Prediktivni snovi

Šta se odvija u pozadini, šta nam poručuju snovi, naša veza sa nesvesnim, univezalnom inteligencijom i kolektivnim nesvesnim i kolektivnom inteligencijom, intuicija, šesto čulo
jovanajovana10

Re: Prediktivni snovi

Post by jovanajovana10 »

Igor90 wrote:Sto se tice astralne projekcije to sam pokusavao dosta dugo i imao sam polusvesne ispade,kada sam svestan situacije ali nisam u stanju da potpuno prebacim svest i kontrolisem situaciju nego nekako samo posmatram sebe...
najdalja tacka koju do koje sam ja stigla a nisam ni znala da se radi o tome pre vise godina i jako sam se uplasila i probudila, mislila sam da je san,kosmar...(nisam to zelela,dogodilo se spontano , mislila sad da se dogodilo u rem fazi ali izgleda da je bila druga faza sna... ) nema potrebe za tim, kao sto ti kazes, ali razumem radoznalost i obozavam je:)...
zato i kazem da je retkost i tesko da i sa puno truda i vezbe mozes da postignes to a kamoli spontano u snu (da putujes kroz vreme i prostor,retki su ljudi ali i oni su jako posveceni tome) , zato ga nebih bas povezala sa prediktivnim snovima koji se desavaju vecem broju prosecnih ljudi :)
to mi je vise (simbolicno) predstavljena izrazena intuicija ili logika ako (zaista zelimo toliko jako da saznamo neki deo buducnosti)
...kad smo vec tu aj da malo "ukrstimo maceve" ratnice svetlosti , :D
kako mislis da nije tacno to >>Ali i oni su napominjali da ako ti se nesto desi/pojavi to je zato sto si ti stvorio svojim mislima (opet new age svaljivanje krivice)<< ja se tu potpuno slazem. i dan danas se plasim mraka :) mojom mastom i sada mogu da stvorim i vestice i vile :). isto tako sam sigurna da ih pod strahom stvaram i u snovima i pod tim strahom pozelim i probudim se vidno istraumirana i sve to svojom voljom. sigurna sam da si cuo za lucidne snove npr. :) e pa to se meni desava samo kada pozelim da se probudim iz sna jer sam svesna da sanjam u tom trenutku (u mom slcaju ja sanjam svoj kosmar sa nemcima i probudim se svesna toga da sanjam ali nisam tako vesta da "svesno" sanjam svojom voljom bastu punu cveca nego nemce koji hoce da me ubiju :) hahaha ) mada ja sve to i ne pokusavam , ne treba mi "basta puna cveca" nego da mirno spavam da bih bila srecna i odmorna na javi
ne treba mi da putujem tamo i ovamo astralno, nego da mi bude lepo na javi da sam srecna jer sam u ovom trenutku ziva , kada to ne budem jednog dana (za 60ak godina :) ) e tada se vidimo na tim putovanjima ,imacu dosta vremena da putujem :D :D :D, kazi mi kako da te prepoznam :))))))))))) ?
lubim te :* :* :*
sve najbolje <3
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Felisiti

Post by Felisiti »

Drаgi svi!

Čitаm vаs već neko vreme, oduševljenа sаm što postojite! Toliko pozitivne energije i divnih ljudi nа jednom mestu! Stаvilа bih sаd srce kаd bih znаlа kаko se stаvljа, nisаm bаš veštа sа pisаnjem nа forumu. :oops:

Obrаtilа bih se Jovаni ovom prilikom jer ne mogu verovаti dа postoji još nekа osobа kojа imа identičаn sаn kаo što sаm i jа imаlа. :shock: Sаd sаm se rаzočаrаlа, mislilа sаm dа sаm jedinstvenа. :)

Nаime, jа sаm počelа dа sаnjаm Nemce kаko me progone sа jedno šest godinа. To su bile toliko strаšne noćne more, dа sаm se budilа vrišteći. Ne znаm odаkle bih u tom uzrаstu moglа čuti zа Nemce, аli znаm dа je u snu uvek bio rаt i dа smo bežаli i tаd bih se budilа. Nisu me stigli uhvаtiti, а nisаm ni stiglа pobeći, budilа sаm se negde između.
Noćne more su se nаstаvljаle dugi niz godinа kаsnije, jedno desetаk godinа, ne tаko često, аli s vremenа nа vreme, а zаtim su se postepeno proredile i nestаle.
Više ne sаnjаm tаkve snove.

