Ljudi uglavnom očekuju da dobiju gotovu formulu uspeha, tačan recept kolko čega je potrebno dodati i tačno koliko vremena sačekati da se čudo desi i da se želja ostvari.
Rad na sebi je Ljubav i ogromno strpljenje.
Za svakog od nas putovanje je drugačije, i isplanirano od nas samih pre nego smo došli u ovaj materijalni svet. Kada čitam i radim na sebi pratim na šta moje unutrašnje telo reaguje i osećam kako sasvim prirodno to postaje deo mene.
Posmatrajući sebe možemo naučiti mnogo više nego tražiti rešenje na drugom mestu. Naravno da mislim da je svaki savet dobro došao i divna je stvar kad možeš sa drugima podeliti svoja iskustva. Ali pozitivne misli proizvodi samo strpljiva ljubav prema sebi i rad na sebi...
Ako te ostavi partner ti nisi sam, imaš sebe i voliš sebe i u dubini sebe znaš zašto je to dobro za tebe i samo se na to fokusiraš.
Ako dobiješ otkaz ti nisi nesposoban, imaš veru u sebe, i u dubini sebe znaš da je to dobro za tebe, i da ćeš npr sad imati šansu da radiš nešto što voliš, počinješ da osećaš zahvalnost zbog toga, i samo se fokusiraš na taj osećaj i sve tako...
Poruka za srećan život je u nama, i čeka da bude otkrivena