Dobar dan,ja sam ovde nova i poprilično mlada,imam 16 godina i susrećem se sa ovim sva u čudu. Videla sam ovu temu i pročitala komentare ali i dalje ne znam sta da radim. Naime,par meseci ,proučavam' afirmacije,čitam knjige Lujze Hej i ostalih pisaca (Emil Kue,Dipak Čopra itd) i fascinirana sam! Počela sam pre tri nedelje da radim na samopouzdanju i na nekim sitnim zdrav.problemima,da govorim i pišem i da slušam afirmacije pred spavanje i binauralne zvuke. I bila sam oduševljena,sve je bilo super,mislila sam kako napredujem,kako sam sve zadovoljnija sobom,zdrav. problemići (varenje i creva) su nestali skoro,sve super,-do sinoć!
Sinoć sam sanjala da treba da idem negde ali da ne mogu,neki zaista odvratan osećaj mi obuzima celo telo. Mučila sam se strašno i shvatila sam da sanjam i pokušavala sam da upitam sebe,šta to nije u redu i dobila sam odgovor ; ,nisam dovoljna,ne valjam'. I kada mi je to rečeno,opet mi je prošao taj osećaj kroz telo i tada sam se probudila. I osećala sam se isto kao u snu pa sam rešila da prošetam po kući (u sred noći,da) ,da se smirim. Ali nisam ,nego sam počela snažno da plačem,toliko da sam probudila sestru koja je došla da vidi šta nije u redu. Posle plakanja i razgovora sa njom sam nekako zaspala ali ujutru sam se loše osećala i osećala sam strašnju sumnju ka binauralnim zvukovima,čak pre svega strah. Ne znam šta se desilo,tako mi je lepo išlo,jel to podsvest htela nešto da mi kaže? I probudila mi se sumnja u sebe,mislila sam da sve dobro radim i da ne kočim svoj napredak.