Cao
Vina i Spongg lepo sto se trudite da nam pomognete

Nadam se da ce biti veceras ukljucenje i da cu vas po prvi put pratiti uzivo

E sad Pitanjce:
Do pre nekih 3 godine nisam znala da je moj "problem" komunikacija , sada cete se sigurno pitati , kako sada znam?
Zato sto su me od detinjstva ucili da "moram da govorim istinu i da treba da se ponasam onako kako se i osecam, da ne treba puno da verujem ljudima, da svako zeli da te iskoristi"tako da i nisam nesto bila bliska sa njima, postepno su poceli da hladne odnosi medju nama do te granice da prema njima nisam osecala ama bas nista(drustvo iz odeljenja)..Bila sam odlican ucenik, gledala sam ih nekako sa visine ..dok skoro i sama nisam posala toliko sebicna,ravnodusna,"aroganta"da to nisam ni primecivala...Sto je dovelo do svakodnevnih svadja, prepirka, mrznje koja se talozila u meni da sam izgubila nadu u prijateljstva, ljubav, na sve to gledam povrsno, evo i dan danas me to prati( jos idem u skolu)..Zelela bi nekako popraviti stanje u koje sam dovedena od ljudi(moji roditelji) koji mi zele najbolje...kako da se naviknem na pozitivnijee misli i da zavolim te ljude koji su mi toliko zla naneli? kako, pokusavam celo vreme da su sve ok -odnosi i za 2-3 dana sve padne u vodu njihovim ponasanjem kojim ja nicim nisam izazvala???al STVARNOOO! majke mi...