Kako ste počeli?
Re: Kako ste počeli?
vise se ni ne secam zivota pre nego sto sam poceo da upoznajem svet energije, bio sam suvise malo dete pre ulaska u ovaj svet (tipa 10ak godina sam imao)
Pre nekoliko godina sam otkrila film tajnu i tako je sve pocelo. Vise puta sam odustajala od pozitivnog razmisljanja jer sam imala problema sa depresijom. Prosle godine mi se zahvaljujuci pozitivnom razmisljanju ostvarilo nesto sto sam mnogo zelela. Tada sam bila veoma pozitivna. Imala sam lepe misli i samo su mi navirale lepe misli. Ostvarila mi se jos jedna zelja koja mi je delovala nemoguce ali eto sve moze kad smo pozitivni. Sigurna sam da sve mozemo dobiti, samo je fora da budemo sto vise pozitivni. Sada imam vece zelje od te i nadam se da ce mi se ostvariti. Citam jednu knjigu o vizualizaciji i meni ta knjiga savrseno odgovara.
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
Srećice, dobro ti nama došla. I tačno je da sve možemo biti, imati, postati...
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Srecice i meni je drago da si nam dosla i da tako mislis.
Hvala. Polako citam postove sa raznih tema na ovom forumu i drago mi je sto ovde vlada pozitivna atmosvera. Na pravom sam mestu.
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
dođi u kafić da popričamo http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... start=1060
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Dragi ratnici, pocela sam pre par dana kada sam i otkrila vas. Sada cu vam izneti svoj problem. Smatram da je to manjak samopouzdanja (ispravicete me ako gresim). Naime, poticem iz skroz normalne porodice, gde smo svi kao jedno. Imam dobre uslove za zivot, skoro pa sve sto pozelim. Mama i tata su u fazonu, samo da brat i ja sve imamo a njima kako god bude, medjutim i oni sasvim normalno zive. Mama vise brine za nas. Ja posto sam studije skoro zavrsila u vecem gradu, stalno mi je govorila nemoj da se vracas kasno, jesi li zakljucala vrata od stana, kad spomenem izlazak ona je govorila zasto, nemoj, kad dodjes kuci pa izlazi ovde sa svojim drugaricama (zivim u jednoj varosici), ja sam je nazalost slusala. Mozda i ne bih da pored mene nije zivela baka koju su moji poznavali, zbog toga sam i stanovala tu, sto je sigurno sigurno da imam nekoga svog u blizini za ne daj Boze. A baka je malo staromodna, pa i zboh nje, sta ce zena pomisliti. I tako, svaki sam skoro vikend dolazila kuci, kad sam imala da ucim ostajala sam tamo, ali nisam izlazila iz stana. Imala sam i tamo prijatelje sa faxa, ali smo se vidjali po danu. Za cetiri godine faxa sam izasla mozda pet puta uvece. Da napomenem da u svom gradicu izlazim svaki vikend, lepo izgledam uvek, imam udvarace. (Nemojte me pogresno razumeti) Pre mesec dana sam raskinula sa deckom najvise zbog toga jer sam mirna, povucena, ne komunikativna, smotana, kako je on znao da kaze E sad, kada sam u drustvu sa nepoznatim ljudima skoro i da ne pricam, (ali to samo sa ljudima koji su uspesni, obrazovani i sl.), ne znam zasto mi se to dogadja kada sam i ja i obrazovana i pametna (zavrsila sam ekonomiju na privatnom 9.81 prosek). Primetila sam i kad se sretnem sa nekim u gradu, pricam nesigurno, ne znam sta cu sa rukama, diram kosu, i druge znake nesigurnosti ispoljavam. Isto tako i glas mi je drugaciji kad pricam sa starncima, sa drugaricama, a skroz drugaciji sa mojima ( mnogo puta kao dete neko, a ne odrasla osoba). Onda, cesto ne kazem sto mislilim, uvek se sa svima slazem, pre neki dan me neki decko na bazenu udario loptom dok sam se suncala, ja sam se samo podigla i nasmesila, druga devojka bi skocila da se raspravlja, ja nista. Kao sto rekoh i decko me je ostavio zbog toga. On mi je mnogo saveta davao, jer bavi se psihologijom, kaze da je i on nekada bio takav, ali se mnogo promenio, sada je komunikativan i pun samopouzdanja. Posle raskida sam rekla, a neces ni ti vise takva biti, moras da se menjas. Tako sada obavezno gledam Vinina videa na yt, na forumu sam non stop, imam bas cvrstu volju da se promenim. Sama primecujem da polako pocinjem, sa bratovom devojkom sam imala raspravu pre par dana, sve sto mislilim sam joj rekla, danas isto sa jednom sestrom. Dosta sam bila i ja fina i dobra, zato sam i dopustila da me svi gaze. Sta vi iskusniji kazete za moj problem, ima li mi spasa? Koju knjigu ili film mi predlazete? Hvala vam puno.
Draga Sarka,
moje iskreno misljenje je da si na bazenu bas lepo postupila jer osmeh je taj koji razoruzava i ne znam zasto bi se raspravljala s nekim ko te je slucajno udario ili mozda namerno jer mu se dopadas pa da bi ti privukao paznju... ( pri tom se nadam da te nije bas "opaucio" da ti se zavrti )
Lepo sto se tvoj bivsi bavi psihologijom ali nije lepo to sto ti je govorio da si smotana, jos ako si ti to njegovo misljenje prihvatila ??? ... i mozda je bas on razlog tvoje nesigurnosti.
