Nemoj samo da se usmeriš na Tajnu i na ta saznanja. To je samo jedan od metoda za postizanje više vibracije, dosta efikasan, ali možda postoji nešto drugo, što bi tebi odgovaralo da postigneš visoku vibraciju. Vidim da ti pomažu afirmacije i da si ih odlično sastavila, imam jedan da ti dam, u vezi pisanja afirmacija. Ne stavljaj negaciju u te rečenice, jer sve što staviš ti to forsiraš i stvaraš takve situacije. Kad kažeš, samo da ne dobijem keca na kontrolnom, obično ga dobiješ. Usmerila si pažnju na dobijanje keca, ne bitno da li je negacija, ili nije, tebi je fokus na tome i to će se ostvariti.
To možeš da koristiš u vezi toka misli, kažeš, moj tok misli je savršeno pozitivan, a ne e ne valja mi ovaj negativan tok misli, on mi oduzima koncentraciju radi mi to to to i to! Glupost velika.
Trudi se da rečenice sastavljaš u afirmativnom smislu, u potvrdnom,a ne u odričnom.
Ovo preformuliši, to ti predlažem, a ti kako hoćeš. Možeš, a i ne morašSara12 wrote:-Zadovoljna sam sa sobo, i ne zanima me sta drugi kazu o meni.