Ja sam Nada iz Pule. Imam 49 god. Imam svoju privatnu firmu u mirovanju a radim kao zaštitarka u banci gdje nije baš lako ostati radostan .. Volim marketing, web dizajn i grafički dizajn.
Divni ste Ratnici svetlosti, hvala Vam za sve.....
Pročitala sam mnoge autore kvantnih znanosti no jednog izdvajam kao posebnog, on mi je naprosto duševna hrana i liječi moju dušu - to je Joseph Murphy. Čitam ga opet i opet i uvijek.
Da se upoznamo :D
- Naly Younis
Re: Da se upoznamo :D
ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Upoznajte i mene :)
Pozdrav svima Ratnicima svetlosti! Zovem se Tanja i javljam vam se iz Slovenije! Stvarno ste super i presretna sam što sam vas našla na saitu. I ja sam pre deset godina živjela drugi život a danas sam sretna i radujem se svakom danu. Volim sebe, svog muža, sina i kčer. Zahvalna sam za svaki minut kojeg mogu da djelim sa svojim dragima i prijatelji. Pre dve godine sa svojom porodicom preselila sam se iz grada na selo gdje mogu da uživam u prirodi. U prosto vrjeme bavim se raznim hobijima kao rućni radovi, pa bašta i slično. Ratnice svetlosti na saitu pronašla sam sasvim slučajno kad sam tražila nešto sasvim drugo i znam da mi je to bilo namenjeno. (Ispričavam se zbog jezika - neznam baš srbski jezik za 5)
Re: Upoznajte i mene :)
Evo i ja cu da se predstavim
Ja sam Jelena( petkana ), imam 26 godina, vec skoro godinu dana znam za ZP, Tajnu, afirmacije, imaginacije...
Sve to mi je pomoglo da se izvucem iz depresije, a sve o Zakonu Privlacenja sam pronasla trazeci sebi pomoc bas za depresiju... A kao sto znamo, nista nije slucajno
Drago mi je sto imamo novi forum za razmjenu misljenja i licnog iskustva.
E kao sto rekoh , nista nije slucajno , pa draga Tanja ako ti bude trebala pomoc iz srbščine ,javi se meni jer ja slovenščino ucim vec godinu dana
Ja sam Jelena( petkana ), imam 26 godina, vec skoro godinu dana znam za ZP, Tajnu, afirmacije, imaginacije...
Sve to mi je pomoglo da se izvucem iz depresije, a sve o Zakonu Privlacenja sam pronasla trazeci sebi pomoc bas za depresiju... A kao sto znamo, nista nije slucajno
Drago mi je sto imamo novi forum za razmjenu misljenja i licnog iskustva.
E kao sto rekoh , nista nije slucajno , pa draga Tanja ako ti bude trebala pomoc iz srbščine ,javi se meni jer ja slovenščino ucim vec godinu dana
www.carobnemisli.com
Veliki pozdrav svima na sajtu !
Zovem se Biljana , iz Hrvatske sam a zivim zadnjih 14 godina u Norveskoj . Bavim se turizmom , a mastam da otvorim svoju vlastitu turisticku agenciju. Inspirisu me kreativni i "smeli" ljudi koji u zivotu se nikada ne prepustaju "struji" nego sami stvaraju svoju srecu. Obozavam muziku, dobru knjigu, umetnost u svakom njenom pogledu ... Mama sam dvema devojcicama u kojima izuzetno uzivam : jedna 7 g druga 3 meseca . Raduje me druzenje sa svima vama ...
Zovem se Biljana , iz Hrvatske sam a zivim zadnjih 14 godina u Norveskoj . Bavim se turizmom , a mastam da otvorim svoju vlastitu turisticku agenciju. Inspirisu me kreativni i "smeli" ljudi koji u zivotu se nikada ne prepustaju "struji" nego sami stvaraju svoju srecu. Obozavam muziku, dobru knjigu, umetnost u svakom njenom pogledu ... Mama sam dvema devojcicama u kojima izuzetno uzivam : jedna 7 g druga 3 meseca . Raduje me druzenje sa svima vama ...
Make the best of the rest ...
Ćao svima! Svi ste sjajni, zaista!
