kako da privucemo osobu u koju smo ludo zaljubljeni??? :cry:

Odnos, komunikacija, interakcija sa ljudima oko nas. Kako, šta, zašto? Mame, tate, braće, sestre, prijatelji, poznanici, partnerke, partneri, žene, muževi, kolege...
Zdravko

Re: kako da privucemo osobu u koju smo ludo zaljubljeni??? :

Post by Zdravko »

Eh, DenVik, kao da to meni nije palo na pamet. Ali, u poverenju, udata je, a drugo mnogo sam stariji od nje... Nekako se plasim da ne uprskam stvar...

Nego, ja sam mislio da mi kazete kakve afirmacije ili mantre, i ja kad uvece legnem da spavam, izgovaram to i odjednom "bap", eto je ona pored mene.. :D
DenVik

Post by DenVik »

Pa, tebi Zdravko, dosadan zivot.

Ne brini, cim ti ne postujes Zivot, nece ni on tebe...a i zasto bi? Ali zato uvek mozes da napravis prvi korak...prema sebi.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Zdravko

Post by Zdravko »

Uh, DenVik, ja sam se malo nasalio, a ti me odmah plasis... te ne postujes zivot, te nece ni on tebe, te ako tako ti i treba, i sve tako...
Zasto mislis da ne postujem zivot..? Zato sto sam se nasalio na racun komsinice..? Ne zelim ja njoj nista lose, naprotiv...

I nije meni zivot dosadan nego problematican. Pokusavam da ga popravim, zato sam se i dosao na ovaj forum...
DenVik

Post by DenVik »

Mogu ti reci da sam bila i blaga prema tebi :D
Jer nije bas lepo da mucis sebe zeljama prema nekome ko ti bas nije dostupan i to tako bupnes ovde javno.
Kakvu si reakciju ocekivao??Da ces dobiti afirmacije za to?? Zezas me?

Izvini, ali mi to tako licilo na provokaciju.
Nisam se salila kad sam rekla da napravis korak prema sebi.
Kad zavolis sebe, prestanes da se interesujes za sve oko tebe sto te sad muci ili te nesto manje voli. Jednostavno ti takvi izazovi vise nisu u vidnom polju.

Da li bi ti voleo da se tvoja zena muva oko komsije?? Nebitno je da li si u braku ili ne. Uglavnom, ne radi drugima ono sto ne bi da tebi drugi rade. Na ovo sam mislila da kad ne postujes Zivot, ni on tebe ne ispostuje( odnosno ti samog sebe)

Ja ti iskreno zelim da sve svoje probleme pretvoris u izazove koje ces resiti.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

Sad bi bilo najbolje da dodje Sarah i da prokomentarise...ona ima tu sposobnost da na kraju svi budemo u pravu i svi ne budemo u pravu, pa se pola teksta raduješ, ono kao ''Jes!'', a drugu polovinu gundjaš kako nema pojma šta priča... :D
Šta znam, što se tiče komšinice, ona udata i puno mladja i još komšiluk. Kreni, obično svima ispadne super na kraju!!! Niko se još do sad nije za...o :lol: .. U svakom slučaju zovi na premijeru bježanije, jednom sam to doživela, 'oću opet! (scena-Dalmatinska ulica, mi se vraćamo sa pijanke u zoru, žena istrčava polugola iz kuće, druga je juri satarom i viče nešto što ne smem da pišem :D ) Hoću karte u prvom redu!!!
Šalu na stranu, ja to podržavam samo ako je prava ljubav u pitanju...ono...ako će se razbucati nešto loše da bi se napravilo nešto bolje... :pardon: Za kaj ne?!
Što se kompletne teme tiče ''Privlačiš ono što jesi''. Prvo voleti sebe svet oko sebe i tako to na tu temu...
Svi ste divni!
P.S. U pravu je DV kad kaže da je bila blaga...hahahahahaha :rofl:
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Zika

Post by Zika »

Zdravko wrote:Nego, ja sam mislio da mi kazete kakve afirmacije ili mantre, i ja kad uvece legnem da spavam, izgovaram to i odjednom "bap", eto je ona pored mene.. :D
O privlačenju, manifestacijama i afirmacijama sam već na mnogim mestima na forumu a i na ovoj temi već pisao. Nilo ti ne može reći šta i kako da radiš, možemo samo savetovati a tebi taj savet može da se sviđa ili ne.

