Proces prisutnosti

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Ivs
Posts: 33
Joined: 28 Aug 2013, 00:01

Re: Proces prisutnosti

Post by Ivs »

Cao, ima li nekoga ko je u Procesu ? Ja sam u drugoj nedelji i jako je zanimljivo, cak i oni glasnici sto dolaze :) Ucim da ih identifikujem i da ih ne ubijam :)
Jednostavno nesto me vuklo da probam taj Proces . Primetila sam da iako mi se zelje ostvaruju ( promisljeno koriscenje ZP) ipak jos nisam naucila da zivim u sadasnjem trenutku.
Krijesnica

Re: Proces prisutnosti

Post by Krijesnica »

Hello, ja sam u Procesu, sredina 4. tjedna. Glasnici dolaze na kapaljku, nema pretjerane drame, ne osjećam se loše, svjesna sam svojih emocija, nekad imam problema s integracijom recimo nervoze, ako sam nervozna teško mi je sjediti na miru i disati, ali to je cijela bit Procesa pa izguram nekako.
Prije nego što sam krenula, očekivala sam ne znam ni ja kakve drame, ali sam došla do uvida kako svjesnost ne pobuđuje samo negativne nego i pozitivne emocije...manifestacija emocija ne može biti selektivna, tj. ne možeš oživjeti samo negativno, a ono pozitivno ostaviti da bude negdje zakopano. Proces izvlači sve na površinu, i dobro i loše, tako da sam imala puno više ugodnih nego neugodnih trenutaka. Kako sam više prisutna, tako mi je lakše privući neke ljude i stvari u život, naučila sam dovesti ostvarenje svojih želja u sadašnje vrijeme i tako. Veoma poučne lekcije. :mrgreen:
Ivs
Posts: 33
Joined: 28 Aug 2013, 00:01

Re: Proces prisutnosti

Post by Ivs »

Memi nijedna emocija, pa ni nervoza i tuga nisu problem. S njima mogu lako, ali bes... E to mi je najteze, auuu. To tek treba da ucim da integrisem. :)
Krijesnica

Re: Proces prisutnosti

Post by Krijesnica »

Haha kakve suprotnosti, ja sam se baš s bijesom najlakše uhvatila u koštac. :mrgreen: Možda zato što sam i prije Procesa bila svjesna da je to emocija s kojom sam dosad najviše imala problema, pa sam ju dočekala raširenih ruku čim se pojavila. Brat mi je bio glasnik za bijes, i u tom trenutku mi je malo falilo da vrisnem od sreće kad me bijes počeo obuzimati, jedva sam dočekala znojenje dlanova, ubrzan puls, vrućinu u licu, drhtanje ruku.... :lol:
Ivs
Posts: 33
Joined: 28 Aug 2013, 00:01

Re: Proces prisutnosti

Post by Ivs »

Hehe. Meni je muz uglavnom glasnik za bes. Najteze mi je da ne reagujem, ja sam temperament, obicno eksplodiram, a sad ucim da ga integrisem.
User avatar
Hitheroad91
Posts: 82
Joined: 10 Mar 2013, 22:34
Location: Beograd

Re: Proces prisutnosti

Post by Hitheroad91 »

i ja prolazim kroz ovaj proces. Prva nedelja doduse.. Vec sam dva put odlucio da ga ne nastavim,ali tad je pocinjao da izranja bes iz mene i nisam uspeo da ga posmatram,vec sam se poneo tim mislima koje kreira sam program reaktivnosti. Uvek bih u trecoj nedelji stao sa njim. Sad pratim uputstva iz knjige i meni ovaj proces mnogo prija. Ja posle onog seda sam kao nov! :) Dan mi izgleda bozanstveno,a tek ljudi koje srecem... Za sad su tu pozitivne strane,nisam stigao do onih manje prijatnih.. Sad kao Ekart Tol uzivam u trenuntcima sa sobom i okolinom. :)
Krijesnica

Re: Proces prisutnosti

Post by Krijesnica »

Baš mi je drago da si i ti pokrenuo Proces :D
Ja sam danas zakoračila u 5. tjedan... Preskočila sam dvije vježbe disanja zbog nekih vanjskih okolnosti, ostvarila mi se jedna veoma jaka želja i nisam si mogla dopustiti da ju propustim. Iako za to vrijeme gotovo uopće nisam razmišljala o Procesu, bila sam sasvim prisutna i svjesna, čak i u trenucima ogromne euforije i veselja nisam se dala zavesti tim osjećajima, podsvjesno sam znala da je sve to samo iskustvo koje prolazi... Tako da sam održala neku emocionalnu ravnotežu tijekom i nakon ispunjenja te želje. Prolaznost takvog događaja me ni najmanje nije pogodila. :D
User avatar
Suri
Posts: 44
Joined: 06 Sep 2013, 11:16

Re: Proces prisutnosti

Post by Suri »

Ćao svima, ja sam nova na ovom forumu. Sasvim slučajno sam nabasala na "Proces Prisutnosti" , dok sam izučavala zakone privlačnosti i tražila knjige u Pdf-u na tu temu. Mislim da ću je prvo iščitati do kraja, a zatim se upustiti u Proces. Javiću vam svoje utiske, i zatražiti savet od iskusnijih od mene. Pozdrav svima. Suri. :andjeo:
Imagination creates reality. ;)
User avatar
najzad
Posts: 229
Joined: 19 Jan 2013, 17:54

Re: Proces prisutnosti

Post by najzad »

Pozdrav i tebi, Suri :andjeo: i dobro Nam dosla.Nista nije slucajno i super je sto si nabasala.., cekamo tvoje utiske.
Krijesnica

Re: Proces prisutnosti

Post by Krijesnica »

Suri, dobro nam došla, uživaj u čitanju i sretno s praksom!

Ja sam na kraju pete vježbe, sutra počinje šesta. Ovih sedam dana bilo je dosta suza uslijed druženja s unutrašnjim djetetom. Malecka je bila sva ljuta i splašena, ali sad je malo bolje, zamolila me da češće crtam :mrgreen:
Post Reply