Pre svega pozdrav Saša.
Pogledao sam sve tvoje postove na ovom forumu i pročitao neka poglavlja tvoje knjige u pripremi. Delimično se slažem sa nekim tekstom a sa većim delom ne, ne vibrira na istoj frekfenciji sa mojim unutrašnjim JA.
To je moj lični stav i nije bitan ali imam jednu zamerku za tvoje postove.
Bilo bi lepo i fer da si prethodno dao objašnjenje da se tvoji tekstovi baziraju na filozofiji, na tvojoj sopstvenoj filozofiji. Doduše to si rekao na profilu u opisu sebe - Producent, pisac, filozof, LightWorker. Takodje da smatras sebe učiteljem. Nemam ništa protiv toga, to je tvoj lični izbor i ko oseti istu vibraciju slediće tvoje učenje.
Smatram da će svako za sebe da oseti svoju frekfenciju sa tvojom. Ja sam osetio svoju i ne želim da se upustim u diskusiju i ubedjivanja jer je svako ubedjivanje ustvari prisiljavanje na prihvatanje nečijeg stava. U redu je objasniti svoj stav ali ne i prisiljavanje.
Namena ovog foruma je okupljanje ljudi koji žele promenu u pozitivnom pravcu. Mnogo je sajtova gde se može naći sticanje znanja ali je malo onih koji konkretno pomažu i primenu znanja. Ovaj forum se razlikuje od mnogih po tome što okuplja ljude koji su početnici sa ogromnom željom za promene ali u isto vreme pruža mogućnost razumene iskustava i pomoći jednih drugima.
Možda bi bilo dobro da se na forumu otvori nova sekcija (Filozofija) za one koji su spremni da se upuštaju u filozofiranje i smatraju da im je to potrebno u tački svog razvoja. Tako bi se možda izbeglo da oni koji se bore da savladaju negativne misli, stavove i delovanja ne budu još više zbunjeni filozofijama.
To je moje mišljenje.
Moje namere ka svima vama koji želite iste frekvencije
Re: Moje namere ka svima vama koji želite iste frekvencije
A clan 257 se zapitao gde nam je Zika?? Pa i na Sev. polulopti je valjda vikend?
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ja dajem svoje mišljenje, a prihvataju oni koje isto privlači. Moje izjave nisu filozofija, nemojte preokretati moje reči. Knjiga nema veze sa mojim namerama, i ne smatram je filozofijom. Knjiga uopšte nije filozofija, već pišem o svom životu, iz drugačije perspektive. Dajem objašnjenje, za sve one koji čitaju druga mišljenja, da shvate da stojim iza svega što govorim, i sve što radim dolazi iz srca. Egzaktno prenosim informacije koje primam, i sve više ih šaljem za dobrobit svih. Nemam loše namere, već je u pitanju čist ekspresionizam, koji opisuje moj put, za one koji čitaju između redova, za sve one, koji traže dodatnu energiju, u ovim (za neke) teškim, a za neke lepim vremenima. Smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje, i neću negirati ničije tvrdnje, ali ne dajem izmenu mojih energija, jednostavno blokiram takve izjave, ili ih menjam. Molio bih sve one koji stupaju dalje u proširenje ove rasprave, da traže svoj put, da se vole i da ne reaguju ovako žustro, jer sam tek došao, i smatram da ne činim ništa niskofrekventno. Želim da povežem ljude kroz moje izjave, kreacije - da pokrenem i podignem vibracije ljudi koji stupaju sa istima u kontakt. Smatram sebe čistim bićem, koje se već dugo vremena bori za opstanak kroz svoje akte, i dok sam sumnjao u sebe, nisam bio na strani sebe, a nisam ni pomagao drugima. Sumnja u sebe je niskofrekventna, i tu više ne zalazim. Koračam po njoj, iznad nje. Nadam se da smo se razumeli. Nastavljamo dalje.