Meni je jedino objаšnjenje ovаkvih snovа sećаnje nа prošle živote, ili sаm moždа sа šest godinа bilа genijаlаc pа sаm krišom čitаlа literаturu o Drugom svetskom rаtu. :)
Istinа je tаmo negde...
Last edited by Ivan Spg on 22 Jan 2013, 10:11, edited 1 time in total.
Reason: Promenjena čirilica u latinicu, molim te da koristiš isključivo latinicu, ne znaju svi posetioci foruma ćirilicu :) Hvala.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Felisiti, dobro dosla na forum :D :D :D!!! stvarno su svi divni ljudi (i kada se malo prepiremo volimo se :) )
drago mi je sto si se prvim tekstom (kojim si se oglasila na forumu koji dugo citas) obratila meni :)
srce se pise < + 3 = <3 :D
meni je drago sto imam drustvo
pravo da ti kazem i ja sam pomislila da se radi o predhodnom zivotu jer licno verujem u reinkarnacije ali nisam htela da ispadnem smesna, ali sada imam drustvo i makar cemo zajedno da ispadnemo smesne :) :) :)
i meni se to vremenom proredilo , valjda ce i da nestane kao i tebi sto je nestalo.... ako imas ideju kako da nestanu javi mi :)
:* teeeeee
Felisiti

Post by Felisiti »

jovanajovana10 wrote:Felisiti, dobro dosla na forum :D :D :D!!! stvarno su svi divni ljudi (i kada se malo prepiremo volimo se :) )
drago mi je sto si se prvim tekstom (kojim si se oglasila na forumu koji dugo citas) obratila meni :)
srce se pise < + 3 = <3 :D
meni je drago sto imam drustvo
pravo da ti kazem i ja sam pomislila da se radi o predhodnom zivotu jer licno verujem u reinkarnacije ali nisam htela da ispadnem smesna, ali sada imam drustvo i makar cemo zajedno da ispadnemo smesne :) :) :)
i meni se to vremenom proredilo , valjda ce i da nestane kao i tebi sto je nestalo.... ako imas ideju kako da nestanu javi mi :)
:* teeeeee
Heeeeej, hvala na dobrodošlici! Bolje i sve bolje vas našla! < + 3 = <3 (ako od ovoga ne ispadne srce, nisam ja kriva :D )
Prepirke su sitnež, sve dok ne bude tuče, nećemo se brinuti. :D

E pa ratni druže moj :) probaj da kontrolišeš snove, recimo da se obratiš podsvesti pred spavanje rečima - želim mirno da spavam i da sanjam samo one snove koji su mi od najveće koristi i za moje najviše dobro. Ako veruješ u andjele, možeš i njih da zamoliš za pomoć da te čuvaju tokom noći od svega što bi te uznemirilo.
Ja se obratim svom višem ja (Univerzumu, Bogu, andjelima, kako god ko to zvao) kad me nešto muči, da dobijem odgovor kroz snove. Ne radim to često, ali odgovor se uvek pojavi, iako nekad muku mučim da ga rastumačim.
Ne moraš se samo ograditi da dobijaš odgovor kroz snove (ali smo na toj temi, pa rekoh da ne idem preširoko), odgovor na nešto što te muči možeš da dobiješ i u situacijama kad se najmanje nadaš.

Sad mi pade na pamet, ako meditiraš, možeš pitati kroz meditaciju zašto sanjaš takve snove, šta treba iz njih da naučiš.

Što se reinkarnacije tiče, Tomislav Budak je pisao da između života protekne oko 80 godina, ali pošto se sve ubrzalo u zadnje vreme, ne verujem da je to obrazac od koga se ne odstupa. I to je samo jedan od autora, mišljenja se razlikuju, a dosta sam čitala na tu temu, imala i ponekih iskustava (ništa spektakularno, ali nije ni za bacanje :) ), tako da verujem.

Pa sad, ako nekog nasmejemo našim načinom razmišljanja, to je super, smeh ne može da škodi. :D
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ratni druze hahahahha bas si me nasmejala :D :D :D ...

sugestija ja uvek od pomoci (vizualizacija i afirmacija) :)
hvala na pomoci :)!
to za meditacju nisam lepo razumela ali ovjasnices mi to ...
ljubim te !!!
Felisiti

Post by Felisiti »

Mislila sam kad meditiraš, da recimo postaviš pitanje zašto sanjaš takve snove. Zatim opušteno, bez ikakvog forsiranja (tipa hoću odmah odgovor, gde je, kad će više da se pojaviiiiiiiii :D :D ) pratiš znakove koji bi te doveli do odgovora. Uf, nadam se da sam jasna, evo jedan primer da pojasnim.

