Prediktivni snovi

Šta se odvija u pozadini, šta nam poručuju snovi, naša veza sa nesvesnim, univezalnom inteligencijom i kolektivnim nesvesnim i kolektivnom inteligencijom, intuicija, šesto čulo
Igor90

Re: Prediktivni snovi

Post by Igor90 »

Jelena bas ti lepa slika! Kradem :P
Tackica

Post by Tackica »

Zaista sam uspesno primenjivala ZP, i sve ide onako kako ja zelim.
Medjutim, sinoc sam sanjala da moj decko ide na put, a samim tim dolazi do poteskoca sto se tice ostvarenja nekih planova. Kad sam se probudila, posle sat i po vremena, on me zove i kaze mi da treba da ide na poslovni put.

Nikako, na javi, nisam pomisljala na tako nesto, tako da mi nije jasno zasto sam to sanjala, a jos vise mi nije jasno kako se to ostvarilo. Da li je to moja podsvest koja ima neke crne misli, bez obzira sto sam ja pozitivna ili sta??? Zelim da sprecim taj put, al ne znam kako, da zamisljam da nije otisao?? Molim vas pomozite mi. Zaista je urgent!
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

bas naprotiv Tackice :)
pusti ga da ide i podrzi ga sto vise mozes ... ko zna zasto je to dobro , uostalom videces vec, vremenom ;) :* :* :*
to ti je moj mali savet
nemoj da se plasis sve ce na kraju biti ok tj. bice onako kako treba da bude :*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Tackica

Post by Tackica »

Pa ni njemu se ne ide, poludeo je kad je cuo :) Nema sta ja da podrzavam/ne podrzavam. Prosto je to pokvarilo nase planove, koje smo isplanirali tacno tad kad on treba da ide.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Dvije noći za redom sam imala tako detaljne i žive snove, još ujutro kad sam se probudila nisam mogla vjerovati da se svega sjećam :O I onog trenutka kad sam se ustala iz kreveta, shvatila sam da su to bila predviđanja za naredni dan. Sve se počelo ostvarivati - dvije noći burnih snova, dva naredna dana ostvarivanja tih snova - ukratko, praktički me ništa nije moglo iznenaditi u ta dva dana, čak ni odjeća koju su ljudi nosili, jer sam i to vidjela u snu. Treću noć sam si malo popila prije spavanja tako da se ne sjetim snova ujutro. Dosadno mi je kad znam sve napamet :lol:
Case.Closed

Post by Case.Closed »

U posljednje vrijeme, kako sam pocela sa afirmacijama i kanalisanjem pozitivne energije u svoj zivot, moji snovi su postali kristalno cisti i to mislim u onom vizuelnom smislu. Neke od njih mogu da povezem sa dnevnim osjecajima i desavanjima dok druge ne mogu da protumacim ali bas nikako i oni su mi teska misterija. Nesto se razmisljam, mozda ja te neke poruke ne percipiram dobro ili je nesto drugo u pitanju. Ali je cistoca "slike" i desavanja nevjerovatna. I moram da priznam, sve vise i vise je zivih boja i svjetla u njima. Mislite li da to ima veze sa ovim novim saznanjima koje dobih uz Vas ili je to mozda najava boljih vremena? :D
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Case, zanimljivo je da su i moji snovi u posljednje vrijeme sve svijetliji. Tu doslovno mislim na osvijetljenje u snovima - dosad su mi se sve radnje odvijale po noći ili u zamračenim prostorijama. Takvih snova još ima, ali sad se polako mijenjaju sa snovima u kojima vlada sunčeva svjetlost, radnje se odvijaju u jutro ili podne. Barem dva od pet snova će biti "obasjana".

Mislim da to kod mene više ima veze s tim što sam puno razmišljala o tome kako mi nedostaje svjetla u snovima :lol: Zakon privlačnosti, jel.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

jovanajovana10 wrote:zapravo imam jedan problemcic
jutros sam se ponovo podsetila njega
vec godinam sanjam nemce kao me jure, progone, ubijaju mi porodicu, sela su prazna , ja bezim , to se ponavlja godinama a sada jos cesce i intenzivnije
i ne znam o cemu se radi . o traumi? proslom zivotu? o najvecem strahu u ovom zivotu ? zaista se plasim rata i to je moj najveci strah.
ne znam sta je ?
niko me nesto ozbiljno ne shvata a to me umara jako, probudim se izmucena...
mnogo me to progoni i smeta mi od detinjstav, kada se probudim mama mi kaze opet si sanjala onaj kosmar i danas je isto
umesto da ,kada resim prestanem da sanjam , ja se ustvari suprostavim u snu tako sto se branim od nemaca, ubijam ih, pojavljuju se jos ... ne znam gde je koren problema
hvala na bilo kakvom odgovoru :)!
moj stari post ...
mislim da sam pronasla sta je znacilo :)
SIMPTOMI BUĐENJA SVESTI

