hvala bombice
napisah ja da tako nesto slicno radim samo sto to radim razgovarajuci sa sobom, znaci usmeno
to mi vise prija
ali da znas, razmislicu o predlogu da zaspisujem ili "zakucavam" hahahahaha, kakav naziv "zakucavam" hahaha
razlog sto sam ono izrekla ovde je da pokazem kako svima nama ne cvetaju ruze a ipak skacemo od srece
ono je samo bio jedan od "onih" dana...
sva sreca ja ih nemam previse
moja priroda je da sam blesavo pozitivno energicna luda koja voli da usrecuje i sebe i druge
ja sam mogla pitanje postaviti i u pp odredjenim osaobama za koje znam da mogu pomoci al sam htela da svi znate da iako nije lako, moze se i biti i ostati pozitivan
ja sam od jutros u onoj nam poznatoj STOCETVORCI koju nam je nasa forumasica clan 257 opisala
juhu
nek ide zivot al ja uzivam u njemu, bas takav kakav jeste
a sad cu da predocim kako ja sve na to gledam
ono od pre neki dan je realna slika
a ovako ja to vidim, dragi moji
dakle
zivim sa dragim i svojom cerkom kod njegovih i zivimo sa babom, dedom i njegovom rodjenom sestrom
zasto?
e pa zato jer ja mislim da je tako najbolje
nama je ustvari divno jer
njegova mama i tetka cuvaju nasu cerku dok radimo
ona je sigurna sa njima a to sigurno znam , jer ko ce bolje cuvati dete od babe i tetke koju obozava i koja je obozava, njih dve su ko drugarice (to zaista tako mislim i zaista je tako)
isla je malo u priv vrtic al je bila bolesna januar i februar ...treba da krene sledece nedelje u drzavni i znam da ce sve biti u redu
dalje
ja uvek imam oprano, skuvano, jer to baka radi koja ne radi, a ja kako radim do 6 po podne da zivimo sami ne bih uspela i ne bih mogla ni postici to kako treba
dakle ovo sto se desava je sada najbolje
dalje
pored takve situacije mogu da se posvetim vise detetu a ne da radim kucne poslove iako ih volim al trenutno mi je bitnije da budem sa njom kad se vratim kuci s posla
evo ceo vikend sam provela sa njom i njenim ocem tj mojim dragim ne razmisljajuci o rucku, vesu... isli smo kod prijatelja sinoc koje dugo nsimo videli, oni imaju decu i predivno nam je bilo
pricali, igrali se s njima, smejali
i umorila se izaspal je vrloooo brzo bez ikakvih problema
a a ja sam uzivala peglajuci njene, muzevljeve i moje stvari
dalje
ja tri puta nedeljno idem na ples, da li bi to neka zena koja ima muza i decu i pored svih obaveza mogla sebi da priusti
ja to mogu
dalje
ja ne brinem o racunima, niti moj muz
mi zaista uzivamo u svim blagodetima zivota u zajednici i finansijski i svakako
a da toga nismo zaista svesni
ja svakom momentu imam kome da ostavim dete ako lepo, ljubazno pitam
tako da ove negativnosti koje sam pomenula samo su u mom umu
u mom egu
i kada se na momenat odreknem ljubavi
i na posletku
zivot kao takav zna sta meni treba i posalo mi je najbolji moguci scenario koji je najbolji za mene i moje napredovanje
dakle zivot je divan
DenVik, na ovo si mislila?
pretpostavljam da jesi
ovo radim od kad sam se upoznala sa svim metodama ovde
hvala draga moja DenVik sto me podseti
dakle
sve je u nama
nema "oni"
oni su oni
oni sebi stvaraju nelagodu
meni ne
ja sam ja
i ja zelim radost, mir, srecu, ljubav
stoga ja to imama
volim vas sve
cak i ako nekad puknem izvinite al i ja sam samo ljudsko bice
al necu vise pisati kad puknem da ne bi sirila negativu jer to ne volim
samo pooooooooooooziiiitiiivnooooooooooooooo
juhu
ps. sad sam se cula sa cerkicom koju jutros nisam videla jer sam otislarano kod lekara na redovnu kontrolu
i kaze ona meni, jela sam burek i pila jogurt
mama ne brini
i dodji posle posla
sad sam se rasplakala od srece i raznezenosti...
a ima samo dve i po godine i ona zna da mama brine za nju i o njoj
divno
ja ne brinem, radujem se svemu
radujem se ovom zivotu
radujem se svakodnevnom caskanju sa vama
ljubim vas