Mozda nisam dobro objasnila...
izvinjavam se na tome
dakle
nije rec da ja ne zelim novac
vise je rec o neracionalnom trosenju, da sad imam desetine i desetine hiljada eura ja bih odmah istog trenutka otisla i pokupovala ceeeeeeeeeeeeelu knjizaru, otisla u Egipat i pokupovala najlepse kostime za ples, otisla na tibet, otisnula se u duhovni svet, tj otisla bih da vidim budisticki hram, mozda provela neko vreme tamo, zavrsila ne samo I stepen reikija vec i II I iii i IV , postala neki master ucitelj, ma ko zna
nebitno sta
poenta je u tome da ne umem zadrzati novac , nesebicno ga dajem, u smislu ako imam koju paricu, setim se nekog da necim obradujem, nekako kao da ne volim da mi novac bude u novcaniku vec zelim da ga dam sto pre
ima li neko slican problem, ustvari ja ni ne znam jeli to problem i cemu je stvar?
inace ja sam poravnata sa onim i u onome sto radim, volim svoj posao, svidja mise koliko zaradjujem jer imam vise nego pre, osetim svoj napredak i svoju kreativnost u svemu tome
dakle nadam se da sam sad dobro objasnila
kad imam novac uvek mi nesto treba, ne meni kao meni, vec eto pokloncic nekom, uvek se desi neka nova knjiga... novi kostim za ples, nakit..
ne odem ja u butik pa pokupujem nebitno
vec odem na sajam knjiga i pokukupujem pola sajma
prosle godine na sajmu knjiga kupila sam 4 knjige od Luiz. i dve knjige za moju ceru- ziveo engleski i najlepse basne i eto.... ode dosa para
nije mi zao, ali posle nema za nesto drugo
ja sam u poravnanju kad kupujem i citam knjige
kad plesem kad radim posao koji volim, kad disem, kad se druzim
zato mi i nije jasno sta je to sa novcem?
ja lepo zaradjujem ali trosim duplo od onog sto zaradim
(ne pusim,ne pijem, ne placam racune, porok mi je visoki racun za telefon jer sam brbljiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaa!)
i dalje sam u poravnanju iako cekam kraj meseca
razumete sada?