PORUKE PODSVIJESTI U SNU

Šta se odvija u pozadini, šta nam poručuju snovi, naša veza sa nesvesnim, univezalnom inteligencijom i kolektivnim nesvesnim i kolektivnom inteligencijom, intuicija, šesto čulo
Suncokret

Re: PORUKE PODSVIJESTI U SNU

Post by Suncokret »

Ja sam pre par godina, imala nekih problemcica ljubavnih :)
i pre nego sto sam legla, zamolila sam Boga da mi u snu da odgovore
sta ce biti u buducnosti, kako bi znala kako cu i sta cu (kad sam budala!).
I sanjala sam san od 4 dela, 3 su se ostvarila a cetvrti deo je
ja sama, bez posla, bez momka, bez skole, nezadovoljna i tako.
Tu se ja izbedacila, i tada sam skontala da se sa ovim ne treba igrati,
ali pre neki dan citam "kontrolu uma" i u knjizi pise da se mozes obratiti
snu da ti da resenja za probleme koje imas na umu.
U sustini, samo zbunjuje coveka, opet sam shvatila da ovo nije (bar za mene)
kako bih se izrazila psihicki prihvatljivo :D , odnosno ja ne mogu da prihvatim
lako "negativne" (tako mi sada deluje) poruke sna.
I slazem se za naslov,ali bitno je da smo se nasli ;)
:***
Stars

Post by Stars »

Ja te poruke iz san nisam gledala kao nesto iz nadsvijesti vec bas iz podsvijesti, nesto sto sam tamo negdje znala ali nisam htjela da priznam sebi, ali kad sam "spustila loptu" , smirila strasti , razmotrila situaciju iz vise uglova , logicki se dalo naslutiti da ce tako sve zavrsiti
Suncokret

Post by Suncokret »

Sto se tice ovoga sto sam prethodno napisala, ne moze biti samo podsvest,
jer se radilo o buducim dogadjajima i konkretnim ljudima, na koje ne uticem
samo ja...
Ti si mozda mogla, obzirom da si upoznala jedan deo njegove licnosti
duboko u sebi da predosetis kako ce se dalje nastaviti vas odnos...
Citala sam davno da je moguce da se duse, lutajuci, sretnu u snu,
jednom sam sanjala da mi momak (koga nisam videla dugo vremena) kaze da se verio, par dana
nakon toga sam cula to od drugarice. Isto tako sam razgovarala u snu sa momkom
o kome sam u prethodnom pisala, i malo kasnije mi je to ponovio u gradu (kad sam bila budna :D ).
(zvucim kao neki opasan sektas, ahaha).
Mozda ti je u snu on to sam rekao, da ne mozes da mu verujes... ;)
E sad, moja dilema je tu oko buducnosti, kako uopste mozes da predvidis buducnost ako je sam oblikujes,
ili je to samo za one koji ne znaju da sami mogu da promene tok sudbine?..
Nije meni puno toga jasno, mada ovaj forum puno toga pojasnjava ;)
Poljubac od suncokreta, i srce i srce :*<3
Stars

Post by Stars »

I mene Suncokret buni to sa predvidjanjem buducnosti u slucajevima koje ti pominjes kada su u pitanju osobe koje nisi ranije poznavala, a ovo kod mene kad se radi o poznatoj osobi i dosta poznatih cinjenica mi nekako dodje glas podsvijesti,........mozda grijesim, ali trenutno mi to dodje logicno :?
Krijesnica

Post by Krijesnica »

DenVik wrote:Slazem se, Krijesnice ( hm..nesto nije u redu, slazem se sa tobom u zadnje veme :veselica: )
i mislim da poruke Nadsvesti dolaze posle izvesnog vremena kontemplacije iliti meditacije iliti molitve...moras pomeriti svoju svest iz sadasnjeg stanja da bi proradili ti kanali.
Ipak su ovi postovi iznad iz podsvesti, stari programi rade, pa se po starom i razresavaju.Ali i to se da popraviti.Mada ja imam ogroman respekt za podsvest. Sila je to.