Ja sam ona žena što se spominje gore u prvom postu Jako sam uzbuđena što smo pokrenuli ovaj forum, mislim da je sada pravo vreme za to, i sigurna sam da ćemo podeliti gomilu informacija koje će nam ultra koristiti svima.
Ja sam Vina, imam 29 godina i prilično sam radosno biće! Volim da se smejem, volim da se izmotavam, i volim da kreiram. O meni dosta već znate sa našeg YT kanala, ako ste gledali videe koje objavljujemo. Osećam se veoma blagosloveno što smo pokrenuli ovaj sajt 2009-te godine i što sam imala priliku da upoznam sve vas. Ovo je jedno zapanjujuće iskustvo koje je zaista promenilo moj život u mnogim aspektima na bolje!
Obožavam da čitam vaše mail-ove, i odgovaram. Verujem da je najveći vid radosti kada sa drugim podelimo ono što imamo i znamo.
Verujem da su radost i kreativnost ključevi ultimativne sreće i zadovoljstva.
Apsolutno i neoborivo verujem u Abrahamovo učenje i Zakon Privlačnosti. Svakodnevno učim kako da budem još bolji namerni kreator sopstvenog iskustva.
Volim boje, volim muziku, volim životinje, volim ljude.
Usput ćemo se još bolje upoznati
Ja sam ona žena što se spominje gore u prvom postu Jako sam uzbuđena što smo pokrenuli ovaj forum, mislim da je sada pravo vreme za to, i sigurna sam da ćemo podeliti gomilu informacija koje će nam ultra koristiti svima.
Ja sam Vina, imam 29 godina i prilično sam radosno biće! Volim da se smejem, volim da se izmotavam, i volim da kreiram. O meni dosta već znate sa našeg YT kanala, ako ste gledali videe koje objavljujemo. Osećam se veoma blagosloveno što smo pokrenuli ovaj sajt 2009-te godine i što sam imala priliku da upoznam sve vas. Ovo je jedno zapanjujuće iskustvo koje je zaista promenilo moj život u mnogim aspektima na bolje!
Obožavam da čitam vaše mail-ove, i odgovaram. Verujem da je najveći vid radosti kada sa drugim podelimo ono što imamo i znamo.
Verujem da su radost i kreativnost ključevi ultimativne sreće i zadovoljstva.
Apsolutno i neoborivo verujem u Abrahamovo učenje i Zakon Privlačnosti. Svakodnevno učim kako da budem još bolji namerni kreator sopstvenog iskustva.
Volim boje, volim muziku, volim životinje, volim ljude.
Usput ćemo se još bolje upoznati
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Pozdrav
Moje ime je Tajna ,imam 25 godina,zivim u B.Luci.
Nedavno sam otkrila za ZP,tajnu,afirmacije...znaci teski sam pocetnik.
Cilj mi je poradim na sebi.
Pozdrav za sve
Moje ime je Tajna ,imam 25 godina,zivim u B.Luci.
Nedavno sam otkrila za ZP,tajnu,afirmacije...znaci teski sam pocetnik.
Cilj mi je poradim na sebi.
Pozdrav za sve
cao svima! moje ime je sara i zivim u zagrebu,imam 33god. jako sam odusevljena sa vasim radom..puno hvala!
Pozdrav svima,
zovem se Borislav, imam 27 godina i zivim u Banjaluci. Zakon privlacnosti izucavam oko 4 godine, ali jos uvijek svaki dan naucim nesto novo. Ovaj sajt mi pomaze u tome, naravno
Nadam se da cemo ovdje svi zajedno nauciti puno toga.
zovem se Borislav, imam 27 godina i zivim u Banjaluci. Zakon privlacnosti izucavam oko 4 godine, ali jos uvijek svaki dan naucim nesto novo. Ovaj sajt mi pomaze u tome, naravno
Nadam se da cemo ovdje svi zajedno nauciti puno toga.
Moje ime je Dušica. Imam 26 godina zivim u Bosni i Hercegovini, i drago mi je da ima i mojih Bosanaca ovdje. Hvala Ratnicima Svjetlosti sto su otvorili ovaj forum tako da mozemo da komuniciramo, jer u stvarnosti malo je ljudi koji su upoznati sa ovim (barem u mojoj zemlji),i uglavnom "spavaju" i tesko ih je probuditi.
Sve macke su lijepe, ali moj macak je najljepsi