Secate se mojih prica o andjelima i slikama koje vidim?
Nemam obicaj da linkujem na Carobne Misli (iako svi vec ovde znaju da je to nasa strana), al napisala sam tekst o tome, kako slikam slike andjela i dusa raznih ljudi, pa pogledajte.
http://www.carobnemisli.com/tajna/slike ... na-platnu/
Anđeli
- Mina u Sreci
Re: Anđeli
Mina divni su ti crteži. Kako je divno što si pronašla u sebi takav dar i želju da pronikneš u slikanje energije ljudi. Kada se srce otvori stvara neviđena čuda, zato je svačija različitost nešto što je izvor različitih energija u nama, kojima kreiramo ono što osećamo i vidimo svojim srcem, kao ti.
- Naly Younis
@ Mina.....predivno... čestitam na kreaciji....pusa
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
- Mina u Sreci
Hvala!
Zelja mi je da isprobam, kako ide slikanje i citanje energije kod ljudi koje jos ne poznajem. ko je od vas spreman da mi se pridruzi u eksperimentu?
Ideja je sledeca...posaljes mi sliku i onda chatujemo malo na FB, taman koliko mi je potrebno da osetim energiju.
Onda ja slikam sliku i dozvolim univerzumu da me iznenadi informacijama.
Ko je za?
Zelja mi je da isprobam, kako ide slikanje i citanje energije kod ljudi koje jos ne poznajem. ko je od vas spreman da mi se pridruzi u eksperimentu?
Ideja je sledeca...posaljes mi sliku i onda chatujemo malo na FB, taman koliko mi je potrebno da osetim energiju.
Onda ja slikam sliku i dozvolim univerzumu da me iznenadi informacijama.
Ko je za?
Mina slike su zaista prelepe jako mi je interesantna tema o kojoj pises. Volela bih da ucestvujem u tvom malom istrazivanju jedino sto nemam fb ma ovo je fenomenalno bas se radujem
Mina ove slike prosto isijavaju divnom energijom i nekakvom dečijom čistotom, kao da osećaš i slikaš bez ikakvih filtera...prosto prenosiš samo osećanje, kako je to divan Blagoslov
Sve tri slike su lepe, ali meni ne znam zašto Slika žene na moru budi neku posebnu emociju
Sve tri slike su lepe, ali meni ne znam zašto Slika žene na moru budi neku posebnu emociju
Mina, slike su fenomenalne, boje su prelepe...Svaka čast
Ako ti treba jos dobrovoljaca, tu sam
Ako ti treba jos dobrovoljaca, tu sam
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham