KO JE TAJ ZIKA

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Zika

Re: KO JE TAJ ZIKA

Post by Zika »

OK drugarka Leci, da živim u tvom gradu (znači, da živim u Lecigradu) nagovarala bi me na šetanje. Vrlo interesantno ali moram da kažem da bi to bilo vrlo teško. Znaš, Lecigrad bi nekako pronašao na mapi ali jedina moja šetnja u 6 sati je od kreveta do kuhinje. Kada je kafa ispred mene počinjem sa jutarnjom gimnastikom, vrlo intezivno dizanje šolje od stola do usta i vodim računa da naizmenično menjam ruke. Dok završim sa bokalom kafe vodim računa da ne zanemarim noge i par puta se otšetam do WC-a.

Uvek sam znao da je hodanje, šernja vrlo važna ali nisam znao prave beneficije toga dok mi jedan prijatelj ije poslao mail na tri stranice opisujuci sve detalje. Rekao mi je da je imao problem motivacije i n ije redovno išao u šetnju pa je odlučio da uzme ličnog trenera. Nemože da se nahvali koliko je motivisan i preporučuje mi da i ja isto uradim. Kaže da trener treba da ide nekoliko koraka ispred njega i motivacija mu toliko nadodje da je u stanju da hoda kilometre i kilometre. Poslao mi je i sliku trenera.
image51044.gif
image51044.gif (81.89 KiB) Viewed 4035 times
Kada je zdravlje u pitanju sve treba pokušati pa se mislim da prihvatim prijateljski savet.

Pozdrav od mene i KLinca.
Attachments
image5.gif
image5.gif (55.38 KiB) Viewed 4035 times
leci

Post by leci »

Žiko, komplikovana ti je ta gimnastika, ha ha ha moš dobiti upalu mišića, ha ha ha ...
Drugar ti je u pravu, šteta da te nije ubedio, ha ha ha
Hvala ti za sve što si mi poslao. Najviše mi se sviđa onaj video, gde se vidi mali gradić pored jezera, koja divna priroda, savršeno je!
Žiko, kakav je gradić gde ti živiš?
Zika

Post by Zika »

Draga Leci,

Duboko me je dirnula tvoja zabrinutost za moje mišiče i molim te nemoj se brinuti. Ja sam napisao da vodim računa i da menjam ruke a i šolja je sve lakša sa svakim gutljajem.

Dobro sam izabrao da nisam sledio deugarev savet o treneru. Trenerka je nestala a ko zna zašto i ko zna šta bise tu desilo. Izgleda da su za njom otrčale i sve ostale postavljene slike.

Moj gradić (ja zovem selo) se nalazi u zapadnoj Kanadi na divnom jezeru. Moja kuća nije na samom jezeru, udaljena je oko 200 m, na brdašcu sa pogledom na jezero. Jezero se divno vidi ai samo ako gledaš i ako si okrenuta na tu stranu, Ako se okreneš i gledaš na drugu stranu uopšte se ne vidi i vide se samo planine. To je turistički predeo tako da sam i ja turista preko cele godine. Nema industrije i vazduh je vrlo čist i uopšte se ne treba prati a brda i šume su svuda okolo. Na videu (koji se nalazi u My Dropbox) se vidi i moje mesto u delu gde preko slike piše Sorrento. Od kada sam u penziji pobegao sam iz džungle velikog grada i živim u malim mirnim mestima. Udesio sam život pa trpim.
POzdrav drugarka :D
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Ziko , upravo sam u tvom Dropbox- videla tvoje klipove sa slikama baste i mesta u kome zivis, tvoje kuce
i mogu samo najbolje reci da dodelim tome
basta je pre-pre-prelepa :)

ja sam slicno uradila nakon moje teme ''... na kojim obolastima u zivotu jos trebam raditi'' :) ali moj licni mali klip nije tako bogat svim i svacim... malda sam ja jos, ima vremena ;) zivot je predamnom (imam jos 50-60 godina da poradim na tome ;) ) :*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Član 257

Post by Član 257 »

Zika wrote:OK drugarka Leci, da živim u tvom gradu (znači, da živim u Lecigradu) nagovarala bi me na šetanje. Vrlo interesantno ali moram da kažem da bi to bilo vrlo teško. Znaš, Lecigrad bi nekako pronašao na mapi ali jedina moja šetnja u 6 sati je od kreveta do kuhinje. Kada je kafa ispred mene počinjem sa jutarnjom gimnastikom, vrlo intezivno dizanje šolje od stola do usta i vodim računa da naizmenično menjam ruke. Dok završim sa bokalom kafe vodim računa da ne zanemarim noge i par puta se otšetam do WC-a.

