Kako privuci novac?
Kako privuci novac?
Ovako, treba mi nekih 200 evra ali ne znam kako da ih skupim tj. od cega. Nikako ne mogu da nadjem nikakav poslic. Prosle godine sam radila nekoliko dana i to sam jedva nasla. Moze li neko da mi napise kako je uspeo da privuce novac u svoj zivot, ne trazim ja bogatstvo bar ne za sad nego samo neki poslic na kome mogu da zaradim par stotina evra. 

Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
Re: Kako privuci novac?
Večito pitanje kako do novca, kako do posla...Mislim da je to teško reći. Za novac ti treba novac a i umešnost, znanje na poslovima, itd...teško je...no ima jedna tajna koja pomaže u tome...sada ću je otkriti: sve što je potrebno za privlačenje novca je zlatni prsten za mali prst.
Ratnikov put je harmonija - harmonija radnji i odluka.
Re: Kako privuci novac?
Pomoc oko nalazenja posla nemam, ali probaj vuzualizacju, ne moze da steti. Ja je ne koristim cesto, jednostavno zaboravim, ali dva puta sm probaala, i ima nekih rezultata....bitno je samo da zadrzis vizualizaciju najmanje 17 sekundi, naravno moze i vise, prepostavljam da je i pozeljno
A, Stalkeru, da l' nas zezas?
Sad nesto razmisljam, i shvatam da u periodu dok sam na malom prstu (lijeve ruke) nosila zlatni prsten, dobila sam ga, i bio mi je mali za druge prsete, moje finansijsko stanje je bilo na zavidnom nivou. Da l' zaista ima neke veze? A skoro sam dobila na poklon i takozvano drvo novca, i 10 dana nakon toga dobila na kladionici. 

A, Stalkeru, da l' nas zezas?