Mnogi poznati pisci dobijali su ideje od svoje podsvijesti u snu....Bilo bi zanimljivo čuti vaša iskustva....Pre mnogo godina, uoči II svetskog rata, dobio sam ponudu
za unosan posao na Dalekom Istoku. Tražeći savet od
podsvesti, pomolio sam se na sledeći način: "Bezgranična inteligencija
u meni zna odgovore na sva pitanja i ukazuje mi na
ispravnu odluku. Odgovor ću prepoznati kada se bude pojavio."
Ovu jednostavnu molitvu sam ponavljao kao uspavanku,
neposredno pred spavanje, i u snu mi se vrlo živo ukazala slika
događaja koji će se zbiti tek kroz tri godine. Pojavio se moj
stari prijatelj i obratio mi se rečima, "Pročitaj naslove - nikako
nemoj da ideš!" Naslovi u novinama koje mi je pružiao govorili
su o ratu i napadu na Perl Harbur.
Meni se vrlo često dešava da sanjam na sličan način.
Opisani san je, nesumnjivo, bio dramatizacija moje podsvesti
koja je zadatak da mi prenese poruku poverila osobi u koju
imam poverenja i koju poštujem. Nekome upozorenje može stići
u obliku majke koja se pojavljuje u snu i odgovara ga od nekog
postupka ili ga upućuje da nešto učini. Podsvest, kao što je
već rečeno, poseduje sva znanja i svu mudrost i raspolaže
odgovorima na sva pitanja. Često će vam se obratiti glasom
koji će vaša podsvest bez oklevanja da prihvati kao verodostojan.
Ponekad će vas upozoriti glasom osobe koju bezgranično
volite i koji je u stanju da vas zaustavi u svakoj radnji, čak i da
vas spreči da u datom trenutku pređete ulicu jer, kao što se
uvek pokaže, na drugoj strani vreba opasnost.
PORUKE PODSVIJESTI U SNU
- Naly Younis
PORUKE PODSVIJESTI U SNU
Da li ste ikada pred spavanje uputili neko pitanje vašoj podsvijesti??? Ovo je dio knige J. Murphya "Moć podsvijesti" - da biste razumjeli na što mislim:
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Re: PORUKE PODSVIJESTI U SNU
Sigurna sam da poruke podsvesti stižu mnogo često, e sad pitanje je koliko svako od nas obrati pažnju i rastumači ih. Ja sam znala zatražiti odgovor od svoje podsvesti u nekim trenucima u svom životu i mogu reći da to stvarno funkcioniše.
Ponekad sam dobijala poruke kroz snove, što me jako zabavlj jako volim da dešifrujem svoje snove. Oni uvek govore gde smo i u kojoj tački vibracije ili gde i kako da poradimo na sebi. Snovi su dragocene poruke naše podsvesti.
Ponekad sam dobijala poruke kroz snove, što me jako zabavlj jako volim da dešifrujem svoje snove. Oni uvek govore gde smo i u kojoj tački vibracije ili gde i kako da poradimo na sebi. Snovi su dragocene poruke naše podsvesti.
- Naly Younis
Ja sam nedavno pred spavanje upitala svoju podsvijest u čemu je moj problem i zatražila da mi ga pokaže u snu. Te noći sam sanjala presmiješan i čudan san kako gledam TV, neku emisiju u kojoj pokazuju smiješne scene pjevačica i pjevača. Najprije je bila jedna pjevačica (nepoznata) koja pjeva narodnjake, imala je ix noge i to je kao bilo smiješno a onda je došao na red Miroslav Ilić koji je također imao ix noge..... Ja niti slušam narodnjake niti previše gledam tv....
Drugu noć mi je glas u snu rekao da kad mi ispuni glavnu želju da bih trebala baviti se politikom.....
Ne znam koje su poruke osim možda da totalno više ne gledam tv.
Drugu noć mi je glas u snu rekao da kad mi ispuni glavnu želju da bih trebala baviti se politikom.....
Ne znam koje su poruke osim možda da totalno više ne gledam tv.
@ Naly Younis »
He he he smešan san! Znaš šta svako od nas ima neke svoje simbole sa kojima komunicira sa podsvešću, ali evo opušteno da vidimo, šta bi tvoj san mogao da znači.
Možda ima suviše ozbiljnosti u tebi, pa ti san poručuje, da se opustiš, veseliš i prepustiš više šali i zafrkanciji a posle toga možeš biti i ozbiljana kao političarka, ako ovo prvo iskusiš.
Možda je balans između ozbiljnosti i nečeg zabavnog i zafrkantskog u tebi poruka.
Zašto sanjaš baš narodnjake koje ni ne slušaš, jer ti je baš ne prihvatljivo da se prepustiš pustolovini zezancije, možda.
Eto ja izrekoh, šta mi je došlo, ili kako bi ljudi reklo, što mi je palo na pamet i ti ćeš se možda smejati mojim rečima, ali i ja sam se smejala, pa nema veze, he he he
Naravno, nisam nikakav stručnjak za tumačenje tuđih snova, ovo je bla mala zafrkancija, ali ko zna, čovek u šali i pogodi, ponekad, he he he
He he he smešan san! Znaš šta svako od nas ima neke svoje simbole sa kojima komunicira sa podsvešću, ali evo opušteno da vidimo, šta bi tvoj san mogao da znači.
