Slažem se Spoygg da možemo stvoriti uslove to jest probuditi i usmeriti energiju na određeni cilj.Spoygg wrote:@Jelena ne možemo kontorlisati ali možemo stvoriti uslove da se inspiracija javi. Kada svaki dan sedneš da slikaš sat vremena, i slikaš šta god, neke linije, tačke krugove ili kreneš nešto nasumično da slikaš
nekad će to što naslikaš biti onako vežbica, a nekad će biti fenomenalno. Ali što redovnije radiš to ćeš više imati fenomenalno
A kad sam govorila o toj jakoj energiji, inspiraciji mislila sam na kada se javi (spojim sa izvorom) i onda jednostavno moram to uraditi iskoristiti tu energiju u tom momentu ili ideju staviti na papir zapisati šta mi Izvor u tom trenutku kaže (odgovor na moja pitanja)jer poslje kada se počne misliti o drugim stvarima(kada nas drugi prekinu u toj povezanost ili kao što kaže Linda stari obrazci razmišljanja se budei prekinu tu povezanost)onda se ta veza gubi nemoguće je sa mislima koj se mešaju zadržati je.Onda te reči koje sam dobila od Izvora moram odmah zapisati ili naslikati (zavisno kako se želim izraziti).Jer samo prosvetljeni imaju stalnu povezanost sa izvorom.