Blokada i Strah

Saveti o svemu i bilo čemu :)
Saveti su u formi konkretnih instrukcija i podsećanja na sve što znamo ali nije zgoreg ponoviti :D
Post Reply
BokaBg

Blokada i Strah

Post by BokaBg »

Kako da se odblokiram prema decku do kojeg mi je stalo jer kad smo zajedno imam blokadu price sa njim a nisam je u pocetku imala u prvih mesec dana veze :( .Sta da radim?Kako da mu se otvaram?Da nije on meni ulio strah pojma nemam vise :( ?
RatnikCro

Re: Blokada i Strah

Post by RatnikCro »

Srce drago kako da ti neko kaže recept za tako nešto kad recept ne postoji. Jednostavno se moraš toga riješiti u svojoj glavi.

Savjetovao bih ti alkohol, al ne smijem jer si vjerojatno još uvijek vrlo mlada i zbog toga ta blokada i postoji.
ajna

Post by ajna »

U pravu je Ratnik :oops: Drmni jednu casu loze prije sastanka :bravo: Ali samo jednu, nikako vise nikako :bravo: Vremenom kako se stice iskustvo nece ti trebati nijedna, padaju sve maske, pada sva potreba za kontrolom ljudi oko nas, prepustas se svojom osjecajima, blokatori nestaju i pocinjes da uzivas :andjeo:
Lara
RatnikCro

Post by RatnikCro »

ajna wrote:U pravu je Ratnik :oops: Drmni jednu casu loze prije sastanka :bravo: Ali samo jednu, nikako vise nikako :bravo: Vremenom kako se stice iskustvo nece ti trebati nijedna, padaju sve maske, pada sva potreba za kontrolom ljudi oko nas, prepustas se svojom osjecajima, blokatori nestaju i pocinjes da uzivas :andjeo:
Još jednom bih istaknuo ovo - SAMO JEDNU.

Više ako popiješ napravit ćeš više štete nego koristi. :lol:
kungfubalerina

Post by kungfubalerina »

I ja sam uvijek za jednu casicu :zdravica:
ali mislim da je resenje za tvoj problem, kao i za vecinu drugih vecih i manjih problema, nedostatak samopouzdanja.

Tih prvih mjesec dana si vjerovatno bila opustena i svoja, mozda je poceo da ti se svidja jos vise a ti onda mjeris da li da kazes ovo ovako, uradis ovo ovako ili onako..totalno da flipnes. :totalnolud:

Budi svoja i opusti se, ako ostane sa tobom takvom kakva zapravo jesi onda znas da je vrijedan, a ako ne onda super - napravice mjesta za nekog boljeg, a ti do tad i za sve to vrijeme voli sebee :ruzha:
Post Reply