Kako se zaposliti,doći do posla

Sve u vez posla, karijere, struke itd

Za kolege i saradnike postujte u forumu "Ljudi oko nas"!
Post Reply
Kronus

Kako se zaposliti,doći do posla

Post by Kronus »

Kako u naslovu kaže,danas mladi teško dolaze ili uopšte nemogu doći do bilo kog posla.
Živim u području istočne Srbije gde vlada magija,što je za temu mističnog,sama sam žrtva magije i obitavam u svetlosti lečenja i opšteg preživljavanja.
Da objasnim,naučio sam da komuniciram sa svetcima,tako što stanem pred ikone,sve vidim likove,čujem glasove,čujem glasove ljudi i kada sam napolju,inače ikone sam osveštao sam,otkrili mi neki monadi kako se to radi.
Ima ljudi koji stalno salju negativne energije na mene,pale sveće odredjene boje,zavisi koji dan,svece su zrtvenice to vi na ovom forumu svi znate,za druge neznam,kada zatvorim oći rukama i kažem svetcima,namenim,posvetim pitanje,vidim slike,vidim ljude kao siluete,ne bas jasno u realnom vremenu.
Posto sam strretrace vozac,jurim brzo automobilom,svetci mi uvek kazu da li iza krivine ima vozilo ili nema.
Mislio sam sve da je slucajnost,pa sam eksperimentisao da se utvrdi da li pogadjam ili ne.
Iza krivine smo postavili coveka sa radio stanicom,mi smo stali sa druge strane,stojao sam i pitao svetce a nisam imao ikone ori ruci niti slike svetaca,ali sam stvorio slike svetaca pred ocima,stvaram bilo koju sliku koju zelim,neznam kako da objasnim to sto rafim.
Kada treba da se priblizi automobil kod tog iza krivine sa radio stanicom,ja sam upisivao vreme nailasoa automobila, na zaprepastenje zapisivao sam privid siluete i iz vidjenja marku automobila,jer se bavim autolimarijom pa znam sve o automobilima.
Ocu da kazem da nisam cuo automobil,nocu naprimer lakse je videti po svetlu,ali danju nemoguce,mnogih udesa su me spasili,tako sto odsecno kazu stani imas auto tim recima,u pocetku me plasilo,posle mi je bilo zabavno,sada neznam ko to govori,ali me spasi.

Nevezano za automobile,bilo sta da radim,oni me opomenu,i dibijem sliku viziju sta moze da se desi i koje su posledice ako ne poslusam i to u trajanju od 2-3sekunde a ceo sadrzaj gledanja vizije traje 5minuta izgleda kao da sam je gledao,a kad gledam tu viziju,kao da padnem u trans neosecam telo zato se i plasim i to mi se desava u toku voznje,ali samo na pravac,nikada u krivini sto je cudno.
Nekada se desi dok vozim autoputem da gledam iza automobila sta se desava i vidim sebe kako vozim,ali ne osecam telo nista ne osecam,i kada se vratim gledam kroz celo glave kao da odatle vidim,i posle se vracam u telo,imam trnjenje nogu ruku strasno nesto.
Citao sam mnogo postova objave foruma,onda alexandar thorn zag nehar,izacavam ufologiju,nije mi jasno kako talerman objasnjava putovanje van tela,kaze odaberemo mesto na mapi i posalju coveka tamo,nije to sony playstation ovo je ozbiljno.
Čovek pid imenom Branko Životim mi radi o glavi zovu na telefon i daju velike pare kako bi mi unistili zivot,od koga nista ostalo nije,a imam 27 godina.
Mozete da zamislite da nemam ni dana radnog staza niti zdravstvenu knjizicu,a kad pitam bilo koga za posao bilo koji gledaju u mene kao kroz prozor,nevide me,pitaju je ko si ti.
Ljudi heznam sta da radim.
Ima puno gresenja u tekstu jer pisem na tablet racunaru a kad probam da brisem ceo tekst nekontrolisano brisem,procitao sam pravilnik za slova h,x i tako to ali pisem kako mogu.
Post Reply