Izgled i unutrasnjost
Izgled i unutrasnjost
Pozdrav svima! Palo mi je na pamet da vas pitam sta mislite o sledecem- ono sto sam ja pre par godina rekla svom ocu je da ljudi izgledaju tacno onako kakvi su iznutra. On se iznervirao i rekao mi da ne pricam gluposti. A ja sam u tom trenutku bila odusevljena-kao: Vau sta sam shvatila.. Jeste da sam bila mala, ali sam tada bila uverena u to. Sada nemam nikakvo posebno misljenje na tu temu, ali sam se setila ispada:) pa sam zelela da vas pitam sta mislite o tome. Kasnije sam cula poslovicu. *Kakvo lice imas u starosti, takav si covek. A i svi znaju da su *oci ogledalo duse.
Re: Izgled i unutrasnjost
Odlična tema. Ta misao je 100% posto tačna, samo treba znati gledati
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Draga Tin, slazem se sa tobom u potpunosti. Svaka mladost je lepa na svoj nacin- zategnuta koza, sjajne okice, bujna kosica... Tada cak i neki mali zlobnici, zlobnice, mogu izgledati slatko. Sa godinama, kako sticemo razlicita iskustva, postajemo istrajniji ili ne u nastojanjima da (ne)ispravimo ono sto smatramo da treba. Necija rugoba tek u starosti ispliva na povrsinu. Jeste da je napredovala plasticna hirurgija i da je moguce imati lice bez bora u 68.god.a i vise itd. ali onaj neopisiv osecaj necije duhovne(ne)privlacnosti je uvek tu. Poznajem jednu bogatu zenu. Samo prica o novcu, gde je bila, sta je kupila, gde je putovala, jedna cerka bila u Parizu u hotelu od 5 zvezdica, druga na nekom grckom ostrvu(ne secam se kom, ma nije ni bitno ), da je dala 2000 evra za zube itd. Za svoje godine ona izgleda sjajno, ali posle 5min. provedenih u njenom drustvu sav taj spoljasnji sjaj vrlo brzo izbledi i jedva cekate da pobegnete od nje Ono sto je unutra reflektuje se spolja, a kad je doticna u pitanju, ona ima sebi i svetu da ponudi samo 1 ravan postojanja. Pa ko voli, nek izvoli!
Osvescenost se vidi u ocima, osmehu...Dobronamerni ljudi uvek imaju tu divnu bogatoruzicastu auru sa zlatnim odsjajem....Kiss, Linda
Osvescenost se vidi u ocima, osmehu...Dobronamerni ljudi uvek imaju tu divnu bogatoruzicastu auru sa zlatnim odsjajem....Kiss, Linda
- Naly Younis
Negdje sam čitala da naš duhovni vodič izgleda kao mi, ali u mlađem izdanju...
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Divnu stvar si primetila Tin, nema ništa lepše na ovom svetu od čiste energije svetlosti Isijavanja ...Nekad je dovoljno da sa nekom osobom provedeš samo minut i da te njena lepota očara bez obzira na njen fizički izgled i godine