Mislim da bi bilo super kad bi se ratnici druzili i nasli u svojim mestima da pricaju o svom radu, dogadjajima, manifestacijama u cilju da se produbi rad.
Nadam se da ste okruzeni ljudima koji slicno razmisljalju kao vi jer to ubrzava manifestaciju i ucenje mnogo vise nego samo citanje. Ja mogu posvedociti za to.
Treba iskoristiti ove prelepe dane i izaci u park ili pored reke i popricati uz caj ili kafu.
Ako imate vremena pisite ovde, gde i kad vam se druzi
Druzenje
Re: Druzenje
Ova ideja mi je totalno ok. Ja trenutno imam obaveza ali kad se vratim u Beograd organizovacu nesto.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Ja sam iz Hrvatske, a primijetila sam da nas je malo ovdje. Ima li tko blizu?
Šteta što nemam neku rodbinu u Beogradu, da vas sve obilazim
Šteta što nemam neku rodbinu u Beogradu, da vas sve obilazim
Nemam organizatorskih sklonosti ali sam voljan doći na dogovoreno mesto u Nišu.
Nišlije moje, biće mi drago da popijem sa vama po jedno pićence, a možda i zamezimo grickalice
Ako ne to onda bi mogli samo disati vazduh pa dok ne odemo u alfu, a odatle bi mogli uraditi par fizičkih vežbica.
Možemo razgovarati o svemu i svačemu mašti na volju s tim što je meni najdraže pričati o svesti.
Ja svake nedelje idem na reci Nišavi, ponekad odem do Kameničkog visa, uglavnom slikam fotografije prirode jer je to vrlo zanimljivo.
Hajd pa javite se pozz
Nišlije moje, biće mi drago da popijem sa vama po jedno pićence, a možda i zamezimo grickalice
Ako ne to onda bi mogli samo disati vazduh pa dok ne odemo u alfu, a odatle bi mogli uraditi par fizičkih vežbica.
Možemo razgovarati o svemu i svačemu mašti na volju s tim što je meni najdraže pričati o svesti.
Ja svake nedelje idem na reci Nišavi, ponekad odem do Kameničkog visa, uglavnom slikam fotografije prirode jer je to vrlo zanimljivo.
Hajd pa javite se pozz
Ratnikov put je harmonija - harmonija radnji i odluka.
Ko je raspolozen za druzenje ovih dana na uscu sa Zemunske strane neka pise ili ispod ili na PP
Teme: ZP za novac, ZP za ljubav, ZP za zdravlje
Teme: ZP za novac, ZP za ljubav, ZP za zdravlje
Ja sam zainteresovana uvek.
Sad sam se vratila u UE da završim neke papire, pakovanja, sl...i da, to će se napraviti, prosto idemo ka tome.
Javim se kad budem u Bgd, to je ovih dana.
Ne moramo imati teme, ajde prvo da se upoznamo, da vidimo ko je kakve energije, za šta, kome, gde, da se vide ljudi od krvi i mesa
Sad sam se vratila u UE da završim neke papire, pakovanja, sl...i da, to će se napraviti, prosto idemo ka tome.
Javim se kad budem u Bgd, to je ovih dana.
Ne moramo imati teme, ajde prvo da se upoznamo, da vidimo ko je kakve energije, za šta, kome, gde, da se vide ljudi od krvi i mesa
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba