Pa, da se upoznamo.
Pozdrav svima.
Ne, nije mi pravo ime Aurora, ono me samo inspirise, jer je to ime polarne svjetlosti, a svjetlost nam je svima potrebna, narocito ona u srcu, i narocito divna i ocaravajuca kao sto je polarna!
Imam 21u godinu, studiram pravo, i iz Crne Gore sam.
Volim knjige, more, vjetar, i ne volim kisu, zelim da obidjem Planetu, i postanem zaista SRECNA!
Skoro sam otkrila ovaj, da kazem, pozitivni pokret, i to bas u pravom trenutku, da me vadi iz depresije, i pomogne da shvatim neke stvari, i otarasim se bespotrebnih briga. I trenutno sam najvise posvecena tome, tj. radu na sebi, spoznaji sopstvenih zelja, mogucnosti, itd...
To je ukratko nesto o meni.
Nadam se da cemo se kroz druzenje ovdje jos upoznavati, i biti podrska jedni drugima. :* :* :*
Da se upoznamo :D
Re: Da se upoznamo :D
Aurora3, dobro dosla.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Aurora3 dobro dosla na pravo mesto.
Aurora, dobro dosla i kazi sta ces popit..
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Hvala vam!
Moze jedan koktel od radosti i ljubavi, i to za cijelu ''kafanu''.
Moze jedan koktel od radosti i ljubavi, i to za cijelu ''kafanu''.
Lepa Aurora, dobrodosla! Prava si srecnica sto si ovde gde jesi, ovde ima dosta ljudi koji ce ti pomoci kad god ti to zatreba. Na moju pomoc racunaj uvek i pitaj sve sto ti nije jasno. Ovde smo da ti pruzimo ljubav i podrsku.
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!
A, joj, hvala, Isidora.
Podrske ce mi definitivno trebati. Naravno, i ja sam uviejk tu ako mogu da pomognem!
Podrske ce mi definitivno trebati. Naravno, i ja sam uviejk tu ako mogu da pomognem!
- ratnica svjetlosti
Veliki pozdrav osnivacima stranice i foruma i clanovima foruma
Divno je znati da postoji stranica gdje se mogu sastati pozitivne, "budne" osobe koje zrace pozitivnom energijom.
Ja sam ratnica svjetlosti, zivim s druge strane Atlantika (sto znaci da mi pravopis nije vrlina) Naisla sam na ovaj forum i stranicu "slucajno", dok sam trazila svoj blog na google, sto inace ne radim. Umjesto bloga, nasla sam vas (Nista nije slucajno.)
"Prirucnik za Ratnika Svjetosti" mi je dosao do ruku prije 12 godina. U njoj sam nasla sebe i od tad me prati gdje god da idem.
Omiljeni autor mi je Paulo Koeljo. Po zanimanju sam ekonomista.
Uvijek radim na tome da postanem bolja osoba. Volim pomagati drugima i biti u drustvu pozitivnih osoba. Bavim se pozitivnom energijom i u privatom i poslovnom zivotu, jer radim sa ljudima.
Saljem vam Ljubav
Divno je znati da postoji stranica gdje se mogu sastati pozitivne, "budne" osobe koje zrace pozitivnom energijom.
Ja sam ratnica svjetlosti, zivim s druge strane Atlantika (sto znaci da mi pravopis nije vrlina) Naisla sam na ovaj forum i stranicu "slucajno", dok sam trazila svoj blog na google, sto inace ne radim. Umjesto bloga, nasla sam vas (Nista nije slucajno.)
"Prirucnik za Ratnika Svjetosti" mi je dosao do ruku prije 12 godina. U njoj sam nasla sebe i od tad me prati gdje god da idem.
Omiljeni autor mi je Paulo Koeljo. Po zanimanju sam ekonomista.
Uvijek radim na tome da postanem bolja osoba. Volim pomagati drugima i biti u drustvu pozitivnih osoba. Bavim se pozitivnom energijom i u privatom i poslovnom zivotu, jer radim sa ljudima.
Saljem vam Ljubav
Divno da si nas pronasla I prikljucila nam se draga ratnice svetlosti razmenicemo puno ljubavi.