Prediktivni snovi

Šta se odvija u pozadini, šta nam poručuju snovi, naša veza sa nesvesnim, univezalnom inteligencijom i kolektivnim nesvesnim i kolektivnom inteligencijom, intuicija, šesto čulo
jelena

Re: Prediktivni snovi

Post by jelena »

Spoygg wrote:Pre nego što se diskusija fokusira na te tamne strane, čisto da vas podsetim da je ovaj forum mesto za razmenu inspirativnih iskustava :)
Upravu si Spoygg o tim stvarima NETREBA uopšte razmišljati. ;)
Danijela
Igor90

Post by Igor90 »

Astralna putovanja jesu moguća ali zašto bi ako nismo prihvatili i shvatili stvarnost pokušavali iz nje da izađemo kad nas to kako tako čeka po nestanku materijalnog tela...Ovde smo da učimo da otkrivamo tj opipavamo stvarnost našim fizičkim telom i da stvaramo nefizičkim telom
Bravo Sarah! Slazem se u potpunosti :)
Igor90

Post by Igor90 »

Upravu si Spoygg o tim stvarima NETREBA uopšte razmišljati.
Treba o svemu razmisljati,kada vec imamo tu mogucnost moramo je koristiti.
Ne vidim razlog zasto nesto odbaciti bez obzira da li deluje pozitivno na nas ili negativno.Ali stvarno bih voleo da mi neko objasni zbog cega taj stav?
Sto je za jednu stranu negativno za drugu ce biti pozitivno,tako funkcionise ovaj nas svet,svi smo isprepletani.
Uostalom sta je tamna a sta svetla strana? Pa sve zavisi od nas i nase percepcije.
Ako me je devojka ostavila to je cinjenica.Ja mogu da budem tuzan,deprimiran,da mi se svet rusi,mrzim sebe.A mogu i da gledam na to kao jedno iskustvo,da naucim nesto iz te veze,fokusiram se na lepe trenutke koje smo proveli zajedno i budem zahvalan sto sam imao priliku da iskusim tako nesto.Sve je stvar nase percepcije!
Ako citam cesto u novinama da ljudi svakodnevno ginu u saobracajnim nesrecama onda treba da shvatim to kao upozorenje i da budem oprezniji sledeci put kada sednem za volan,a ne da kazem ma mani me toga necu to ni da gledam ako ne budem o tome razmisljao nece mi se desiti i da onda sutra sednem u auto,odvrnem radio,pevam na sav glas i pricam na mobilni.
To sto se desilo desilo se,jeste da nije lepa vest ali ajde da razmislim o tome pa gledam da izbegnem tako nesto,u svakom slucaju i koliko god da sam oprezan i postujem sva pravila saobracaja uvek postoji mogucnost da se i meni tako nesto dogodi,mogu da budem pazljiv i smanjim mogucnost za neprijatnu situaciju,ali ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da se to meni nikada nece dogoditi,jer ja odbijam da verujem i mene se nista nece dogoditi.Po meni sam onda potpuno lud! I sam sebi ispiram mozak,ako ne mogu da prihvatim mogucnost.Ne mozemo mi sami 100% odrediti tok naseg zivota,normalno da svako misli i zeli sebi najbolje i treba tako da bude.Ali svi smo mi isprepletani i deo jednog velikog kompleksnog sistema.I ne vidim nista lose u tome da upoznamo sto bolje taj sistem i sto vise cinjenica i podataka koji ga cine,i ako nam se nesto ne svidja OK,ali to se desava i znamo bar na sta treba da obratimo paznju! ;)
jelena

Post by jelena »

Kyra wrote: 2.U astralnim ravnima ,takozvanim,djeluju bica sa tamne strane a ne andjeli ili slicno.To je nesto sa cime se ne treba igrati niti za tim zudjeti.
jelena wrote:
Spoygg wrote:Pre nego što se diskusija fokusira na te tamne strane, čisto da vas podsetim da je ovaj forum mesto za razmenu inspirativnih iskustava :)
Upravu si Spoygg o tim stvarima NETREBA uopšte razmišljati. ;)
Moj komentar se isključivo odnosio na ovo gore.

A Igore što se tiče tvoga zadnjeg posta slažem se sa tvojim mišljenjem.
POTPISUJEM. :P :P :P
Last edited by jelena on 31 Jan 2013, 16:13, edited 1 time in total.
Danijela
Igor90

Post by Igor90 »

LOL Nisam ciljano napisao post.Nego vise mislim na neki nacin razmisljanja i tacku gledista koji cesto srecem :D
jelena

Post by jelena »

Dobro i loše su dva lica iste medalje.