7. Intenzivni snovi. Ovo može uključivati i snove o ratu i bitkama, zatim snove u kojima vas neko goni ili se susrećete sa čudovištima. Vi doslovce otpuštate iz sebe staru energiju, i te energije prošlosti su često simbolizirane ratovima, bežanjem i čudovišnim prikazama. I to će takođe proći.
preuzeto iz http://simptomibudjenjasvesti.blogspot. ... vesti.html

cisto ako neko bude imao slicne ''probleme''
mojih vise nema :))))))))))))

a i jasno mi je zasto je odgovor dosao tek sada
primetila sam tek sada da se ja vise ne plasim (verbalnih sukoba, bilo koje osobe... pa ni fizickih sukoba(uletela sam u fizicku odbranu nekoga a nikada ranije to nisam smela ,bojala sam se jako :) ), strahovi su mi se smanjili , spavam bezbrizno sa ugasenim svetlom a plasila sam se toga ako sam sama od detinjstva do skoro pomalo ... )
nisam verovala da cu ovo reci
ali bilo je neophodno da to prevazidjem da me strahovi nebi toliko ogranicavali ... plasila sam se za svoj zivot , to je bilo po sredini svega jer ga volim ...
stvarno, lakse se dise :)
:***
pozdrav svima :)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
INdijankA

Post by INdijankA »

Zzz svima ;)

Da li bi neko mogao da mi pomogne yo?! HELP PLEASE :)

S vremena na vreme imam snove u kojima predvidjam lose dogadjaje mojih najblizih, obicno se obistini odmah sledeceg dana ili kroz par dana.
To mi se desava od pre par godina. Npr sanjam da mi je ocu lose na jedan nacin i to se i desi narednog dana bas na taj nacin.Iskreno to me plasi, ne poznajem nikog ko ima slicna iskustva (kao sto cu navesti), ne razumem zasto mi se to desava a potom ne mogu nista da promenim iako ih upozorim. Cak su i moji najblizi poceli da me se boje kad zelim da ih upozorim ne zele da slusaju. I zasto ne predvidjam neke lepe dogadjaje nego samo tipa zdravstvenih problema? Pre par godina predvidela sam i smrt dve osobe. U snovima ih nisam sanjala da su umrle vec da ih svi vide normalno zive i ja sam ih tako videla sem sto sam osecala u snovima njihovu drugaciju energiju, tacnije kao da nisu sa ovog sveta. Posle dve nedelje umrla je jedna a posle opet tacno dve nedelje i druga (u pitanju su bile stare zenske osobe). Evo jezim se dok ovo pisem, nadam se da vas necu uplasiti x/
Preproslo leto sam bila sa ocem na putu, dok smo se vozili kolima predelima gde nikad u zivotu nisam bila,desio mi se jako dug deja vu i znam da mi ne verujete, ni ja sama sebi ne verujem, ali neki cudni glas mi je rekao u tom trenutku ti i otac cete danas umreti u saobracajki,mislila sam da ludim i da mi treba psihic, jer odkud ta crna misao kad sam jako pozitivna osoba. Posle par sati obilaska znamenitosti svratili smo i do crkve, kupila sam ikonu, stavila je na prednji deo auta i pola sata posle toga smo jedva izbegli sigurnu smrt na autoputu! Da ne pricam sad prciu duga je i nimalo nije naivna. p.s. u tom trenutku sam dozivela ono o cemu ljudi pricaju kako ima se zivot svede na slike u trenutnku pred smrt, ne bas tako kao sto se prica al nesto slicno sam dozivela, a mogu vam jedno reci u trenutku smrti covek postaje jako miran i smiren cak i strah ne staje..Znam mislite da sam viju fiju, aj nek vam bude, al ipak pomozite ovom ludaku ovde xP
Imam jos primera ali da ne smaram sad.
U svakom slucaju zelela bi da ne sanjam snove u kojima predvidjam lose situacije, jer me opterecuju, a potom i kad sanjam neke obicne snove kao vecina ljudi da neko umre ili nesto lose istripujem se. Takodje imam jaku intuiciju za situacije, spajam ljude koji zavrse u dugoj vezi ili braku, lako citam ljude, a dosta sam citala i psihologiju kako bi na naucni nacin dokazala sebi da gresim, da je sve to trip u mojoj glavi....
Ako iko nesto zna, bila bih VAM veoma zahvalna!!!!!!
Ae zop op kissa from Indi
Suncokret

Post by Suncokret »

Moja baka ima slicnih prica, sto se tice snova o smrti nekih ljudi, koji su se ostvarili
(cula sam i od drugih ljudi dosta neobicnih prica) a za taj glas prilikom voznje ne znam...
Ne kazem da je tako, samo moze biti, sto se njega tice
da si imala jak strah prilikom voznje a i zbog tvojih predosecaja pa si sama stvorila glas u glavi,
i posle privukla dogadjaj...
Ne znam sta bih napisala u vezi ovoga, realno nije prijatno ni malo a ne znam ni sta bi pomoglo
da bude prijatnije. Verujem da moras da prihvatis sve to, meditiras, opustis se a znam i da nije lako
al eto...
Toliko od mene, htedoh samo da posaljem podrsku mada konkretan savet nemam ;)
:ruzha:
Post Reply