Zanima me dali itko zna što znači viđati stalno isti broj, skoro svakodnevno... U mojoj situaciji je tako što to inače budu brojevi 1 i 9, a moj datum rođenja je 19.11., ne znam dali je slučajnost ili nešto drugo, no nekada zna biti iznenađujuće, a i pomalo zbunjujuće.
Pogledam na mobitel koliko je sati, bude 19:11, ili slušam pjesmu na youtube-u i zamijetim da ima 1911 pregleda ili pak nešto treće.
Pretraživala sam numerologiju na internetu, ali ne znam kome vjerovati i dali je istinito to što tamo piše.
Ako tko zna nešto o tome, neka piše. Biti će mi drago, jer me zanima
Pozdrav svima
''Find that place which is effortlessly at rest within itself. Be there—be one with that.'' - Mooji
Abraham kaže, a i iz iskustva sam primetio, da kada si poravnat sa svojim izvorom onda počinješ a primećuješ razne pravlnosti oko sebe, tipa pali ti se zeleno svetlo, viđaš poklapanje brojeva (sat na 07:07, 08:08, 05:50, 15:15 itd) i razne kombinacije brojeva koje ti nešto znače, ili neku reč viđaš svugde i tako. U suštini znači da ti je sve ekstra
Pozdrav svima na forumu. :-)Meni se desava da tokom meditacije uvek vidim slovo X ili nesto sto lici na znak "zabranjeno" Ne mogu da odgonetnem sta to pretstavlja...
ja svako vece pogledam bas u 23:04 u sat, pocela sam da primecujem u pocetku taj broj jer je datum mog rodjenja, ali to je postalo ucestalo, jedno vreme mi se ta 23 bas prikazivala svuda, sada malo manje, ima nesto u tome, ipak je to neki licni broj, dan kad smo se rodili...mozda i nesto vise..ko zna
ima nešto interesantno u tome. Recimo ja sam web developer, i dok tražim tako rešenja neka na netu za nešto što je novo ili što mi predstavlja izazov, naletim na članak koji je napisan 12-og jula moj rođendan. Ili recimo nađem neki alat (u web dev smislu) koji je napravljen 12-og jula. Ništa nije slučajno, i recimo ako naletim na više rešenja znam koje je pravo baš po tome
Meni je to na pocetku bilo...kao slucajno..dok nisam shvatila da slucajnosti ne postoje.Vec godinama me prate brojevi...uvijek je 01-11 11-01 11-11 22-22 i te kombinacije.Svaki put me obraduju i proizvedu predivan osjecaj.Treba malo prouciti numerologiju te pogledati sta oni kazu.
Molim da se javi neki numerolog pod hitno, imamo hitnih potreba, he he he
Sve nešto znači, pa i brojevi. Kada bi imali želju i volju i malo se udubili u to sigurno bi dobili i odgovore. Ja u svojim datumima rođenja imam tri četvorke i to znači da sam vesela i srećna osoba, he he he
Šalim se, ne znam šta to znači, jer me nije nekako vuklo da istražim ali se nešalim za ono da sam srećna i vesela, he he he
Što bi rekao naš gosn admin,Spoygg , to znači da je sve super!
Sve vas pozdravljam super ste, a možda se stvarno javi neki stručnjak numerolog heh!
Evo ja da se pohvalim da sam "provalila" konacno sta mi je to X u gotovo svakoj meditaciji. To ne predstavlja nikakav simbol, vec jednu sliku piramide iz pticije perspektive, sad mi je nekako sve to logicno, jer sam u startu mislila da radim nesto pogresno. Jeee nema nista lepse kad sam nadjes odgovore na svoja pitanja
Leci ja nesto povrsno znam o numerologiji, kad saberes sve brojeve u svom datumu rodjenja i dobijeni rezultat svedes sabiranjem do jednocifrenog broja to je tvoj licni broj npr ako je rezultat 24, saberes 2 i 4 i dobijes broj 6 i to je tvoj broj.