Privlačenje ljudi se mnogo razlikuje od privlačenja bilo čega drugog. Naime, radi se o Slobodnoj Volji koju svi imamo. Kažeš da si ludo zaljubljen u komšinicu a šta je sa njom, da li je možda ona ludo zaljubljena u svog partnera? Šta ona oseća prema tebi? Ja bih prvo reasčistio sa tim pitanjima a kako je individualno pa, a ja bih slušao svoj unutrašnji glas. Onda bi poštovao njenu volju. Nikakve afirmacije tu ne mogu da pomognu jer je u pitanju Slobodna Volja dva bića.Ako ona nema isto mišljenje, istu želju, ista osećanja, ne znači da se to sutra ne može promeniti. U kontaktima pretstavi sebe onako kakav si a ne onako kako misliš da bi ona volela da budeš i vreme će pokazati.

Što se tiče godina i toga što je udata, to je stvar individualnog moralnog pogleda i zavisi samo od zainteresovanih osoba. Veze nisu večite, ništa ljudsko nije večito i ima kraj ali u isto vreme ne postoje ni krajevi a ni početci jer je svaki kraj početak nečeg novog.

DV je dala svoje mišljenje i nadam se da ne očekuješ da svako deli tvoje mišljenje.

Članice, zabrinula si me. Šta si ti tražila sa Dalmatincima polugola u rane jutarnje sate? I zašto te je jurila pijana žena sa satarom u ruci? Ne reče dali je bilo leto ili zima pa sam se zabrinuo da nisi možda dobila kijavicu? Važno je da te ta žena nije stigla i da si ostala živa. :shok: :nempojma:
Zdravko

Post by Zdravko »

DenVik wrote:Mogu ti reci da sam bila i blaga prema tebi :D
Hvala ti.
DenVik wrote: Jer nije bas lepo da mucis sebe zeljama prema nekome ko ti bas nije dostupan i to tako bupnes ovde javno.
Kakvu si reakciju ocekivao??Da ces dobiti afirmacije za to?? Zezas me?
Ne znam kako mislis "ko ti nije bas dostupan".
Komsinica mi se stalno smeska, ponekad i namigne (i ja njoj) kad se ukaze prilika; mahne mi preko ograde, i tako... Primetio sam da ne mase kad joj je muz tu, tad se pravi da me ne vidi...
A to sto sam rekao javno je valjda dobro. Nemam skrivenih misli, otvoren sam, iskren... sve pozitivne osobine.
DenVik, garantujem ti da skoro svi, a verovatno svi, muski clanovi foruma imaju tako neku komsinicu, koleginicu, prodavacicu... koju bi "rado privukli", ali to kriju i nece da priznaju. I sad su oni fini sto kriju i lazu, a ja nevaljam sto sam otvoren i iskren...
I jos da dodam da, ako stvarno nemaju, onda nesto nije u redu sa njihovom biologijom (hemijom), jer postoji li ista normalnije od toga da se neko zensko prisvidja nekom muskarcu i obrnuto..?
Ako neces da mi das te afirmacije, neka ne moras, ja cu sam da izmisljam i eksperimentisem pa sta bude. Pocecu sa npr. ja i komsinica ovo, ja i komsinica ono itd. A uporedo sa njima cu da govorim i afirmacije za komsiju u cilju da da dobije unapredjenje, da postane sef toga tamo gde radi, da ide na sluzbeni put... itd.
DenVik wrote: Izvini, ali mi to tako licilo na provokaciju.
Nisam se salila kad sam rekla da napravis korak prema sebi.
Kad zavolis sebe, prestanes da se interesujes za sve oko tebe sto te sad muci ili te nesto manje voli. Jednostavno ti takvi izazovi vise nisu u vidnom polju.
Ovde te nisam bas dobro razumeo. Ja ne bih hteo da prestanem da se interesujem za "sve oko mene", a ovo sa komsinicom me ne muci, naprotiv raduje me. I ne bih hteo da mi takvi izazovi nisu vise u vidnom polju...

