Pozdrav Vina!
Meni je trenutno najaktuelnije pitanje ono koje sam postavila i na temi poruke podsvesti u snu, naime interesuje me kako podsvest reaguje na intezivno svesno praktikovanje procesa i vežbi za blokiranje i otklanjanje negativnih misli, moje pitanje je glasilo:
Dragi ljudi, otkad sam počela da povezujem da su i snovi deo onog šta mislim i činimo počela sam da sanjam intezivnije nego inače. Danju radim na sopstvenoj vibraciji (primena nekih Abrahamovih procesa, meditacije i slično), i ja se zaista osećam odlično i raspoloženo preko čitavog dana, a onda noću krenem da sanjam raznorazne scenarije, a poslednjih par dana i neke ružne slike, doduše neučestvujem u tome ali sam posmatrač kako se drugome nešto negativno dešava i to sa svešću o štetnosti toga. Šta vi mislite da li to meni kroz snove sad češće izlaze otpori protiv kojih danju primenjujem procese čišćenja pa nemaju gde

, jer u poslednjih nekoliko dana svašta sanjam, a radim na svojoj vibraciji intezivno već nekoliko meseci...Da li se to nekome od Vas dešavalo?