NE BUDITE PREOZBILJNI

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Zika

Re: NE BUDITE PREOZBILJNI

Post by Zika »

Ma da sam već dosta rekao na ovu temu moram da opišem još jedan događaj.
Bilo je to pred Božić i moja žena i ja smo otišli u jednu veliku robnu kuću da kupimo poklone za našu unučad. Te godine je bila vrlo popularna jedna lutka koja se zvala ’’Golicaj me Almo’’. Ta lutka se smejala zaraznim smehom kad joj se protrlja stomak. Klinci su bili ludi za tom lutkom i bilo je teško da se nađe. Ovog puta smo se desili u radnji kad su baš dobili isporuku tih lutki i posle malog reda uspeli smo da je kupimo.

Zabava počinje sada. Ja sam nosio lutku i neprestano sam je golicao. Bilo mi je zabavno da gledam ljude kako se okreću da vide ko se to tako smeje. Mojoj ženi je to valjda dosadilo i rekla mi je ’’Aman čoveče dosta sa tim, zasviraj i za pojas zadeni’’. Pogledao sam je i upitao dali je ona to ljubomorna što ne golicam nju i istog momenta sam je zagolicao po stomaku. Počela je da se smeje i što se više smejala više sam je golicao, bilo mi je zabavno i nije me interesovala gomila ljudi oko nas. Smejala se toliko da je morala da čučne baš na prilazu za pokretne stepenice. Ja sam stajao iznad nje, vrlo ozbiljan i pitao je šta je to toliko smešno. Prestao sam ali je već bilo kasno, upiškila se.

Interesantno je da niko nije reagovao, niko zastao, niko komentarisao. Dok smo se vozili kući oboje smo se smejali jer smo upoređivali šta bi se desilo da smo bili u Beogradu. Počeli smo sa komentarima prolaznika, mentalno stanje, matori pa izlapeli i tako dalje.
Možda to i nije bilo prikladno ponašanje ali je bilo zabavno.
Nisam uvek takav, poznat sam kao vrlo ozbiljan, tih, miran i povučen i pomalo luckast.
:lud: :budala: :pardon: :totalnolud: :ludiranje:
najzad

Post by najzad »

Ziko evo sudara,bas mi je drago pa direktno zahvaljujem na novoj tvojoj pricici a vec znas da me raduje.Haha sta rece za sebe...to samo ti mozes :zdravica: :drugari: :ruzha:
gagica

Post by gagica »

Dragi Ziko, nisam jos ceo forum iscitala pa tako ni Vase price...
ali ova je predivna, predivna,predivna....
:ruzha:
Zika

Post by Zika »

Draga Najzad, sudari nekad mogu da budu prijatni. Hvala. :kul: :ruzha: :zdravica:

Zahvaljujem se draga Gagice. Ja ne insistiram na persiranje ali Ti možeš kako hoćeš. :drugari: :ruzha:
gagica

Post by gagica »

Dogovoreno, nema persiranja... :veselica:
Član 257

Post by Član 257 »

Jednom sam u Đačkom domu sedela sa nekim drugaricama i pričala viceve i neke dogodovštine. Jedna Lea se to iko smejala da je počela da plače i celo vreme je vikala ''Upišala sam se od smeha'' ali nije mogla da se zaustavi. Sedela je na podu, na nekoj stazici. Kad se pridigla videli smo da se stvarno upiškila. Kasnije sam je terala da riba tu stazicu, ali mogu da se pohvalim da sam bila toliko zabavna da se neko upišao od smeha.
Živorade, je l' ova???
http://www.youtube.com/watch?v=aRwpWSy5 ... =endscreen
Attachments
lol.JPG
lol.JPG (13.43 KiB) Viewed 4297 times
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Zika

Post by Zika »

Jeste Zdenka, ti svaki pronadjes, htedoh reci sve pronadjes.
Post Reply