DenVik wrote: Da li bi ti voleo da se tvoja zena muva oko komsije?? Nebitno je da li si u braku ili ne. Uglavnom, ne radi drugima ono sto ne bi da tebi drugi rade. Na ovo sam mislila da kad ne postujes Zivot, ni on tebe ne ispostuje( odnosno ti samog sebe)

Ja ti iskreno zelim da sve svoje probleme pretvoris u izazove koje ces resiti.
Voleo ja ili ne, sto mi se zena muva oko komsije, to je ipak nesto o cemu ce odluciti ona i on... Mislis da bi me pitali..?
Pozdrav DenVik i molim te budi opet blaga prema meni... Samo sam iskren...
Zdravko

Post by Zdravko »

Član 257 wrote: Šta znam, što se tiče komšinice, ona udata i puno mladja i još komšiluk. Kreni, obično svima ispadne super na kraju!!! Niko se još do sad nije za...o :lol: .. U svakom slučaju zovi na premijeru bježanije, jednom sam to doživela, 'oću opet! (scena-Dalmatinska ulica, mi se vraćamo sa pijanke u zoru, žena istrčava polugola iz kuće, druga je juri satarom i viče nešto što ne smem da pišem :D ) Hoću karte u prvom redu!!!
Šalu na stranu, ja to podržavam samo ako je prava ljubav u pitanju...ono...ako će se razbucati nešto loše da bi se napravilo nešto bolje... :pardon: Za kaj ne?!
Što se kompletne teme tiče ''Privlačiš ono što jesi''. Prvo voleti sebe svet oko sebe i tako to na tu temu...
Dobro, zvacu na premijeru, kako god da se zove...

Svi ste divni!
Član 257 wrote:P.S. U pravu je DV kad kaže da je bila blaga...hahahahahaha :rofl:
Eto, a samo sam iskren...
Zdravko

Post by Zdravko »

Zika wrote:
Kažeš da si ludo zaljubljen u komšinicu a šta je sa njom, da li je možda ona ludo zaljubljena u svog partnera? Šta ona oseća prema tebi? Ja bih prvo reasčistio sa tim pitanjima a kako je individualno pa, a ja bih slušao svoj unutrašnji glas. Onda bi poštovao njenu volju. Nikakve afirmacije tu ne mogu da pomognu jer je u pitanju Slobodna Volja dva bića.Ako ona nema isto mišljenje, istu želju, ista osećanja, ne znači da se to sutra ne može promeniti. U kontaktima pretstavi sebe onako kakav si a ne onako kako misliš da bi ona volela da budeš i vreme će pokazati.

Što se tiče godina i toga što je udata, to je stvar individualnog moralnog pogleda i zavisi samo od zainteresovanih osoba. Veze nisu večite, ništa ljudsko nije večito i ima kraj ali u isto vreme ne postoje ni krajevi a ni početci jer je svaki kraj početak nečeg novog.
Ziko, nisam ja rekao da sam ludo zaljubljen u komsinicu, to si verovatno posao za naslovom teme, ja sam samo rekao da bi je "tako rado privuko".
Nisam mogao pisati nadugo i nasiroko o tome sta ona oseca i da li oseca, ali evo u odgovoru DenVik, dva posta iznad mozes videti kakva je otprilike situacija..
Zika wrote:DV je dala svoje mišljenje i nadam se da ne očekuješ da svako deli tvoje mišljenje.
Naravno, pa i moje je misljenje drugacije od ostalih i ne ocekuju valjda da delim njihovo...

Puno pozdrava...
Zika

Post by Zika »

Puno pozdrava i tebi Zdravko. Nismo se u potpunosti sporazumeli i jeste, ja sam pobrkao naslov sa onim sta si ti rekao. Sada se razumemo bolje.
Post Reply