Kraj doba polariteta

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
jelena

Re: Kraj doba polariteta

Post by jelena »

Kyra sve je to normalno kao što si i sama rekla:" nemože se prašina očistiti ako se nedigne prašina i ruke zaprljaju".
Kao što si i ti napisala nemožemo se Bogu prepustiti dok neotpustimo stare šeme to jest neprestanemo se identificirati sa raznim mislima(umom).
Dok god traje identifikacija sa raznim mislima postoji patnja, Um stvara patnju.Onog trenutka kada smo spremni pustiti te misli da su tu ali se ne identificirati sa njima oko tih misli se stvara prostor (praznina)i onda jasno uviđamo da mi nismo te misli da je to sve iluzija Uma(Ega) sa kojim nas on drži u šaci.Kada jasno spoznamo da smo mi taj prostor ili praznina te misli su i dalje tu ali mi se ne identifikujemo sa njima i tako im nedajemo snagau i one gube moći te jasno vidimo kako se udaljavaju od nas.SPOZNAJEMO DA MI NISMO TE MISLI,MI SMO PRAZNINA,TIŠINA.
Tek tad polako se počinjemo prisjećati tko smo mi ustvari.
Um će se ponovo vratiti a mi kad se to desi samo trebamo pokušati ostati u toj praznini (tišini),i on će postepeno gubiti svoju jačinu.
Patnja je jako važna jer nas ona postiče na promjenu i jača našu želju za slobodom.

Evo postaviću jedan film "Bog čudesa"u kojem ćemo vidjeti samo jedan dio od Božijih čuda.
Taj film je fascinantan zato što nam pokazujeme koliko je Bog čudesan i kolika je njegova briga za nas i sva živa bića.Trebamo se što češće prisjetiti da se on brine za nas i da nam je već dao sve što nam je potrebno za prekrasan život u raju.Kad smo krenuli za Umom odvojili smo se od spoznaje da smo već savršeni i počeli smo tražili zadovoljstva na raznim drugim mjestima koji nas nisu zadovoljili.Izgubili smo iz vida kolika je njegova briga za nas.Kada se brine za tolika živa bića kako se tek nebi brinuo za nas.
Kad bi posmatrali prirodu i životinje oko nas jjjjaaakkoooooo punoooo bi od njih naučili.
A najbitnijoj stvari koju bi nas naučili je kako se predati Božijem vodstvu i vjerovati mu.
JER ON NAS TAKO PUNO VOLI.

http://www.youtube.com/watch?v=7EoPtj5cK-M&sns=fb
Danijela
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Hvala pogledacu kad stignem,nesto mi je poznato ali ne znam da li zato sto sam gledala ovaj film ili sam cula za njega,skontacu kad pogledam,pisemo se!
NOETIC SPARkLE
jelena

Post by jelena »

Plakanje do iznemoglosti. Odjednom osećaj ljutnje ili tuge sa dozom provokacije. Ili nejasna depresija. Zatim jaka sreća. Emocionalni vrtuljak. Uvek je prisutan pritisak ili osećaj zablokiranosti srčane čakre emocijama (u središnjem delu grudi). Ovo se ne sme pomešati sa srcem, koje je smešteno s leve strane srčane čakre.
Savet: prihvatite svoje osećaje onako kako vam dolaze i otpustite ih. Uđite direktno u svoju srčanu čakru i osetite emociju. Proširite je van na sva svoja polja i dišite duboko iz stomaka sve do gornjeg dela grudi. Samo osetite emociju i pustite da se sama rastvori. Ne usmeravajte emocije prema nikome. Vi pročišćavate svoju prošlost. Ako želite pomoć oko toga, recite na glas da nameravate otpustiti sve stare probleme i zatražite od Više Sile da vam pomogne. Takođe možete tražiti Milost Elohima da vam pomogne otpustiti sa lakoćom i nežnošću. Budite zahvalni da vaše telo otpušta te emocije i ne zadržava ih unutra gde mogu postati škodljive. Prema jednom izvoru, depresija je povezana sa otpuštanjem vezanosti za ljude, posao itd. koji više ne odgovaraju nama i našim frekvencijama. Kada osećamo krivicu zbog otpuštanja tih veza, depresija nam pomaže lečiti tu bol.
Citirano iz članka:" simptomi duhovnog buđenja"
http://indigogeneracijaodraslih.blogspo ... uenja.html

Pročitajte cjeli članak o siptomima jako ljepo su opisani svi simptomi.
Gotovo sve ove simptome i ja osjećam.
Odjednom vas oblije vrućina od glave do nožnog prsta. To je trenutna senzacija, ali je neugodna. Suprotno tome, neki ljudi mogu osetiti intenzivnu hladnoću. Ja sam iskusila oboje. Sve češće osećam talase ili bujice energije koje me prožimaju. Ponekad se energija čini toliko intenzivnom kada uđe u moje telo da malo osećam mučninu. Ali, ako razmišljam o energiji kao božanstvenoj i otpustim strah, osećam se predivno i uživam u senzaciji. Ako radite sa energijama možete primetiti da je vrućina koja prolazi kroz vaše dlanove bitno porasla. To je dobro.
Savet: ako vam je neugodno, pitajte svoju Višu Silu da, ako je to u skladu s vašim najvećim dobrom, malo smanji/pojača toplinu
Od ovih simptoma sam osećala strah.Energija je bila jako intezivna i ja sam osjećala i hladnoću i vrućinu prestalo je onda kada sam se potpuno prepustila toj energiji bez straha.Osjećala sam jaku mučninu mislila sam kad bi povratila da bi izbacila svu negativnost iz sebe.
Pa pročitajte sve pomoći će vam da razumijete ono šta osjećate.
Danijela
leci

Post by leci »

Drage i mile Ratnice Svetlosti, pozdrav svima i vama isto veliko hvala, jer ste i vi meni velika inspiracija. Uvek u vašim postovima čujem nešto novo ili potvrdim nešto što je zadremalo, ha ha ha

Da, svi smo svesni promena i treba ih biti svestan, ali nije ni preporučljivo od svakog unutrašnjeg doživljaja ili neke fizičke promene praviti neki wou.
Energiju je dobro i dragoceno fokusirati na posmatranju ali bez osuđivanja i kritike, onako kao nezavisan posmatrač, svega što je naš svakodnevni "Izazov" i rešavati ga.
Budimo se sve više i više. Biti prisutan, svestan je otkriće i razrešenje samo po sebi. Naravno nekada se dešava u trenutku, a nekada je potrebno određeno vreme.
Ljubim vas sve. :D
jelena

Post by jelena »

leci wrote: Da, svi smo svesni promena i treba ih biti svestan, ali nije ni preporučljivo od svakog unutrašnjeg doživljaja ili neke fizičke promene praviti neki wou.
I ja mislim da ne trebamo davati veliku pažnju nekom doživljaju već trebamo biti samo posmatrač bez vezivanja i identificiranja sa još nekim mislima.
Recimo ako imamo neki doživljaj otvaranja trećeg oka (vidimo energije,bića,anđele itd)netrebamo vikati wooow ša sam sinoć doživeo ili sanjao.Isto tako i kad osećamo neke fizičke senzacije u tjelu.Trebamo samo ostati posmatrač.Kao što i ti kažeš"biti prisutan,svestan je otkriće i razrešenje samo po sebi."Kad smo prisutni onda smo otvoreni za protok energije i nove spoznaje.
Jer kao što Mooji kaže sve je prolazno sve je to ništa...
Danijela
Post Reply