Možda ima suviše ozbiljnosti u tebi, pa ti san poručuje, da se opustiš, veseliš i prepustiš više šali i zafrkanciji a posle toga možeš biti i ozbiljana kao političarka, ako ovo prvo iskusiš.
Možda je balans između ozbiljnosti i nečeg zabavnog i zafrkantskog u tebi poruka.
Zašto sanjaš baš narodnjake koje ni ne slušaš, jer ti je baš ne prihvatljivo da se prepustiš pustolovini zezancije, možda.
Eto ja izrekoh, šta mi je došlo, ili kako bi ljudi reklo, što mi je palo na pamet i ti ćeš se možda smejati mojim rečima, ali i ja sam se smejala, pa nema veze, he he he
Naravno, nisam nikakav stručnjak za tumačenje tuđih snova, ovo je bla mala zafrkancija, ali ko zna, čovek u šali i pogodi, ponekad, he he he
- BBdjuric75
Meni se u poslednje vreme desava da kad citam i radim na afirmacijama oprastanja,otpustanja i dopustanja ljudima iz moje proslosti da budu ono sto jesu,da ih volim i prihvatim bas takve kakvi su,da menjam sebe na bolje i usmerim cak i svesno svoje misli,(ako naidju lose misli vezano za ljude iz moje proslost), samo na ono sto mi prija...da bas te ljude i neke negativne stvari koje su se desavale vezano za njih sanjam,ali se uvek taj san zavrsi sa scenarijem koji je lep i ok po mene,totalno suprotan od onog sto je bilo u stvarnosti....
I redovno mi ti snovi ostanu nekako veci deo dana u glavi,prosto imam potrebu da ih analiziram...kao da se igram
Bas bih volela da provalim sta mi govore...
I redovno mi ti snovi ostanu nekako veci deo dana u glavi,prosto imam potrebu da ih analiziram...kao da se igram
Bas bih volela da provalim sta mi govore...
- Naly Younis
@leci.....da znaš da ima puno istine u tvojim riječima. Puno ti hvala.
Ja u zadnje vrijeme imam bas neobicne snove i nikako ne mogu da shvatim njihovu poruku, a zanima me, tako da cu veceras da pitam podsvjest da mi malo bolje objasni to sto sanjam.
Inace, ja ctav svoj zivot sanjam more,plaze,talase... I zaista vjerujem da mi je mjesto na moru,da tu trebam da zivim. E isto tako mislim da u snovima mozda sanjamo i neke djelove iz svojih proslih zivota...
Pisite svoja iskustva sa snovima i da li je neko od vas imao lucidne snove?
O tome je Vadim Zeland dosta opsirno pisao u svojim knjigama.
Inace, ja ctav svoj zivot sanjam more,plaze,talase... I zaista vjerujem da mi je mjesto na moru,da tu trebam da zivim. E isto tako mislim da u snovima mozda sanjamo i neke djelove iz svojih proslih zivota...
Pisite svoja iskustva sa snovima i da li je neko od vas imao lucidne snove?
O tome je Vadim Zeland dosta opsirno pisao u svojim knjigama.
www.carobnemisli.com
odgovori u snu
Dragi ljudi, zanima me da li pred spavanje kazete nesto ovako- Nocas cu u snu dobiti odgovor na pitanje to i to? Cula sam da su mnogi upravo na ovaj nacin dobili odgovore na neka, po nih, vrlo vazna pitanja i dileme. Ja sam pokusala, ali nisam uspela u tome, tacnije ne bih sanjala nista ali bas nista....Kako vama polazi za rukom da u snu dobijete odgovore na pitanja? Hvala unapred svima. Voli vas Linda
Draga Linda ja pamtim snove koje sam sanjala još kao dete, moji snovi su živopisni i sanjam u boji i dešava mi se da za noć imam dva tri sna...Zbog svega toga ja kad bi tražila odgovor ne bi znala šta je od svega ponuđenog, ima situacija da sanjam predivan san u kojem se lepo osećam, pa onda ružan san u kojem sam nešto kao posmatrač. Tako sam došla do zaključka da su ti ružni snovi neki otpori koji mi se javljaju podsvesno i da na njih treba obratiti pažnju, retko mi se dešava da ružno sanjam ali kad se desi znam da imam još toga da rešim na javi
Kada si u poravnanju sa izvorom mislim da su tvoja osećanja i kad spavaš divna
Kada si u poravnanju sa izvorom mislim da su tvoja osećanja i kad spavaš divna
Draga Sarah, stvarno imas cudesnu moc iskazanu kroz snove. To je dar
Ja bas zelim da sanjam i resim u snu neke stvari, ali nista...za sada... Kiss, Linda
Ja bas zelim da sanjam i resim u snu neke stvari, ali nista...za sada... Kiss, Linda