Osećaj čekanja - iščekivanja

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
Vasilica

Re: Osećaj čekanja - iščekivanja

Post by Vasilica »

Nakon čitanja teksta koji je postavio Spoygg, čini mi se da ipak čekam na sebe, da preduzmem neku akciju, još samo da odredim koju akciju :lol:
jelena

Post by jelena »

Spoygg tekst je odličan.

Vasilica što se tiče tvoga pitanja i ja sam osećala nešto slično.Ja sam od malena imala osećaj to jest strah da ću nešto propustiti ; imala sam jak strah od smrti- znači da ću umreti a neću nešto osetiti nešto što se treba dogoditi ,da neću ispuniti nešto što trebam ispuniti.Mislila sam da se to odnosi na brak,decu,profesiju ali kad sam i to ostvarila strah je i dalje bio tu još jači intezivniji.
Tek kad sam počela raditi na sebi strah je potpuno nestao sad sam sigurna da sam na pravom putu jer straha nema..i još uvek čekam šta će se dogoditi.. :D :P
Danijela
Mila

Post by Mila »

Mene je bas inspiriso tekst koji je Ivan postavio, narocito onaj deo gde nas poziva da se upitamo: "Sta bih danas mogla da ucinim, a da mi je za to potrebno malo vise truda?" Probudila sam se sa tim pitanjem i ucinila jednu, za nekoga sitnicu, ali za mene stvar koja iziskuje hrabrost i trud. I naravno, kao sto je u tekstu i obecano, bilo je tesko, ali i zabavno :D.
Zaista, kada odrastemo, stalno smo u frci kako da sebi obezbedimo sto vise "sigurnosti". Tu rec stavljam pod navodnike, jer vecina situacija koje nas plase nisu toliko strasne koliko nam se cini; a "sigurnost" koju nam pruza njihovo izbegavanje samo nas sputava da stvorimo sebi jedan lepsi, potpuniji zivot.
Lekcija je uvek voleti sebe.
Zika

Post by Zika »

Poznat mi je taj osecaj i skoro pola zivota mi je proslo u svesnom ocekivanju necega a nisam znao cega. Nisam sedeo i cekao, ziveo sam zivot i dozivljavao mnoge srecne dogadjaje i relativno bio zasovoljan sa zivotom. Kada sam se upoznao sa Soul Journey i Hristovim ucenjem JA JESAM, nesto je kliknulo i promenilo moj zivot kompletno a ja sam postao druga osoba, neuporedivo bolja nego ranije.
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

jelena wrote:Spoygg tekst je odličan.

Vasilica što se tiče tvoga pitanja i ja sam osećala nešto slično.Ja sam od malena imala osećaj to jest strah da ću nešto propustiti ; imala sam jak strah od smrti- znači da ću umreti a neću nešto osetiti nešto što se treba dogoditi ,da neću ispuniti nešto što trebam ispuniti.Mislila sam da se to odnosi na brak,decu,profesiju ali kad sam i to ostvarila strah je i dalje bio tu još jači intezivniji.
Tek kad sam počela raditi na sebi strah je potpuno nestao sad sam sigurna da sam na pravom putu jer straha nema..i još uvek čekam šta će se dogoditi.. :D :P
JELENA ISTO SAM OSJECALA ,NEVJEROVATNO,TJ DDIVNO KAKO SI SAZETO TO REKLA .ISTO SAM OSJECALA DA CU PROPUSTITI,DA CU UMRIJET( A NE OSTVARITI ONO ZA STO SAM OVDJE),DA TE NE CITIRAM-SVE JE ISTO.A RAD NA SEBI JE BIO ISPUNJEN TIM STRAHOM,NE VJEROVANJEMM SEBI,BOGU,KOSMOSU DA RADIM DOBRO.
NOETIC SPARkLE
Post Reply