Pojavljuju se i ribe. Znao sam da ja nisam jedina riba samo sam ja malo drugačiji, ja sam muška riba.
Horoskopi su mnogima privlačni, navika, zabava i hobi ali nisu za mene. Koliko god da verujete ili ne verujeta u horoskop a neročito u dnevni, potsvesno vam se uvuče u mozak i može da dodje u konflikt sa onim unutrašnjim glasom koji treba da nas vodi.
Najzad, želim ti lep odmor i uživaj u toplom moru i lepom vremenu. Septembar je obično idealan za odmor jer nema gužve a vreme je baš kako treba. Kod vas je mihpljsko leto a ovde ga zovu indijansko leto.
DV, naravno da si se premorila kad ceo dan juriš talase. Probaj da stojiš kod obale i talasi će sami doći kod tebe. Garantujem ti to.
Žao mi je Zdenka da te nisam primetio...nešto sam se zamislio...zašto mi se nisi javila.Član 257 wrote:Jutros sretnem Supermena dok sam nesto isla u grad...http://www.youtube.com/watch?v=Rk6hnVmoccE
Nemaš pojma koliko sam bio radostan što si našla te kekse. Pojma nemam kakvi su ali verujem ti kad ti to kažeš. Njih nije bilo kad sam ja bio dete ali je bilo drugih pa i medenjaci koje je DV opisala. Ja sam ipak najviše voleo kifle koje sam obično jeo bez hleba.
Ja sam takodje pronašao radnju gde sam kupio mnoge djakonije kojih sam se uželeo, naš beli sir (makedonski), kačkavalj, salatu od pečenih paprika, ajvar, sremsku kobasicu, medenjake (ruske i poljske), Kraš napolitanke, Ki-Ki bonbone, ratluk, ćeten alvu... i još po nešto. Jeste da je radnja udaljena skoro 100 Km. i da sam potrošio skoro pola penzije ali bilo je vredno.