Već par godina (nisam sigurna koliko točno, oko 3-4) me konstantno, gdje god ja pogledala, prati broj 33. Sjećam se da je to počelo dok sam bila u vezi s jednim dečkom, on i njegova ekipa imali su neku internu foru s tim brojem. Par dana nakon toga, išla sam raditi mail adresu, i nijedan drugi broj mi nije padao na pamet osim 33, pa sam ga stavila u adresu. Također sam ga bubnula i u lozinku. Nakon toga počinje ludilo. Svako moje spontano gledanje na sat se dešava u sat i 33 minute. Neki obrasci se najčešće ponavljaju, kao: 13:33, 16:33, 18:33, 1:33, 2:33, 3:33, 9:33. Osim sata, tu su scene u filmovima gdje svako malo netko nosi majicu s brojem 33. Najbolje je kada neki film gledam više puta, i tek u zadnjem gledanju primijetim taj broj u sceni od svega par sekundi. Nikad ne gledam registracije auta, ali onda i kada pogledam, ona sadrži "33". Jučer navečer sam hodala ulicom, uopće ne obraćajući pažnje na aute koji su bili uzduž parkirani. Odjednom pogledam prema autu kraj kojeg sam prolazila, registracija 3333. Da ne pričam kako stalno nailazim na sniženja od 33%, ili uzmem neki list papira gdje je ispisano puuuuno brojeva, od svih njih ja ću prvo uočiti 33, bez iznimke. Tek prije nekih godinu dana mi je palo na pamet da si zbrojim sve znamenke datuma rođenja. Dobila sam 33.
Još sam se više zaprepastila kad sam, jučer ili prekjučer, dobila poriv da uzmem CD na kojem su stare slike od mog posjeta rodbini u drugoj zemlji, od prije više godina... Među prvim slikama smo bili ja i moj bratić, otvorim sliku, a na njegovoj majici piše 33. Koliko god sam te slike dosad pregledavala, nikad to nisam primijetila.
Nailazila sam na svakakva objašnjenja - da je 33 savršen i sveti broj, negdje drugdje ga opet povezuju sa Sotonom (iako u njega ne vjerujem