Nadsvest je nesto sasvim trece..i mislim da malo ljudi dobija poruke trenutno iz tog stanja( pricam o forumu), mozda par dusa, ako ima i toliko.
Hahaha, mora da neke sumnjive energije kruže forumom :D Konačno se i mi našle na istoj valnoj duljini. :ruzha:
Slažem se i s tim da trenutno malo ljudi ovdje stupa u kontakt s višim dijelovima sebe, ali to je isto nešto što se može izvježbati i postati dio svakodnevnice. S druge strane mislim i da svatko od nas konstantno ima pristup tom dijelu sebe, ali zbog osobnih sumnji nismo toga svjesni. To su klasične borbe našeg Ja s egom, kad ego po svojoj navici voli nadglasati poruke "iznutra".
Suncokret wrote:E sad, moja dilema je tu oko buducnosti, kako uopste mozes da predvidis buducnost ako je sam oblikujes,
ili je to samo za one koji ne znaju da sami mogu da promene tok sudbine?..
Nije meni puno toga jasno, mada ovaj forum puno toga pojasnjava ;)
Poljubac od suncokreta, i srce i srce :*<3
Hehe baš zanimljiva tema za raspravu :D Ovako sam ja to doživjela kroz svoje trenutke vidovitosti, i literaturu kojom sam si pokušala pojasniti fenomen predviđanja.
Već i ptičice na grani znaju da se ovaj svijet sastoji od tijeka energije, informacija. Ta energija u sebi nosi zapise informacija. Što neka informacija prima više energije putem naših misli i osjećaja, to su veće mogućnosti da će se ona manifestirati u fizičkom obliku. Stoga te informacije postaju mogućnosti. Mogućnosti su beskrajne. U energetskom obliku trenutno može postojati informacija da ću za 20 godina živjeti u villi na Barbadosu. Istovremeno, može postojati informacija da ću za 20 godina biti beskućnica na ulicama Londona. Ovisno o tome kojoj informaciji pridajem više pažnje, to su veće šanse da će ona biti ostvarena. Dakle, ako želim predvidjeti svoju budućnost, mogu vidjeti te dvije informacije, i još deset njih, ali samo jedna će se manifestirati. Nakon nekoliko godina mogu predvidjeti samo jednu od tih mogućnosti. To onda znači da, u odnosu na trenutne životne okolnosti i smjeru u kojem se one kreću, postižu se uvjeti za ostvarenje te jedne mogućnosti. Ako znam koje su to okolnosti, imam ih sposobnost početi mijenjati i time dopustiti ostvarenje nekoj drugoj mogućnosti. Ukoliko nisam upoznata s tijekom okolnosti, ta viđena mogućnost će biti ostvarena, jer ju ne nastojim spriječiti. Međutim, male su šanse da ćemo išta promijeniti vanjskim djelovanjem, odnosno mijenjanjem fizičkih okolnosti. Fizička manifestacija je samo posljedica onoga što je u nama. Stoga se promjena mora desiti na razini duše, da bi se mogla očitovati iz vana. Jer smo je upravo na taj način i privukli, pa ju jedino tako možemo i promijeniti. Zato su ljudi zbunjeni kada predvide neki događaj, a istovremeno znaju da utječu na tijek svog života. Utječu pomoću misli i emocija, a ne vanjskim djelovanjem. Izvana ste samo dio tih događaja, a ne i njegovi pokretači. Pokrenuli ste ga puno prije nego što se on uspio manifestirati.
Suncokret

Post by Suncokret »

Pricala jedna zena (provereno znam da ne izmislja :)) da je njoj neki muskarac u vozu
rekao sta ce biti i kako ce biti, i da se sve ostvarilo (gde ce raditi, za koga ce se udati,
kakav brak, znaci dug vremenski period je u pitanju), i onda meni to, od kako sam pocela
da citam sve ovo nikako ne ide u glavu :D (mada moze biti da je zbog toga sto joj je rekao,
sama privukla te dogadjaje jer je verovala u njegove reci, ne znam nisam pametna ;) )...
Inace Krijesnice, moram napisati da mi se svidja tvoj nacin razmisljanja, ne samo sada
nego i u okviru ostalih tema :D
A sigurno covek utice na buduce dogadjaje ali cini mi se, samo u slucaju kada je svestan
da moze, pa uz pomoc meditacija, afirmacija... promeni stav, gleda pozitivnije na svet,
shvati sta zeli i slicno (jer nije lako ni uz pomoc ovih tehnika uticati na promenu svoje licnosti
i dogadjaja, kamo li bez njih).
Ja odlazim za Novi Sad, da polozim ispit sa sve desetkom ;)...
:*** za sve forumase
DenVik

Post by DenVik »

Jooooj, moram, svrbe me prsti, da nesto napisem.
Hm...neko je predvideo nekome nesto??
Mene je to silno zanimalo kad sam bila" mala" i shodno ZP privlacila takve ljude. Nikad mi niko nista nije pogodio, cak su se silno mucili da sroce recenicu kad sedimo jedni naspram drugih i jedino sto sam cula od svih jeste da sam posebna i drugacija i da ce biti kako ja zamislim. :lol:
Pa zar to ne vazi za sve nas, pojedinacno??
Posvest je cudo, sila, ubaci bilo koji program u svoj Um i desice se na odredjenoj frekvenciji.
Jes, Krijesnice, zbog toga sam u ovoj prici, jer su Abraham rekli da svaka misao ikad pomisljena postoji u Univerzumu(pisala to vec negde, da se ne ponavljam), to je bio okidac kod mene, da sam gospodar svog zivota i da mogu da se igram sa svojom vibracijom...da sama uticem na dogadjaje. U izvesnoj meri i da verujem da Veliki menadzer pomaze u svakoj situaciji.

Moji snovi meni samo ukazu na moje trenutne blokade, ne pridajem toliko paznje, uzmem ono sto mi odgovara=jer cemu pridajes paznju,to jeste i to i raste.
Pa to vazi i za ovu temu.
Suncokret, cestitam polozeni ispit.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Suncokret, čestitke i od mene, možeš ti to! :veselica:

DV, istina, tu i autosugestija ima veliku ulogu. Zato nisam fan toga da mi netko drugi proriče budućnost. To mogu i sama, namjerno ili slučajno.
Prvi put kad sam predvidjela budućnost nekom drugom, shvatila sam da to funkcionira na način na koji sam opisala. Nažalost, u pitanju je bio nesretan događaj, a ja nisam znala na koga se odnosi. Postalo mi je jasno tek kad se ostvarilo. Dobila sam predviđanje valjda onog trenutka kad je osoba donijela tu odluku.

To je bio savršeni test mog mentalnog zdravlja. Ako tad nisam prolupala, neću nikad.
Suncokret

Post by Suncokret »

Ili, ti si veoma dobra osoba, volis da pomazes drugima,
cesto druge stavljas na prvo mesto. Zasluzujes najbolje,
ali nekad ne verujes u to... Dza bu, tralalala ;)
Ma ja se samo spetljam sa snovima, mislima, pa se pogubim
i odgubim, i sve stignem. A dobro sam uradila ispit,
al ne znam rezultate, treba asistent da javi a neema ga, i eto.
Hvala ljudi za ispit, a imam vaznu odluku, bacam se na cakre, po mojim
proracunima sve su mi zatvorene (cuje mene zatvorene OTVORENE bree :veselica: )
:*
Post Reply