ps.zaboravila da ste danas imali predavanje, ali čim sam ušla na forum, osetim talas te posebno lepe energijeeeee, jaiiiiii
Kafić "Dobre vibre"
Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
hoćemo videeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooo
video na videlo, da , daaaa
ps.zaboravila da ste danas imali predavanje, ali čim sam ušla na forum, osetim talas te posebno lepe energijeeeee, jaiiiiii
večeras ćete biti fluorescenti u mraku 
Hehehe biće video biće :d :d
Pozdrav i za JWork-a hvala ti što si došao!!!!!!!! <3 <3 <3
Pozdrav i za JWork-a hvala ti što si došao!!!!!!!! <3 <3 <3
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Molim, hvala i Leci, Pozitivi, Ivanu i tebi, što ste podelili sa nama vaša iskustva super ste bili.
I ovo predavanje će mi pomoći da primenjujem sve to o čemu ste pričali (a što ja vrlo često previdim), jer kao što Ivan reče ne treba stati nikada sa afirmacijama a pogotovo ne ako ste prestali pre nego što ste počeli (ovo ja konstatujem), kao što sa mnom bude slučaj.
pa shodno tome i sa tim pozitivinim ogledalom
ću da nastavim.
I od forumaša (osim gore pomenutih) upoznao sam Milu, i sve što je Vina rekla potvrđujem i dodajem da sam prilikom upoznavanja sa svima vama osetio vašu dečiju razdraganost i radost i voleo bih kad porastem
da budem Ja, ali kao Vi u ispoljavanju svojih osećanja.
Pozdrav i za sve ostale prisutne, vidimo se opet nadam se i sledeći put, ili se čujemo ovde na forumu kad svratite.
I ovo predavanje će mi pomoći da primenjujem sve to o čemu ste pričali (a što ja vrlo često previdim), jer kao što Ivan reče ne treba stati nikada sa afirmacijama a pogotovo ne ako ste prestali pre nego što ste počeli (ovo ja konstatujem), kao što sa mnom bude slučaj.
pa shodno tome i sa tim pozitivinim ogledalom
I od forumaša (osim gore pomenutih) upoznao sam Milu, i sve što je Vina rekla potvrđujem i dodajem da sam prilikom upoznavanja sa svima vama osetio vašu dečiju razdraganost i radost i voleo bih kad porastem
Pozdrav i za sve ostale prisutne, vidimo se opet nadam se i sledeći put, ili se čujemo ovde na forumu kad svratite.
Videi, tekstovi, forum, sve je to extra, ali druzenje uzivo je ipak druzenje uzivo. Ja bih najradije dolazila na svako predavanje
. Danas sam upoznala Vinu, Ivana i Leci. Uzivo izgledate jos mladje i sladje
. Vina je kao umiljata maca, prosto ti milina da je gledas i slusas. Svaka cast na koncentraciji, mene kada prekinu u prici nemam pojma gde sam stala, Vina nema tih problema
. Ivan smiren, spokojan i kao sto vec rekoste uvek na repertoaru ima pravu upadicu za tu situaciju. Samo bre mnogo je opasan kada stopuje vreme za izlaganje, pravi direktor
. Leci se u ocima vidi mudrost. Cim sam je ugledala stekla sam utisak da zna nesto sto nije ovozemaljsko, da zna ono NESTO. A prava uciteljica, ima taj stav
. Pozitiva ko Pozitiva, konstantno ukljucena u struju, ovaj, htedoh reci na pozitivnu energiju
. Kada se nasmeje celu prostoriju ozari. Dobar ste mi tim, divno ukomponovana melodija
.
Eto, rekoh vam sta mi lezi na srcu
. Pozdrav i za Jony Work-a, skroz mi je simpa tvoja ideja za nik
. Pozdrav i profi geografije kome na zalost nisam ni cula ime, kao i svima ostalima koji su prisustvovali
.
Eto, rekoh vam sta mi lezi na srcu
Lekcija je uvek voleti sebe.
Veceras sam prosla pored ovog auta i zaljubila se...
http://www.ford.rs/library/2c/88/26/85/ ... 2f_567x320
Ford fiesta
http://www.ford.rs/library/2c/88/26/85/ ... 2f_567x320
Ford fiesta
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham

ozelenio nam kafic
dobro jutro
hvala na divnim recima mila, John
clanice uzivaj u novom autu
i zaljubljenosti
Dobro jutro, dobar dan.
Volim ovakva jutra, pijem kavicu na terasi, u Bgdu smo, juče smo proveli po podne sa Članom( najke mi, jedva sam je odgovorila da vas ne zivka dok ste na predavanju, imala je nešto, kaže, da pita a meni je palo na pamet da "samo" proverim da li ste isključili telefone
)
Slažem se sa Milom, zreli smo za susrete uživo i da idemo stepenik više. Oseća se to.
Na forumu se oseća da je leto, skita se, niko ništa ne čita
, niko ne primenjuje nove tehnike, svima mozak na odmoru( što je uostalom poenta ZP, samo tako nastavite, na pravom ste putu
)
Meni je laptop još na servisu, novi( veći) telefon mi još nije stigao-kažu: tehnički problemi(ma nemoj,
mada prihvatiš kako jeste i to je to) a sa tabletom sam se posvađala, pomirićemo se oko 1-og avgusta, stiže mi drugačiji malo iz Nemačke.
Zato mene nema, ali zato je Žika tu. Volim, bre, Žiko tvoje tekstove( i nisam sekunda sumnjala u tvoj oporavak, i u tome je isto poenta, nas par iste energije misli o istom ishodu i to je to, ljudi, to je poenta što sam ja u ovoj priči)
I hoću, bre, te slike sa predavanja juče?? Ok, biće video, ali fotke, znate sa strelicama ovo je Mila, pa njen br.telefona, horosokopski znak, ulica i br, pa Johni boy, br.tel, visina , težina, konfekcijski broj, br. cipela baš i ne mora
i tako redom. Hvala, unapred zhvalna , večno vaša D.
Volim ovakva jutra, pijem kavicu na terasi, u Bgdu smo, juče smo proveli po podne sa Članom( najke mi, jedva sam je odgovorila da vas ne zivka dok ste na predavanju, imala je nešto, kaže, da pita a meni je palo na pamet da "samo" proverim da li ste isključili telefone
Slažem se sa Milom, zreli smo za susrete uživo i da idemo stepenik više. Oseća se to.
Na forumu se oseća da je leto, skita se, niko ništa ne čita
Meni je laptop još na servisu, novi( veći) telefon mi još nije stigao-kažu: tehnički problemi(ma nemoj,
Zato mene nema, ali zato je Žika tu. Volim, bre, Žiko tvoje tekstove( i nisam sekunda sumnjala u tvoj oporavak, i u tome je isto poenta, nas par iste energije misli o istom ishodu i to je to, ljudi, to je poenta što sam ja u ovoj priči)
I hoću, bre, te slike sa predavanja juče?? Ok, biće video, ali fotke, znate sa strelicama ovo je Mila, pa njen br.telefona, horosokopski znak, ulica i br, pa Johni boy, br.tel, visina , težina, konfekcijski broj, br. cipela baš i ne mora
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
hehehehe Jes Članica je 'cimnula' usred Ivanovog predavanja, tako da smo svi osetili taj signal pozitivne energije
Članice, bili ste sa nama svi <3 <3 <3
Hvala Mili na fotkanju, profi nema šta!

stavila sam fotke na fejs
stavila sam fotke na fejs