Volela bih da čujem predloge knjiga koje nisu eksplicitno duhovne prirode ili one za samopomoć, koučing i sl, mada i one su ok. Sve što čitamo nas oplemenjuje ( a da to nije Marijana Mateus ).
Ja trenutno čitam vrlo simpatičnu knjižicu Džanet Vols koja se zove Stakleni zamak - za sada mi se svidja, videću šta će biti na kraju .
A šta čitate vi?
Pitanje za admina: da li se ugrožavaju nečija autorska prava ukoliko predložim neke domaće (i strane) časopise ili sajtove ukoliko imaju i online izdanje?
Šta trenutno ČITATE ?
Šta trenutno ČITATE ?
“The law of flotation was not discovered by contemplating the sinking of things, but by contemplating the floating of things.”
Re: Šta trenutno ČITATE ?
Trenutno citam Bill Bryson "Short history of nearly everything". Jako dobra knjiga o Svemiru, nauci i Zemlji.
Trenutno citam "Projekat za srecu" od Gretchen Rubin, koji se bavi svakodnevicom i kako je ozraciti malim stvarima, trenucima da ti svaki dan bude kao novi dan .
Make the best of the rest ...
Dokle god su samo linkovi sve je ok. Naravno da nije link na torrent ili file share sajt.Trinity wrote:Pitanje za admina: da li se ugrožavaju nečija autorska prava ukoliko predložim neke domaće (i strane) časopise ili sajtove ukoliko imaju i online izdanje?
Što se tiče teme ja sam baš ovih dana završio čitanje "Gai Jin" od James-a Clavel-a. Ne preporučujem definitivno.
Ali eto kad smo već na temi mene fasciniara "Gospodar Prstenova" i stalno ga čitam ukrug, isto tako "Running with the Demon", "A Knight of the Word", "Angel Fire East", "Armageddon's Children", "The Elves of Cintra" i "The Gypsy Morph" od Terry Brooks-a. Ove Brooks-ove iako naginju na dark fantasy meni su baš inspirativne.
Naslovi su na engleskom jer ne znam kako je prevedeno kod nas.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Spoygg,
jesi procitao Game of thrones?
jesi procitao Game of thrones?
Krenuo sam da čitam "A Song of Ice and Fire", to jest "A Game of Thrones", definitivno nije za mene
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
- Naly Younis
Po drugi puta čitam Moć podsvijesti dr. Murphya.
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Od dr. Marfija sam pročitala Moć podsvijeti i Moć bogaćenja i obje knjige su mi se svidjele.
Sada sam počela da čitam knjigu Koncentracija (uvod u meditaciju) od Ernesta Vuda.
Sada sam počela da čitam knjigu Koncentracija (uvod u meditaciju) od Ernesta Vuda.
Da li je neko od vas citao " ZVONECI KEDRI RUSIJE " ?
Planiram da je procitam, pa da vidim vase utiske
Planiram da je procitam, pa da vidim vase utiske
www.carobnemisli.com