Mila wrote: Onda sam, ni sama ne znam zasto, pocela da pretrazujem forume i misljenje ljudi o toj knjizi. Naidjoh na dosta negativnih komentara, kako Dzeri i Ester plase ljude svojom pojavom, vibracijom kojom zrace. Narocito me je iznerviralo kada sam procitala da je Dzeri umro od teske bolesti i zapitah se bre o cemu oni pricaju, da je istina, on bi izlecio sebe! I tako smetnuh s' uma da je meni ta knjiga mnogo pomogla i da je to jedino merodavno.
Veeelikaaa je greška tražiti na pogrešnim mjestima potvrdu da smo na pravom putu.Ne treba tražiti Boga tamo gdje ga nema na raznim forumima,grupama itd.Tamo samo možemo još više izgubiti sebe i zbuniti se vezivajući druge negativne energije za sebe i pojačati svoje strahove pitajući se dali smo na pravom putu ili dali smo dostojni.
JEDINO I JEDINO odgovore trebamo tražiti u sebi.Pravi vodić,učitelj,guru,Duh Sveti je u nama i samo u nama.
Trebamo zaviriti u sebe i tu naći sve odgovore na svoja pitanja.Samo tako ćemo pobediti sve strahove i povećati svoju veru.
Samo tada ćemo znati da smo dostojni Božije ljubavi i neće nam biti važno tuđe mišljenje ili iskustva zato što verujemo svom unutrašnjem glasu i znamo da smo savršeno sigurni.
Zato negubite vreme po raznim grupama i forumima u kojima osećate nelagodu i negativnosti.
Birajte FORUME poput ovog gde se oseća samo pozitivna energija budite ljepilo za pozitivno.Pustite svoje emocije da vas vode i prepoznaju samo ljubav.
IVANE I VINA i svi učesnici hvala vam na širenju pozitivne energije.Ma svi ste vi sjajni.