Uvek sam znao da je hodanje, šernja vrlo važna ali nisam znao prave beneficije toga dok mi jedan prijatelj ije poslao mail na tri stranice opisujuci sve detalje. Rekao mi je da je imao problem motivacije i n ije redovno išao u šetnju pa je odlučio da uzme ličnog trenera. Nemože da se nahvali koliko je motivisan i preporučuje mi da i ja isto uradim. Kaže da trener treba da ide nekoliko koraka ispred njega i motivacija mu toliko nadodje da je u stanju da hoda kilometre i kilometre. Poslao mi je i sliku trenera.
image51044.gif
Kada je zdravlje u pitanju sve treba pokušati pa se mislim da prihvatim prijateljski savet.

Pozdrav od mene i KLinca.
Kontam da je najveća motivacija neka lepa žena koja veselo skakuće ispred (nazovi to ličnim trenerom pa budi cool)...
Lecigrad...sviđa mi se!
Onda je ovo gde ja živim Članograd! Ima mnogo opština, Stari Članograd, Članoračar, Članovezdara, Novi Članograd, ima i divan kulturni spomenik Članomegdan...:)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Zika

Post by Zika »

Jovana,
zahvaljujem se na komplimentu za moju baštu. Potpuno si u pravu kada si rekla da je ''pre-lepa'', zaista je bila ali nije više. Odabrao sam da manje radim a više uživam.
Pre sam pevao
''Kućica na bregu cveće oko nje...''
a od prošlog leta pevam
''Kućica na bregu korov oko nje..''
i za divno čudo mnogo sam više uživao.
Zar nije najvažnije da se dobro osećamo?
Za neverovati je koliko divnih cvetova ima na korovu.

Članice,
Taj tvoj grad mnogo liči na moj, ima iste opštine pa čak i kulturne spomenike samo se moj zvao Žikomegdan. Na tom Megdnu sam vodio mnoge zaboravne i nezaboravne megdane. U mojoj opštini Žikovezdara je bio jedan vrlo važan kulturni spomenik koji se zvao Lipov lad. Stapao je miris lipe i roštilja u jedan neodoljiv miris koji me je često namamio da završim veče tamo.
Član 257

Post by Član 257 »

Žiko, znaš...
Imena mnogih gradova u Jugi su se promenila od vremena komunizma kad si ti bio... ali Lipov lad je i dalje u Bulevaru...Kralja Žike Popovića br.270 :)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Zika

Post by Zika »

Hvala draga Članice, vidi se da poznaješ kraj. Moja zadnja adresa u Beogradu je bila Batutova ulica.

Zaboravio sam da ti kažem da si u pravu sa trenerkom. Izgleda da je ta slika bila privlačna mnogima i ma da sam je nekoliko puta ponovo postavljao uvek je neko mazne :lol: :lol: :lol:

Meni slike nisu potrebne, imam ja dobru maštu, samo mi je misteriozno. Nije valjda to Ivan? Ne, ne verujem, ima on Vini.
image7.gif
image7.gif (65.27 KiB) Viewed 3992 times
THUMBS~18.GIF
THUMBS~18.GIF (27.78 KiB) Viewed 3992 times
SUNCE87

Post by SUNCE87 »

Citam ja... okolo naokolo...hehehe... Vidim temu Tko je taj Zika, pa reko ajde da pročitam tko li je taj covjek, s obzirom da su mi se vasi komentari izmedu ostalih takoder dopali. Kad ono...smijeh od uha do uha... humor vam je na nivou. :D

Bas ste me nasmijali posteno, i moram priznati da mi je bas to potrebno danas. Nekako sam "klonula". :D
Ja sam od danas novi član..veselim se daljnem citanju i upijanju znanja i pozitive.

Bacimo se na posao!
Зоран

Post by Зоран »

Žiko, pravo uživanje je čitati tvoje tekstove. Pozdrav veliki. :)
Post Reply