Kako otkloniti blokade? - Going general

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
tomislav325

Re: Kako otkloniti blokade? - Going general

Post by tomislav325 »

isss hvala ti felisti otvorila si mi oči al stvarno...ja svaki dan napišem dvije stranice o tome kako volim novac,al ovu tehniku još nisam probo,nekad moram nešto pročitat deset puta da bi ustvari shvatio cijelu stvar, hvalaa :)
ivan

Post by ivan »

Draga Mina, mozes li mi reci kako da otklonim blokadu prema igrama na srecu? Konkretno mislim na loto. U prvom postu si navela upravo to "Kako da zakonom privlacnosti dobijem na lotou 2milona eura?" mozes li reci koju rec na koji nacin privuci novac tim putem?

Sjajnih stvari ima na ovom forumu :svekul:
najzad

Post by najzad »

Evo Ivane, mislim da ce ti ovo biti od koristi, da vidis sta kaze Abrahamovo ucenje.

Da li forsiram dobitak na lutriji ili pratim inspiraciju? Abraham seminar 8.06.2013 Carobne misli

http://www.carobnemisli.com/zakon-privl ... 8.06.2013/
jovanapoppy

Post by jovanapoppy »

Mislim da imam blokadu u vezi ostvarivanja emotivne veze. Ne znam gde bi mogao da leži razlog jer nemam negativna iskustva (imala sam nekoliko divnih veza u proslosti), ali poslednje četiri godine- ništa.
Prvo sam postala svesna da sam predugo živela u uverenju "kako više nema normalnih muškaraca", "svi su muškarci ovakvi i onakvi" " svi normalni muškarci su zauzreti"i to sam i dobijala, sebične i nezrele muškarce koji ne žele vezu, i normalne ,a zauzete sa kojima nisam mogla da budem.
Onda sam rešila da verujem u to da postoje divni muškarci koji poštuju žene i koji su spremni za emotivnu vezu, zreli i normalni. I stvarno sam počela to da afirmišem i eto prolazi vreme, a ja sam već postala nestrpljiva.
Takođe verujem da zaslužujem ljubav i da budem u vezi, tako da mislim da u pogledu toga nemam blokadu.

Šta mislite u čemu je problem?
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Prestani biti nestrpljiva. Nestrpljivost znači otpor onome što je sada. U redu je imati želje, ali ako previše razmišljaš o onome što očekuješ u budućnosti, propuštaš ono što je sada. A sada ti prilika već možda stoji pred nosom, dok ju ti propuštaš razmišljajući o budućnosti.

Prihvati trenutnu situaciju takvu kakva jest. Uživaj u činjenici da nemaš dečka, posveti se sebi. Zaljubi se u sebe. Pogledaj svijet oko sebe, pronađi ono što ti se sviđa u tvojoj okolini, prati svoj unutarnji kompas koji ti govori da li ti je nešto ugodno ili ne. Prati ugodu. Idi za njom.
Kada počneš uživati u sada, nestaje otpor, i otvaraju se vrata prema još ljepšem i boljem sada. Prilike su uvijek tu, samo ih mi ne vidimo jer nam je vid zamagljen mislima koje nas odvlače od sada.
jovanapoppy

Post by jovanapoppy »

Hvala na dragocenim savetima :)) Slažem se da je možda to problem. Ne kažem da mi je stalno u glavi to "nemam dečka, nemam dečka" , stvarno uživam u životu, imam dosta hobija, viđam se sa prijateljima, ali kako vreme prolazi padne mi na pamet i ta činjenica. Možda je to blokada. Možda podsvesno imam utisak da mi nešto fali i nisam 100% prisutna u sadašnjem trenutku. U svakom slučaju ću se potruditi da primenim savete.
Post Reply