najdalja tacka koju do koje sam ja stigla a nisam ni znala da se radi o tome pre vise godina i jako sam se uplasila i probudila, mislila sam da je san,kosmar...(nisam to zelela,dogodilo se spontano , mislila sad da se dogodilo u rem fazi ali izgleda da je bila druga faza sna... ) nema potrebe za tim, kao sto ti kazes, ali razumem radoznalost i obozavam je:)...Igor90 wrote:Sto se tice astralne projekcije to sam pokusavao dosta dugo i imao sam polusvesne ispade,kada sam svestan situacije ali nisam u stanju da potpuno prebacim svest i kontrolisem situaciju nego nekako samo posmatram sebe...
zato i kazem da je retkost i tesko da i sa puno truda i vezbe mozes da postignes to a kamoli spontano u snu (da putujes kroz vreme i prostor,retki su ljudi ali i oni su jako posveceni tome) , zato ga nebih bas povezala sa prediktivnim snovima koji se desavaju vecem broju prosecnih ljudi
to mi je vise (simbolicno) predstavljena izrazena intuicija ili logika ako (zaista zelimo toliko jako da saznamo neki deo buducnosti)
...kad smo vec tu aj da malo "ukrstimo maceve" ratnice svetlosti ,
kako mislis da nije tacno to >>Ali i oni su napominjali da ako ti se nesto desi/pojavi to je zato sto si ti stvorio svojim mislima (opet new age svaljivanje krivice)<< ja se tu potpuno slazem. i dan danas se plasim mraka mojom mastom i sada mogu da stvorim i vestice i vile . isto tako sam sigurna da ih pod strahom stvaram i u snovima i pod tim strahom pozelim i probudim se vidno istraumirana i sve to svojom voljom. sigurna sam da si cuo za lucidne snove npr. e pa to se meni desava samo kada pozelim da se probudim iz sna jer sam svesna da sanjam u tom trenutku (u mom slcaju ja sanjam svoj kosmar sa nemcima i probudim se svesna toga da sanjam ali nisam tako vesta da "svesno" sanjam svojom voljom bastu punu cveca nego nemce koji hoce da me ubiju hahaha ) mada ja sve to i ne pokusavam , ne treba mi "basta puna cveca" nego da mirno spavam da bih bila srecna i odmorna na javi
ne treba mi da putujem tamo i ovamo astralno, nego da mi bude lepo na javi da sam srecna jer sam u ovom trenutku ziva , kada to ne budem jednog dana (za 60ak godina ) e tada se vidimo na tim putovanjima ,imacu dosta vremena da putujem , kazi mi kako da te prepoznam )))))))))) ?
lubim te :* :* :*
sve najbolje <3