Razmisli o tome..
I sama sam kada sam bila u ranim dvadesetim kratko izlazila sa momkom koji je svoje komplekse lecio na meni tako da sam se u pojedinim momentima osecala inferiorno ... ali sam vrlo brzo to shvatila i naravno prekinula i bila sam jako besna na sebe sto sam to uopste dozvolila, uh kako sam bila besna
ali u to vreme sam vec bila pocela da se upoznajem sa zp i Moc Podsvesti od Marfija mi je jako pomogla da povratim samopouzdanje tako da ti je od srca preporucujem.
Toliko od mene - spava mi se. Sorry. Pozdrav i sigurna sam da ces dobiti jos puno saveta ...
Kiss-ic.
moje iskreno misljenje je da si na bazenu bas lepo postupila jer osmeh je taj koji razoruzava i ne znam zasto bi se raspravljala s nekim ko te je slucajno udario ili mozda namerno jer mu se dopadas pa da bi ti privukao paznju... ( pri tom se nadam da te nije bas "opaucio" da ti se zavrti )
Lepo sto se tvoj bivsi bavi psihologijom ali nije lepo to sto ti je govorio da si smotana, jos ako si ti to njegovo misljenje prihvatila ??? ... i mozda je bas on razlog tvoje nesigurnosti.
Razmisli o tome..
I sama sam kada sam bila u ranim dvadesetim kratko izlazila sa momkom koji je svoje komplekse lecio na meni tako da sam se u pojedinim momentima osecala inferiorno ... ali sam vrlo brzo to shvatila i naravno prekinula i bila sam jako besna na sebe sto sam to uopste dozvolila, uh kako sam bila besna
ali u to vreme sam vec bila pocela da se upoznajem sa zp i Moc Podsvesti od Marfija mi je jako pomogla da povratim samopouzdanje tako da ti je od srca preporucujem.
Toliko od mene - spava mi se. Sorry. Pozdrav i sigurna sam da ces dobiti jos puno saveta ...
Kiss-ic.
- jovanajovana10
gagice :* <3
Sarka, drago , nieskvareno svorenjce dobro ti nama dosla <3
NAJVAZNIJE od svega sto moras da naucis :
zapamti da te svi vole bez izuzetka, da bi isto tako mogla da im uzvratim voleci ih , ali pre svega moras da zavolis jako sebe . dobro razmisli o sve te tri stavke i mozes ovde da nadjes mnogo vezbica u vezi toga .
pre svega zaljubi se u sebe i zavoli sebe
onda ces da shvatis da te i svi drugi isto toliko vole kao ti sama
pozeleces da im uzvrati -svima
mozes da vezbas ovde sa nama to (vezba lujze Hej sa ogledalom npr. je najefektivnija) http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... t=20#p8512
imas privatnu poruku od mene gore , upravu su ljudi, da ne skrecemo sa teme.
:*
Sarka, drago , nieskvareno svorenjce dobro ti nama dosla <3
NAJVAZNIJE od svega sto moras da naucis :
zapamti da te svi vole bez izuzetka, da bi isto tako mogla da im uzvratim voleci ih , ali pre svega moras da zavolis jako sebe . dobro razmisli o sve te tri stavke i mozes ovde da nadjes mnogo vezbica u vezi toga .
pre svega zaljubi se u sebe i zavoli sebe
onda ces da shvatis da te i svi drugi isto toliko vole kao ti sama
pozeleces da im uzvrati -svima
mozes da vezbas ovde sa nama to (vezba lujze Hej sa ogledalom npr. je najefektivnija) http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... t=20#p8512
imas privatnu poruku od mene gore , upravu su ljudi, da ne skrecemo sa teme.
:*
Last edited by jovanajovana10 on 17 Aug 2013, 01:54, edited 3 times in total.
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Iako doprinosim da tema ''Kako ste poceli'' ode u drugom pravcu, ipak se zelim složiti sa gagicom.
Gagice, potpisujem sve sta si rekla.
Smatram da je stav borbe pogresan stav. Mnogi ljudi nazivaju nedostatkom samopouzdanja neciju zelju da ne ide kontra svoje duše, odgoja i harmonije. I želim izraziti svoje mišljenje da je to sistem koji oličava Ego, klasičan program i da je tvoj bivši u stvari samo dobro programirano čeljade. Pri tom sa veoma lošim programom. Zaista, šta si trebala da uradiš kad te neko ''opucao'' loptom? Da izvučeš nožekanju ispod peškira (uvek spremnu za nedajbože nadomeštanje samopouzdanja) i da razdereš loptu??? I sve ih podaviš koga vidiš sa loptom?
E sad bih volela da nastavimo temu i ne pravimo digresiju.
Gagice, potpisujem sve sta si rekla.
Smatram da je stav borbe pogresan stav. Mnogi ljudi nazivaju nedostatkom samopouzdanja neciju zelju da ne ide kontra svoje duše, odgoja i harmonije. I želim izraziti svoje mišljenje da je to sistem koji oličava Ego, klasičan program i da je tvoj bivši u stvari samo dobro programirano čeljade. Pri tom sa veoma lošim programom. Zaista, šta si trebala da uradiš kad te neko ''opucao'' loptom? Da izvučeš nožekanju ispod peškira (uvek spremnu za nedajbože nadomeštanje samopouzdanja) i da razdereš loptu??? I sve ih podaviš koga vidiš sa loptom?
E sad bih volela da nastavimo temu i ne pravimo digresiju.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham