Blokada i Strah
Blokada i Strah
Kako da se odblokiram prema decku do kojeg mi je stalo jer kad smo zajedno imam blokadu price sa njim a nisam je u pocetku imala u prvih mesec dana veze .Sta da radim?Kako da mu se otvaram?Da nije on meni ulio strah pojma nemam vise ?
Re: Blokada i Strah
Srce drago kako da ti neko kaže recept za tako nešto kad recept ne postoji. Jednostavno se moraš toga riješiti u svojoj glavi.
Savjetovao bih ti alkohol, al ne smijem jer si vjerojatno još uvijek vrlo mlada i zbog toga ta blokada i postoji.
Savjetovao bih ti alkohol, al ne smijem jer si vjerojatno još uvijek vrlo mlada i zbog toga ta blokada i postoji.
U pravu je Ratnik Drmni jednu casu loze prije sastanka Ali samo jednu, nikako vise nikako Vremenom kako se stice iskustvo nece ti trebati nijedna, padaju sve maske, pada sva potreba za kontrolom ljudi oko nas, prepustas se svojom osjecajima, blokatori nestaju i pocinjes da uzivas
Lara
Još jednom bih istaknuo ovo - SAMO JEDNU.ajna wrote:U pravu je Ratnik Drmni jednu casu loze prije sastanka Ali samo jednu, nikako vise nikako Vremenom kako se stice iskustvo nece ti trebati nijedna, padaju sve maske, pada sva potreba za kontrolom ljudi oko nas, prepustas se svojom osjecajima, blokatori nestaju i pocinjes da uzivas
Više ako popiješ napravit ćeš više štete nego koristi.
-
I ja sam uvijek za jednu casicu
ali mislim da je resenje za tvoj problem, kao i za vecinu drugih vecih i manjih problema, nedostatak samopouzdanja.
Tih prvih mjesec dana si vjerovatno bila opustena i svoja, mozda je poceo da ti se svidja jos vise a ti onda mjeris da li da kazes ovo ovako, uradis ovo ovako ili onako..totalno da flipnes.
Budi svoja i opusti se, ako ostane sa tobom takvom kakva zapravo jesi onda znas da je vrijedan, a ako ne onda super - napravice mjesta za nekog boljeg, a ti do tad i za sve to vrijeme voli sebee
ali mislim da je resenje za tvoj problem, kao i za vecinu drugih vecih i manjih problema, nedostatak samopouzdanja.
Tih prvih mjesec dana si vjerovatno bila opustena i svoja, mozda je poceo da ti se svidja jos vise a ti onda mjeris da li da kazes ovo ovako, uradis ovo ovako ili onako..totalno da flipnes.
Budi svoja i opusti se, ako ostane sa tobom takvom kakva zapravo jesi onda znas da je vrijedan, a ako ne onda super - napravice mjesta za nekog boljeg, a ti do tad i za sve to vrijeme voli sebee