Kako ste počeli?

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
najzad

Re: Kako ste počeli?

Post by najzad »

Draga Sarka, :andjeo: :bravo: da si ti nama dosla.Sve sto je bilo dobro je, iz svega si mnogo naucila a sad i sama kazes
Sarka wrote:. Posle raskida sam rekla, a neces ni ti vise takva biti, moras da se menjas. Tako sada obavezno gledam Vinina videa na yt, na forumu sam non stop, imam bas cvrstu volju da se promenim. Sama primecujem
Vidis vec koliko te je situacija daleko dovela. To je super. On je promenio sebe i ti zahvali na toj vezi no ti ides dalje i sigurno te ceka prekrasan put na kojem si vec, ti predivno bice. (kome smeta mir neka trazi nemir, razliciti smo i svakom odgovara nesto drugo) Nista nisi izgubila, lepo ti ide u skolovanju koje se vec priblizava kraju i eto te tu gde imas svo vreme za sebe kao fenomenalan materijal. Ko zna di cuci tvoja druga polovina i to zlatna jer je ti i zasluzjes :svekul:
Sarka

Post by Sarka »

Hvala vam drugari :D
Gagice, sto se tice decka, nazalost prihvatila sam njegovo misljenje, na njegove sugestije da sam smotana, da bi druga devojka to uradila/postupila ovako, onako, ja sam odgovarala ja nisam druge, ok sto se tice nekih stvari promenicu kod sebe, ali posto nisam, zbog toga smo i raskinuli.. No, vise o njemu necu, sta je bilo, bilo je, u buduce znam kako cu da se postavim da bi me svaki postovao i cenio. :) Moc podsvesti vec citam. :mig:
Jovana, vezbicu sa ogledalom pocinjem upravo.
Clan 257 i Najzad :bravo: :drugari:
Priroda N

Post by Priroda N »

cesto ne kazem sto mislilim, uvek se sa svima slazem
U ovome i lezi tvoj problem Sarka...
Naučeni smo svi mi od malena šta je dobro, šta se ceni kod drugih i čitav niz načina upoređivanja tebe sa tamo nekim "njima"...
Toliko se predamo tom načinu da ne samo što ne znamo ko smo, već na to i ne utičemo.

Neko ti je rekao ti si mnogo tužna i povučena...i ti takav obrazac usvojiš i zaista si tužna i povučena...
Neko ti iz kurtoazije kaže da lepo pevaš, a ti godinama nastavljaš da povređuješ uši svojih bližnjih, jer pojma sa pevanjem nemaš... milion je primera kako nas oblikuju mišljena drugih, a mi to ne možemo biti jer svako od nas po naosob zna da postoji nešto drugo, nešto više što zrači iz njega.

Moj ti je savet da prestaneš da slušaš mišljenja drugih, ali sroz, jer veruj mi niko od njih uopšte ni ne priča o tebi...svi oni iznose sopstvene iluzije, svog sopstvenog sna. Tuđe mišljenje ne može biti odraz onoga što ti jesi. :ruzha:
Suncokret

Post by Suncokret »

Ciao ljudi,
Ja sam se skoro ukljucila u sve ovo, a pocela sam da razmisljam o ovome
kad sam naisla na film "tajna" (procitah ima nas jos) :D ...
Ali pre toga sam imala jedan jako depresivan dan, sta cu sa zivotom,
da li cu moci da nadjem posao kad zavrsim fakultet, da li cu raditi na poslu koji volim,
koji je kreativan, dobro placen, da li cu naci pravog muskarca i udati se :andjeo:
tako u krug..
I onda sam zamolila Boga da mi pokaze nacin (posto sam vec skontala da
misli imaju neki uticaj a nisam znala kako to funkcionise)da ostvarim ono sto zelim u ovom
zivotu, ako uopste postoji nacin i legla da spavam.
I sutra sam naletela na "tajnu", pa na Vinine klipove na YT, pa sam nasla ratnike na fb,
pa tamo procitala da ima forum i eto, sad me evo ovdee :svekul:
:**
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

(posto sam vec skontala da
misli imaju neki uticaj a nisam znala kako to funkcionise)
evo je slicica od mene za tebe Suncokret,
Image

lepo je biti u tvom drustvu :)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Suncokret

Post by Suncokret »

Aa, divna slicica, hvaala ti :D
Postavila sam je na radnu povrsinu, da me opominje ;)
Uzivam u ovom svetlosnom druzenjuuuu :lol:
:******
nannylilihipik

Post by nannylilihipik »

Pre svega da Vas sve pozdravim :zdravica:
Duze vec pratim, ali mi je nekako tek sad doslo da se oglasim :aloalo: :mrgreen:
Pocela sam sa pozitivnim privlacenjem jedne veceri kada sam, posle neumornih svadja sa clanom porodice, sela za svoj komp i od muke potrazila clanke o samopostovanju i samoljubavi ... to bi sad nekome zvucalo totalno blesavo, ali ja nisam mogla vise da nadjem nacin kako da sa osobom koju jako volim zivim u skladu sa onim sto zapravo i ta osoba i ja prvenstveno osecamo, tj. u ljubavi. U pomenutom odnosu ja sam prvenstveno gubila samopostovanje i bivala sve manja sama pred sobom, pa sam htela od sebe da krenem, sto se super pokazalo, jer me je bas to i odvelo Vini :mrgreen: Dve noci i dva dana nisam spavala duze od 3 sata slusajuci klipove :mrgreen: Bila sam u totalnom cudu, jer kako nesto pomislim i zapitam se tako klip koji pustim da odgovor na to :shok: Kasnija misija mi je bila docepati se knjige L.H. :mrgreen: Dan danas jutro zapocnem slusanjem klipova na tjubu... odnos sa dragom osobom je u potpunom skladu, mada tek sada vidim da je taj odnos bio najmanje zahtevan... trenutno radim na mnogo vecem izazovu... jos ucim, ali i uzivam u tome :kul:
Suncokret

Post by Suncokret »

Nesto se desilo, nesto nas proobudilooo :mig:
Sve je lakse uz pozitivnu energiju, uz pozitivne misli,
i odnosi sa ljudima su bolji... Kad bi covek uspeo da
istraje sve bi bilo u savrsenom redu.
A ima da istrajemo, svi koliko nas ima..
Pozdravcic i tebii :)
:*
Loara

Post by Loara »

Veliki pozdrav svima 8-)
Jos u ranom detinstvu, odnosno od kad sam postala svesna svojih misli sigurna sam da sam koristila ZP (nesvesno naravno). Imala sam mnogo bujnu mastu, i uvek sam pred spavanje zamisljala stvari koje zelim da imam ili dogadjaje koje zelim da mi se dese. U vecini slucajeva mi se sve i ostvarilo. Naravno, bilo je tu i dobrih i losih stvari, ali su mi se sve uglavnom ispunile. Posto sam nova na ovom forumu, i jos se nisam snasla :budala: zelim da vam ovde postavim jedno pitanje. Ako nije problem?
Naime, kad sam cula za zakon privlacenja slozile su mi se kockice u glavi i shvatila sam da sam ga zapravo primenjivala ceo svoj zivot. Medjutim, sad kad sam pocela svesno da ga primenjujem nista ne mogu da postignem. Nijedna mi se zelja ne ostvaruje. Nisam mnogo promenila nacin razmisljanja, radim iste stvari kao i pre, ali nikako da mi krene na bolje. Ako je neko imao isti problem, bila bih mu zahvalna na nekom odgovoru.

Drago mi je sto sam naisla na vas forum, mnogo me inspirisete. Pozdrav :ruzha:
Post Reply