Promišljeno kreiranje
Prva knjiga koju sam pre četiri godine pročitala na temu promišljenog kreiranja života bila je Razgovori s Bogom od Nila Donalda Volša, kasnije sam čitala i ostale autore i gledala filomove i emisije posvećene moći misli i stvaranju...Zaključak do kojeg sam došla je da u svakom od nas postoji deo Boga kao što smo mi svi povezani međusobno kao jedno biće, jednina u Bogu, Biblija počinje rečenicom na početku beše reč a rečju mi počinjemo sa samoubeđivanjem samokntrolom i reprogramiranjem svega onog pogrešnog čime su nas učili dok nismo počeli da shvatamo šta mi uopšte želimo od života. Moć reči ustvari zavisi od naše misli kojoj moć daje emocija koju osećamo dok mislimo i izgovaramo ono što želimo, i tako stvaranje stupa na scenu naših života. Skoro sam pročitala da je nekolicina naučnika koji su se bavili istraživanjema na temu evolucije ustvari na kraju došli do prostog zaključka da je teorija kreacije najverovatniji odgovor, odnosno da je viša inteligencija zadužena za nastanak živog sveta. Ono što hoću da kažem je da je svako od nas kreator po sopstvenoj nameri spreman da čini čuda, samo što smo se mi prepustili automatizmu i pogrešnom verovanju da od nas ne zavise mnoge stvari, ali ako je Bog s namerom stvorio svet kakav poznajemo, a mi smo njegova deca, onda bi i mi trebali da imamo deo te sposobnosti da naše mikrosvetove napravimo da nas čine takvim da budemo uvek srećni, a tako ćemo doprineti i opštoj radosti kosmičkih razmera...Što se nesreće na ovom svetu tiče ona kao da je baš i posledica sveg tog stvaranja po automatizmu o kojem sam čitala u Abrahamovom učenju, i mislim da je zakon privlačnosti jedna tako jednostavna istina, ustvari jedna prilično komplikovana stvar za čovečanstvo na ovom stupnju razvoja u kojem nas u našim društvima kroz sisteme vrednosti pogrešno uče, umesto da se od malih nogu učimo snazi i moći svojih misli manje bi se kasnije lenjo i bezvoljno prepuštali životnom toku, već bi bili spremni da se suprotstavimo negativnim mislima.
Promišljeno kreiranje
Promišljeno kreiranje
Last edited by sarah on 27 Sep 2012, 22:31, edited 2 times in total.
- Mina u Sreci
Re: Promišljeno kreiranje
Zato smo sada ovde i na slicnim forumima. Da se prvo prepoznamo, upoznamo i kreiramo!
Uvek me divna jeza prodje kad prepoznam nekoga ko je prepoznao ova ucenja.
Uvek me divna jeza prodje kad prepoznam nekoga ko je prepoznao ova ucenja.
DA u prepoznavanju je snaga potvrde, i dokaz da si ustvari okruženim divnim ljudima u sreći
Abraham kaže da postoje tri koraka u kreativnom procesu:
Korak 1- Vi tražite
Korak 2- Univerzum odgovara
Korak 3- Odgovor se treba dopustiti
Kako vama ide Umetnost dopuštanja, da li uspevate da usredsređujete svoje misli i emicije da se već osećate da živite svoju želju kao da je već ostvarena, bez obzira što nije, i kako vam uspeva da ignorišete okolnosti i ljude koji vas podsećaju da nije...Koliko vremena je najviše prošlo u vašem kreiranju pre nego ste doživeli manifestaciju i kakav osećaj je bio kad ste shvatili da ste manifestator
Korak 1- Vi tražite
Korak 2- Univerzum odgovara
Korak 3- Odgovor se treba dopustiti
Kako vama ide Umetnost dopuštanja, da li uspevate da usredsređujete svoje misli i emicije da se već osećate da živite svoju želju kao da je već ostvarena, bez obzira što nije, i kako vam uspeva da ignorišete okolnosti i ljude koji vas podsećaju da nije...Koliko vremena je najviše prošlo u vašem kreiranju pre nego ste doživeli manifestaciju i kakav osećaj je bio kad ste shvatili da ste manifestator