Koliko sam se uspjela informirati, nije točno da odmah nakon smrti svi odlazimo u nekako svjetlo i stanje jedinstva i ljubavi. Svi koji su imali iskustva kliničke smrti, ili se sjećaju stanja između dva života, govore suprotno.
Sarah, odgovor se ne čuje kao nečiji glas koji izgovara riječi. Čuješ riječi, ali u obliku svojih misli. Važno je osloniti se na osjećaj koji imaš prilikom toga, jer ti on govori iz kojeg je izvora odgovor. Ako ti odgovaraju npr anđeli ili duhovni vodiči, to je obavezno popraćeno osjećajem koji je najbolje opisati kao "sve je u redu". Znači potpuni mir, blaženstvo, frekvencija ljubavi. Kao što sam napisala gore, ne mora poruka uvijek biti u obliku riječi - mogu biti slike ili samo neka emocija. Da bi se poruka mogla primiti, veoma je bitno umiriti misli prije toga i otpustiti sve napetosti, jer u suprotnom poruka ne može stići, odnosno ego se počne miješati. Ponekad poruke ne stižu odmah, nego tek kasnije u obliku slučajnosti ili iznenadne inspiracije. To je čak puno ljepše.

Možda da probaš googlati simbole? Pročitaj njihovo značenje i vidi da li bi se moglo odnositi na neki dio tvog života. Ja sam isto dosad viđala simbole i kasnije shvatila da su to bili veoma bitni putokazi za mene.