http://uzasasce.com/Glasnik/Glasnik_201 ... rhija.html

Vrlo lepo rečeno SARAH i to je deo moga shvatanja. Na žalost veliki broj ljudi to ne prihvata ili neće ni da misli o tome i sete se Božanskog i Anđela samo kada su u ogromnom problemu ili u životnoj opasnosti.sarah wrote:i u tom uzdizsnju Anđeli su naši vodiči i pomagači na putu odgonetanja Božanskog u sebi
Draga Krijesnice, zaista predivna iskustva!Krijesnica wrote: Tokom jedne meditacije koju sam izvodila ležeći na leđima, iznenada sam osjetila nečiju toplinu, nečiju prisutnost. Dobila sam osjećaj da mi je glava položena u nečijem krilu. Ne otvarajući oči, u sebi sam zamolila anđela da mi da jasan znak ako je to on pored mene. Tada sam osjetila nježne dodire na oba obraza, nekoliko minuta sam jasno osjećala kako mi netko gladi lice. Htjela sam vječno ostati u tom stanju![]()
Heeeeej, hvala ti, baš si mi pomogla!Krijesnica wrote: Nisam sigurna za ime anđela, ali ja sam ga nazvala Zvjezdica.To je zato što mi se jednom tokom komunikacije s anđelom u vidnom polju pojavio neki maleni bljesak, baš poput zvijezde. Upitala sam anđela da li je to bio on, i zvjezdica je ponovno zabljesnula. Kada sam rekla da ću ga odsad zvati Zvjezdica, osjetila sam neku euforiju i radost, i to sam shvatila kao potvrdan odgovor. Od tada, kad god zazovem Zvjezdicu u pomoć, najprije mi negdje zabljesne i onda joj se ja počnem ispovjedati
![]()