PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 10. Novembar 2012. u 19h

snezana stranatic

Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 10. Novembar 2012. u

Post by snezana stranatic »

Draga VINA i IVANE nadam se da ste pobedili prehladu i da ste nam opet puni energije?zelim da vam se pohvalim da sam vredno radila na sebi i uspela vizualizacijom i afirmacijama pomoci svojoj sestri sto se tice zdravlja i posla !!!nemogu da vam opisem to stanje srece kada se sve dobro zavrsilo ja sam vikala TO STVARNO FUNKCIONISE !!to je to USPELA SAM !!!Mislim da sam taj dan bila u oblacima :) Hvala vam sto uz vasu pomoc razumem z.p.i afirmacijama pomazem ne samo sebi vec i drugima !! sada me samo muci pitanje prijateljstva ,kako reagovati kada osetimo da to vise nije pravo i da nam postaje tesno jer se ja nalazim u drugoj vibraciji ??Unapred HVALA poz,, moji dragi RATNICI SVETLOSTI
berry

Post by berry »

Nije vas bilo sinoc, bas sam se zabrinula ?
Da nije doslo do nekih problema na G+Hangouts?
Da li mozemo ocekivati da cete snimiti nesto ili nam pak odgovoriti>
hwala :)
snezana stranatic

Post by snezana stranatic »

Draga Vina i Ivane sinoc vas nismo gledali pa se nadam da je sve uredu kod vas ? danas mislim o vama ceo pa odlucih da vam se javim,nadam se da vas neopterecujem .Puno pozz.do sledece subote!!
Vina

Post by Vina »

Hvala svima na pitanjima i brizi, sve je ok . imali smo nekih privatnih obaveza i to je sada sve u redu. Večeras u 19h ćemo održati live show sa malim zakšnjenjem od subote. Odgovaraćemo na vaša pitanja i pričati o par drugih tema.
Hvala svima na razumevanju :)
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
tiki

Post by tiki »

Dragi Ratnici svetlosti,

interesuje me vas savet kako se ponasati kada nesto ili nekoga jako zelite u svom zivotu, a kada je tu sa vama vi saljete otpor tome da bude uz vas, iz cistog nekog iracionalnog straha...Sta tada raditi,kako ostati i dalje u alajmentu da to hocete (u pitanju je emotivan odnos), kada je otpor ponavljam iz nekog irracionalnog straha prisutan...

Pozdrav
goca90zr

Post by goca90zr »

Draga Vina I Ivane,želim pre svega da vam se zahvalim na svemu što radite! Divna ste podrška i samo tako nastavite! :) Uz Vas sam još bolje razumela šta znači zakon privlačnosti, ali pošto sam relativno početnik još uvek imam neke nedoumice...
Ako možete da mi kažete kako provoditi dane uz osobe koje su čiste pesimiste (koji ne vole sebe a kamoli druge,a sa druge strane nisu uopšte zle osobe),a da pritom ne možete da ih zaobiđete? Znam da bi trebalo da uvek sebi kažem to oni tako misle,ja biram da to nije moje viđenje ali na kraju počnem da se nerviram i osećam kako mi smeta(pogotovu što sam u procesu pozitivnih afirmacija),i žao mi je što ne mogu da im dokažem da nije sve tako crno i ja se prosto umorim i počnem da sumnjam u neke stvari... :(
I još jedno pitanje,ako možete da mi pomognete gde mogu da nađem video knjige na internetu?Da li treba da budem registrovana za neki sajt da bih ih skinula?Pokušala sam da nađem ali nisam uspela... Hvala Vam puno unapred! :)
JovandekaRaw

Post by JovandekaRaw »

Rejhan wrote:Mozetel mi odgovoriti na pitanje sljedece:da li znate otkud masonski znakovi u vidu piramide i oka na duhovnim knjigama poput knjiga od luise Hay i dr.Da li je to mozda od izdavacke kuce ili je ipak sam autor u to umijesan.
Управо сам ја то хтела да питам!
Не мислим да је до издавачке куће, него мислим да је до аутора! :evil:
Ипак, без обзира што ми то веома смета, потрудићу се да из њихове приче узмем оно што мени годи... :P
Locked