Bol osetim samo kad spustim na dole glavu i kad se napinjem, primer: ustajem ujutru iz kreveta i tad osetim bol a i kad se okrecem dok spavam.
Zdravo,Krijesnica wrote:Slažem se s jaspis, malo je ljudi s Kundalini koja je došla do sedme baze, to je ipak proces koji zahtijeva puno odricanja, puno promjena, otpuštanja i prihvaćanja.
Ma koliko se ja tome prepuštala, uvijek postoje neke nesvjesne blokade koje joj stoje na putu. I nije baš ugodno kada krene, pa se vraća, i tako u nedogled. Kad lupi u prvu bazu, za mene je to par dana čiste ekstatičnosti, hodam glavom kroz oblake, dobivam uvide na svakom koraku, kao da mi se vidno polje odjednom proširilo za sto kilometara, sve bolje vidim, sve mi je jasno, nema toga šta bi mi predstavljalo prepreku na putu...onda gospodična zaspe nakon deset dana, a meni nije do života -.-' Roller coaster. Upravo spava, zato sam jučer i morala afirmirati, iako dugo nisam
Svaka cast Sarah na uvidu, ja sam poceo sa meditacijom koja je bila fokusirana na trece oko i imao sam snazne vizije boje i uvek me je interesovalo kako da me neko jako lako izbaci iz takta, kad sam ja tako sjajansarah wrote:Guruika dobro došlaJes vala i sad nešto razmišljam da su te blokade čakri zaslužne za mnoge izazovne situacije koje nam se dešavaju. Meni je ovo zaista bio turbuletan period od boja koje sam počela da viđam za vreme meditacije, osećaja da blistam iznutra do razdraženosti nekim tuđim reakcijama i prisustvovanja scenama kao u filmskom scenariju