E, Jo, to si u pravu.
Jer ljudima su svoji problemi najveci na svetu...i smatraju te neprijateljem ukoliko ih kao ne razumes, ne daj bogi, da se nasmejes tom njihovom problemu.
Mogli bi da otvorimo temu " Kuknjava, ko najvise moze?"naricanje nad sopstvenom sudbinom

. Ihahaj.
Tacno je da neki novopridosli dodju i nestanu , to samo potvrdjuje pravilo Zp =slicno se slicnom raduje.
Ukoliko ima neko ko vas nervira na ovom forumu, pa preskacete njegove postove, to znaci da od te osobe imate nesto vrlo vazno o sebi da procitate, tj.da naucite u ovom trenutku, vec za mesec dana ce vam ta osoba mozda biti najveci prijatelj.
Jos je bolje, naravno kad se vec kapirate sa nekim, to ne znaci da cete uvek imati misljenja podrske jedno drugog, ali to nije kraj druzenja, to je tek pocetak. ja licno volim kad se malo mimoidjemo, malo mi dosadno ono " Wau, bas si to lepo rekla" a u stvari se to ne misli nego smo kurtoazni.
Ali da se razumemo nesto, ogroman je napredak u zadnjih par meseci, svi smo zadnjih mesec dana prolazili kroz neke licne probleme iliti izazove iliti inicijacije.
Da vam kazem, ja sam samo jaca svaki put, posle toga, ja se ne kolebam ni sekunde da ja moja pozitivna misao 1000 puta jaca od ove manje pozitivne i da je sve u meni i da sam ja gospodar svog zivota i sveg desavanja unutar njega.
Dobila sam ovaj Zivot na poklon i ne nameravam da ga protracim.
Jo, hvala, ledena kafa mi je bas prijala sa tobom.