Zanima me dali itko zna što znači viđati stalno isti broj, skoro svakodnevno... U mojoj situaciji je tako što to inače budu brojevi 1 i 9, a moj datum rođenja je 19.11., ne znam dali je slučajnost ili nešto drugo, no nekada zna biti iznenađujuće, a i pomalo zbunjujuće.
Pogledam na mobitel koliko je sati, bude 19:11, ili slušam pjesmu na youtube-u i zamijetim da ima 1911 pregleda ili pak nešto treće.
Pretraživala sam numerologiju na internetu, ali ne znam kome vjerovati i dali je istinito to što tamo piše.
Ako tko zna nešto o tome, neka piše. Biti će mi drago, jer me zanima
Pozdrav svima
Brojevi koje stalno viđam
-
Brojevi koje stalno viđam
''Find that place which is effortlessly at rest within itself. Be there—be one with that.'' - Mooji
Re: Brojevi koje stalno viđam
Abraham kaže, a i iz iskustva sam primetio, da kada si poravnat sa svojim izvorom onda počinješ a primećuješ razne pravlnosti oko sebe, tipa pali ti se zeleno svetlo, viđaš poklapanje brojeva (sat na 07:07, 08:08, 05:50, 15:15 itd) i razne kombinacije brojeva koje ti nešto znače, ili neku reč viđaš svugde i tako. U suštini znači da ti je sve ekstra
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Pozdrav svima na forumu. :-)Meni se desava da tokom meditacije uvek vidim slovo X ili nesto sto lici na znak "zabranjeno" Ne mogu da odgonetnem sta to pretstavlja...
ja svako vece pogledam bas u 23:04 u sat, pocela sam da primecujem u pocetku taj broj jer je datum mog rodjenja, ali to je postalo ucestalo, jedno vreme mi se ta 23 bas prikazivala svuda, sada malo manje, ima nesto u tome, ipak je to neki licni broj, dan kad smo se rodili...mozda i nesto vise..ko zna
ima nešto interesantno u tome. Recimo ja sam web developer, i dok tražim tako rešenja neka na netu za nešto što je novo ili što mi predstavlja izazov, naletim na članak koji je napisan 12-og jula moj rođendan. Ili recimo nađem neki alat (u web dev smislu) koji je napravljen 12-og jula. Ništa nije slučajno, i recimo ako naletim na više rešenja znam koje je pravo baš po tome
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
- Mina u Sreci
To je igra univerzuma, koja nas podseca na to da je i zivot igra. Svako daje svoje znacenje beojevima. Ja volim 17.
Meni je to na pocetku bilo...kao slucajno..dok nisam shvatila da slucajnosti ne postoje.Vec godinama me prate brojevi...uvijek je 01-11 11-01 11-11 22-22 i te kombinacije.Svaki put me obraduju i proizvedu predivan osjecaj.Treba malo prouciti numerologiju te pogledati sta oni kazu.
Molim da se javi neki numerolog pod hitno, imamo hitnih potreba, he he he
Sve nešto znači, pa i brojevi. Kada bi imali želju i volju i malo se udubili u to sigurno bi dobili i odgovore. Ja u svojim datumima rođenja imam tri četvorke i to znači da sam vesela i srećna osoba, he he he
Šalim se, ne znam šta to znači, jer me nije nekako vuklo da istražim ali se nešalim za ono da sam srećna i vesela, he he he
Što bi rekao naš gosn admin,Spoygg , to znači da je sve super!
Sve vas pozdravljam super ste, a možda se stvarno javi neki stručnjak numerolog heh!
Sve nešto znači, pa i brojevi. Kada bi imali želju i volju i malo se udubili u to sigurno bi dobili i odgovore. Ja u svojim datumima rođenja imam tri četvorke i to znači da sam vesela i srećna osoba, he he he
Šalim se, ne znam šta to znači, jer me nije nekako vuklo da istražim ali se nešalim za ono da sam srećna i vesela, he he he
Što bi rekao naš gosn admin,Spoygg , to znači da je sve super!
Sve vas pozdravljam super ste, a možda se stvarno javi neki stručnjak numerolog heh!
Evo ja da se pohvalim da sam "provalila" konacno sta mi je to X u gotovo svakoj meditaciji. To ne predstavlja nikakav simbol, vec jednu sliku piramide iz pticije perspektive, sad mi je nekako sve to logicno, jer sam u startu mislila da radim nesto pogresno. Jeee nema nista lepse kad sam nadjes odgovore na svoja pitanja
Leci ja nesto povrsno znam o numerologiji, kad saberes sve brojeve u svom datumu rodjenja i dobijeni rezultat svedes sabiranjem do jednocifrenog broja to je tvoj licni broj npr ako je rezultat 24, saberes 2 i 4 i dobijes broj 6 i to je tvoj broj.
Leci ja nesto povrsno znam o numerologiji, kad saberes sve brojeve u svom datumu rodjenja i dobijeni rezultat svedes sabiranjem do jednocifrenog broja to je tvoj licni broj npr ako je rezultat 24, saberes 2 i 4 i dobijes broj 6 i to je tvoj broj.