Helloooo. Nova sam clanica foruma Ratnici Svetlosti, pa ovo je moja prva postavljena tema ovdje, ali ne i posljednja nadam se. Pa tako, za prvi put odluchila sam da podijelim neshto lijepo sa vama, a to je mantra Om Brzee Namaha. Neki sigurno znaju za nju, a za one koji ne znaju ja chu neshto da kazhem o tome. Prije mjesec dana, pretrazhivala sam po netu o mantrama, shta su, kako djeluju, i td. i tako ja naletim na mantru Om Brzee Namaha. Chitajuchi o njoj po raznim forumima, chlancima, nailazila sam samo na rijechi hvale. Svi su naprosto bili odushevljeni njenim djelovanjem. To je prvenstveno mantra za poboljshanje financija, ali i za zdravlje. I tako, pochnem ja da mantram... Kako sooper osjechaj u tijelu, koje olakshanje, lagodnost mislila sam si dok sam mantrala Om Brzeeeeee Naaaamahaaaaa. Od tog dana meni su pochele da se deshavaju chudesne stvari. Sve je krenulo na bolje. Novac je pocheo da pristizhe iz raznoraznih izvora, posao mi je krenuo na bolje, kao i mom partneru, pochela sam da mijenjam stav prema novcu i svemu, svaki dan mi je sooper. Jednostavno, na mene je mantra pochela magichno da djeluje. Mantrati treba 40 dana, svaki dan po 108 puta, na glas, u sebi, kako god, ona djeluje. Ja redovno meditiram vech shest mjeseci, i mogu rechi da mi je i meditacija postala josh dublja kako mantram

Eto, dragi moji, pokushajte, odushevit chete se

Pozzz