Mila Mila,
Nije bitan redosled rečenica. ''Hvala i Volim te'' je sasvim dovoljno da izgovaraš, ove ostale i ne moraš. Najpre neka ti čestim ponavljam uopšte uđu ove rečenice u podsvest, onda ćeš shvatiti da ih izgovaraš a da nisi ni svesna toga
Da, i to me je zbunjivalo; da li treba bas da se fokusiramo na ono sto nas muci i njemu se obracamo; ili samo da izgovaramo reci i da ih osecamo, bez da se necemu konkretnom obracamo. Da li sebi postavljas pitanje: "Sta je to unutar mene sto je privuklo ovakvu situaciju?" ili "bez razmisljanja" izgovaras ove izraze?
Ne moraš da izražavaš osećanja kad izgovaraš, ne moraš čak ni na nešto konkretno da misliš, samo izgovaraj.
Ako imaš neki problem, onda misli na to i izgovaraj, BEZ RAZMIŠLJANJA IZGOVARAMO FRAZE.
E sad, postoje neke nedoumice koje ljude zbune...
Mi kad čistimo, mi ne znamo šta se čisti, jer toliko je toga u nama nakupljeno godinama, od predaka, nastanka sveta itd...
Najbitnije preuzeti 100%-tnu odgovornost, dakle kad ti neko kaže nešto što se i ne tiče tebe ti ćeš čistiti, ako vidiš ružne vesti na tv-u, ti čistiš...
Zašto?
Čim to nešto prepoznaješ kao ''Loše'', očigledno je da je to i u tebi, kako bi inače znala da ga vrednuješ...
Odgovornost, ne znači osećaj krivice...Sve što se pojavi pojavljuje se da bi vi očistili, da bi došli u nulto stanje, a onda vam stiže inspiracija kakvu niste mogli ni zamisliti...
Pa mislite da su najveći umovi sedeli i vizualizirali šta žele da otkriju, da se desi...
Ne, Bog im je poslao inspiraciju, i generalno, nisu oni ništa mudriji od nas, samo su bili bliži nultom stanju...
Bez planiranja, bez očekivanja, čistim sve i svakog, ljubav i zahvalnost svima...
Ah, kako je život divan...