Kad sam se pitala u vezi jedne situacije, postavila sam konkretno pitanje da li da nastavim dalje u tom smeru ili da odustanem. :?: Postavila sam pitanje i pustila ga, nisam više razmišljala o tome.
To veče, moj suprug je tražio na tv - u šta će da gleda, mene to nije zanimalo, čitala sam nešto. On je na sekund prebacio na jedan kanal, ja sam baš na taj sekund pogledala u tv - tamo su navijači na nekoj utakmici držali plakat koji oči izbija, ne možeš da ga ne uočiš, na kome je pisalo - NEMA PREDAJE!!! :o

Znala sam da je to to, jednostavno sam osetila u sebi, nastavila u tom pravcu i pokazalo se kao ispravno.

Eto tako možeš i ti, za bilo šta, znači odgovor nije sve što vidiš i čuješ u tom danu, već kad unutar sebe prepoznaš da je to to. Kad osetiš.
Pokucaj i otvoriće ti se... Ako ne odmah, nastavi da lupaš sve dok tom nekom ne dosadi i bude bio primoran da ti otvori. :D :D Šalim se, ali nadam se da razumeš šta sam htela da ti kažem.

I ja tebe ljubimmmmmm!
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

aaaa.... mislila si na "znakove pored puta" koje ja promenjujem i verjem im i postujem ih :D
razlicito se izrazamo, koristimo drugacije izraze pa imamo poreskoca u konverzaciji ali to je to ISTA STVAR :)
hvala ti draga !
Felisiti

Post by Felisiti »

jovanajovana10 wrote:aaaa.... mislila si na "znakove pored puta" koje ja promenjujem i verjem im i postujem ih :D
razlicito se izrazamo, koristimo drugacije izraze pa imamo poreskoca u konverzaciji ali to je to ISTA STVAR :)
hvala ti draga !
Nema na čemu i drugi put!
Važno je da smo se razumele. :)
Poslala sam ti privatnu poruku, bar mislim da jesam, ako je ne nađeš, viči. :)
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Igor 90 kaze
Ne svidjaju mi se ta New Age ubedjenja da sve lose sto nam se desi mi privucemo u svoj zivot.Nema tu bas mnogo logike,ako gledamo tako ispadne da smo sami krivi za sve sto nam se desilo,potpuno je nemoguce ne uplasiti se necega.I mnogi drugi faktori deluju na nas,pa mora to da izazove neku reakciju po nas,nismo mi u stanju sve da kontrolisemo.
Slazem se sa ovim dijelom Igor9o komentara,a ono sto moramo prihvatiti svidjalo se nama to ili ne jeste:
1.Mi smo ljudi,stvorena bica a ne bogovi,i neke stvari ili cak i mnoge stvari ce nam ostati nedokucive bez obzira na nas duhovni dvig,napredak i trud.
2.U astralnim ravnima ,takozvanim,djeluju bica sa tamne strane a ne andjeli ili slicno.To je nesto sa cime se ne treba igrati niti za tim zudjeti.
3.Zakon privlacnosti je samo jedan od zakona koji djeluju u univerzumu.O njemu govori jos Biblija ali moderni covjek ne razumije ili ne zeli da sagleda ljubav zakona datog u Bibliji vec samo u tome vidi zabrane i ogranicenja i lakse mu je da se hvata za ucenja koja mu govore-ti si bog,ti mozes sve,mozes sve samo ako dovoljno zelis.Ali-ne mozemo sve osim ako hocemo da lazemo sebe.Najveci zakon jeste da slijedimo Zakon koji je dat odavno i koji je nepromjenljiv bez obzira na prolazak vremena i vijekova.Jer covjek se nije sustinski promijenio zadnjih nekoliko hiljada godina samo se promijenila njegova spoljasnjost.
4.Prediktivni snovi postoje i to je cinjenica a postoje i oni koji nam simbolicno razjasnjavaju stanje stvari.Ne treba ih se plasiti niti uzimati zdravo za gotovo jer nam je data slobodna volja i ako nas vodi ispravno djelovanje ,misljenje i govorenje i molitva i svjesnost i moral i etika-onda se stvari mogu/moraju mijenjati,sustinski i nepovratno :D .Nadam se da ovo ne razumijete kao da se protivim ZP,ne naprotiv.
NOETIC SPARkLE
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Pre nego što se diskusija fokusira na te tamne strane, čisto da vas podsetim da je ovaj forum mesto za razmenu inspirativnih iskustava :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Post Reply