Mi jednostavno moramo da iskusimo šta je bol,patnja,ljutnja,bjes itd...da bi spoznali šta je čista ljubav i Božansko stanje.

To dvoje uvjek idu zajedno nikad odvojeno zbog toga smo i izabrali ovaj život i zbivanja u njemu da bi spoznali pravu svoju bit svoje Prirodno Božansko stanje..

Sve što se dešava u našem životu smo iskreirali mi sami sa svojim vodićima ,te prepreke smo sami stavili na svoj put da bi nešto iz njih naučili(to jest da bi ih iskusili) zbog toga smo ovde da iskusimo ono što smo želeli tako ćemo bolje spoznati sami sebe.

Zbog toga MI JESMO ODGOVORNI....

Netrebamo bježati od patnje i boli već je u potpunosti osetiti,spoznati.Tek kad je prihvatimo bez opiranja i bežanja od nje i upoznamo je te joj kažemo VOLIM TE spoznaćemo svoje prirodno stanje.

Tek tada ćemo tu patnju preobraziti u ljubav, blaženstvo i iskusiti naše pravo prirodno stanje.

Čistu Ljubav,Blaženstvo,spokojstvo.
Danijela
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Kyra wrote: 2.U astralnim ravnima ,takozvanim,djeluju bica sa tamne strane a ne andjeli ili slicno.To je nesto sa cime se ne treba igrati niti za tim zudjeti.
Moj komentar se odnosio isključivo na ovo. Sve van tog konteksta ste vi dodali.
Kao prvo ovo je lično mišljenje da u astralnim ravnima deluju tamen strane a ne anđeli, možda u tvom svetu, u mom sigurno ne :)
Kao drugo i da je tako poliitka ovog foruma jeste da se fokusiramo na pomoć i konkretne pozitivne strane. Sigurno ste do sad primetili da ima dosta tema koje započnu time što se ljudi žale na bolest i druge tegobe, ovde nismo da ih sažaljevamo nego da im damo pozitivan polet.
E sad zamisli da neko ko je iovako potpuno slomljen pročita ovaj citat gore? MIsliš da bi mu bilo do života? Rekao bi "a pa da, znao sam da nije u meni problem, za sve su kriva tamna bića tamnih energija sa tamne strane". O tome se radi.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Spoygg wrote: E sad zamisli da neko ko je iovako potpuno slomljen pročita ovaj citat gore? MIsliš da bi mu bilo do života? Rekao bi "a pa da, znao sam da nije u meni problem, za sve su kriva tamna bića tamnih energija sa tamne strane". O tome se radi.
slazem se potpuno sa CELIM predhodnim postom, posebno ovim delom :)!!!
kako se Spoygg sa lakocom,razumljivo izrazava ...
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Amalija Riznić

Post by Amalija Riznić »

Jednom sam sanjala u snu vremensku prognozu :) I onda mi je neki glas rekao " Veruj samo u to ako kažu da će sutra biti lepo vreme, a ono ružno što kažu to zaboravi i ne slušaj" Znači, prihvati selektivno informacije, i to samo one koji ti prijaju...Tako sam počela da radim i sa snovima, verujem samo u ono pozitivno u snu, a ako je nesto lose ja se na to ne obazirem i ne registrujem:) probajte i vi :)
jelena

Post by jelena »

Spoygg wrote: 2.U astralnim ravnima ,takozvanim,djeluju bica sa tamne strane a ne andjeli ili slicno.To je nesto sa cime se ne treba igrati niti za tim zudjeti.

Moj komentar se odnosio isključivo na ovo. Sve van tog konteksta ste vi dodali.
Kao prvo ovo je lično mišljenje da u astralnim ravnima deluju tamen strane a ne anđeli, možda u tvom svetu, u mom sigurno ne :)
E sad zamisli da neko ko je iovako potpuno slomljen pročita ovaj citat gore? MIsliš da bi mu bilo do života? Rekao bi "a pa da, znao sam da nije u meni problem, za sve su kriva tamna bića tamnih energija sa tamne strane". O tome se radi.
Spoygg:
U POTPUNOSTI SE SLAŽEM SA TOBOM. ;)
POTPISUJEM... :| :| :|
Danijela
Post Reply