Na čemu si zahvalna u ovom momentu???
Re: Na čemu si zahvalna u ovom momentu???
Tačno osećam o čemu pričaš...Ovih dana i ja doživljavam isti osećaj i predivno je
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Zahvalna sam Bogu na optimizmu.
Zahvalna sam Bogu na zdravlju.
Zahvalna sam Bogu na obrazovanju.
Zahvalna sam Bogu na zdravlju.
Zahvalna sam Bogu na obrazovanju.
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
Zahvalna sam što je u radnje došao normalan, sazreo na suncu i ukusan paradajz po pristupačnoj ceni. Obozavam paradajz.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Podseti me Zdenka Zahvalan sam jednom čovi iz (dal je Užice, mož' biti) koji svake godine dolazi u Novi Sad na riblju pijacu krajem juna i donosi najlepši paradajz, papriku i krastavce. S čovom smo na "komšo" i kupujemo kod njega tone pomenutog.
Druga persona Slađa, isto na riboljoj, ima najbolje voće uvek i kod nje se kupuju tone, gajbice i kese od 5 kila Hehehe uz to uvek su nasmejani i raspoloženi!!!
Druga persona Slađa, isto na riboljoj, ima najbolje voće uvek i kod nje se kupuju tone, gajbice i kese od 5 kila Hehehe uz to uvek su nasmejani i raspoloženi!!!
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
E, Spoygg, ako je iz Užica to je onda najbolji paradajz
Zahvalna jer imam sestru, zahvalna na našem odnosu, zahvalna jer je tako divna, puna ljubavi, podrške i razumevanja.
Zahvalna jer imam sestru, zahvalna na našem odnosu, zahvalna jer je tako divna, puna ljubavi, podrške i razumevanja.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Zahvalna sam , jer kroz mene struji ovaj predivan Zivot.
- Vina ti si jedno iskreno srce, zivi primer, lek za dusu i obozavam sto tvoje videe tacno " dobijam" jedan po jedan i bas u najpotrebnijem trenutku.
- Zakucala si me da neprestano ozivljavam i dozivljavam kroz tebe sve receno i nauceno.
- Vina ti si jedno iskreno srce, zivi primer, lek za dusu i obozavam sto tvoje videe tacno " dobijam" jedan po jedan i bas u najpotrebnijem trenutku.
- Zakucala si me da neprestano ozivljavam i dozivljavam kroz tebe sve receno i nauceno.
Zahvalna sam sto sam ozdravila i konacno krecem u zivot
Zahvalna sam na polozenom ispitu, zahvalna sam na 500 dinara koje sam dobila danas od bake, tj privukla.
Zahvalna sam na danasnjoj situaciji koja me necemu naucila i pokazala mi moje slabosti i ono na cemu treba da poradim.
Zahvalna sam na divnim letnjim danima koji mi predstoje .
Zahvalna sam na polozenom ispitu, zahvalna sam na 500 dinara koje sam dobila danas od bake, tj privukla.
Zahvalna sam na danasnjoj situaciji koja me necemu naucila i pokazala mi moje slabosti i ono na cemu treba da poradim.
Zahvalna sam na divnim letnjim danima koji mi predstoje .
Klanjam se, onako u japanskom stilunajzad wrote:Zahvalna sam , jer kroz mene struji ovaj predivan Zivot.
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
zahvalan sam na datim mogucnostima, a samo je na meni hocu li ih iskoristiti, znaci imam i slobodnu volju .... i sin mi je na putu, znaci i prosirujem porodicu..... zahvalan sam na svim mogucnostima koje su mi pruzene i na svakoj lekciji koju sa dobijao, ma kako bolela, zahvalan sam sto je sve ovako kako je