Felisiti,Delfin drage devojke
sta je bilo sa onim osnovnim sto glasi »ja sam bezedna (uvek i svuda,sta god da se desava )« ?:-)
Ja stvarno pocinjem sve vise svakim danom da budem svesna toga
zasto da nam strah povlaci crte dokle smemo da se krecemo?! To je mozda za neke druge ljude prihvatljivo,za nas ne ratnice moje

A ako mi se nesto i dogodi pozvacu vas da me izbavite

;-);-)
verujte mi,jer to vam kazem sve ja koja jako voli bas sovaj svoj zivot i imam potajni strah da ga ne izgubim u bilo kojoj situaciji gde mi noge ne dodiruju
zemlju (letenje,plovidba,plivanje,voznja...spavanje)ali ne zelim da zaista poverujem u to
nista mi nece biti,nece pobediti strah

:-):-)
Felisiti nesto ne verujem da je bilo to u pitanju,mozda zato sto evo vec sada ne mogu da se setim svega sto znaci da nije ostavilo jak utisak i da nije nista toliko meni fascinantno u pitanju,zaboravila sam osecaj od proslog posta vec,a onog sna slicnog tvom se jako dobro secam iako je bio davno.
Mada ja skoro uvek oduvek sanjam brdo neobicnih snova,tako da mi nista vise nije neobicno.
Moj prvi cudan san je bio 2-3 razred kada sam sanjala kako imam dve zabe u carapama i da nece da izadju,kada sam se probudila mama mi je donela da obujem za skolupar novih belih carapica sa zabom velikmo kao aplikacijom koja je imala rasirene oci i krake kao da je neko udario i na tako ostala

:-D:-D ma ko kupuje takve carape o_O ceo dan sam se smeskala zbog toga

I od tada pa nadalje sve skoro umem da rastumacim sto sanjam
ovo sa ogledalom sam mozda sanjala zato sto mi je proslo kroz mozak na javi