Da, odgovor za sve postove iznad, drago mi je zbog svega što ste podelili i što ste prihvatili moj stav, i želim još jednom da vam se zahvalim na vašim pozitivnim podrškama.
Love and Light
-D
Da, odgovor za sve postove iznad, drago mi je zbog svega što ste podelili i što ste prihvatili moj stav, i želim još jednom da vam se zahvalim na vašim pozitivnim podrškama.
Love and Light
-D
"Za sve one koji otvaraju kapije srca, daju se odgovori na sva pitanja. Zato hrabro, svim srcem napred, i ne dajte da vas prošlost prati, već idite stazom Istine, a da bi znali šta vas čeka, morate gledati u ono što se nalazi ispred vas." -D
Dionitrix, pozdrav. Nije toliko bitno ni šta je čija filozofija, ni šta će ko o čemu da misli. Bitno je da u sebi gajimo ona osećanja koja nas inspirišu i pokreću. Svako radi najbolje što ume, a svet je upravo zato jedno divno mesto. Sve sija svojom raznovrsnošću...
Upravo tako. <3
"Za sve one koji otvaraju kapije srca, daju se odgovori na sva pitanja. Zato hrabro, svim srcem napred, i ne dajte da vas prošlost prati, već idite stazom Istine, a da bi znali šta vas čeka, morate gledati u ono što se nalazi ispred vas." -D
Dionitrix, ne slažem se sa time da ja privlačim tvoje mišeljenje, ali da mi se svidja to stoji
Nikad sebe ne treba smatrati nižim bićem, treba gledati sa najuzvišenije tačke gledišta, a da se sujeta ne pojavi, ili gordost. Ništa osim maksimuma i najboljeg za sebe ne treba prizivati, treba sebe gledati u najboljem svetlu, tako će nas i drugi gledati. Ne saležm se sa tobom Žiko, da je Saša ovde došao da nas uči i bude nam učitelj(mada ne znači da nije tako) shvatio sam ga kao učenika, sličnog nama, jer svi kroz ceo život bivamo i učitelji i učenici.
Bio sam u goroj situaciji u odnosu na ovu tvoju, Dionitrix, ja sam nametao svoje mišljenje i nisam se dobro poneo, naučio sam dosta iz tog iskustva. Vidim da se uskopištio Žika na nas (mala šala ), i treba. Treba iskazati svoje mišljenje, ma kakvo god ono bilo, jer tako mi utvrdjujemo istinitost onoga što govorimo, ne mora se sagovornik složiti, ali ako porazmislimo o onome što sagovornik priča, možemo da odcenimo kolika je tačnost onoga što govorimo. Treba čuti tudje mišljenje o onome što govorimo, ja ne odustajem od onoga što smatram za istinito tako lako, ali slušam ( dok imam strpljenja ) drugu stranu. U poslednje vreme strpljenje se povećalo.
Zoki, slažem se sa tobom, opet
Nikad sebe ne treba smatrati nižim bićem, treba gledati sa najuzvišenije tačke gledišta, a da se sujeta ne pojavi, ili gordost. Ništa osim maksimuma i najboljeg za sebe ne treba prizivati, treba sebe gledati u najboljem svetlu, tako će nas i drugi gledati. Ne saležm se sa tobom Žiko, da je Saša ovde došao da nas uči i bude nam učitelj(mada ne znači da nije tako) shvatio sam ga kao učenika, sličnog nama, jer svi kroz ceo život bivamo i učitelji i učenici.
Bio sam u goroj situaciji u odnosu na ovu tvoju, Dionitrix, ja sam nametao svoje mišljenje i nisam se dobro poneo, naučio sam dosta iz tog iskustva. Vidim da se uskopištio Žika na nas (mala šala ), i treba. Treba iskazati svoje mišljenje, ma kakvo god ono bilo, jer tako mi utvrdjujemo istinitost onoga što govorimo, ne mora se sagovornik složiti, ali ako porazmislimo o onome što sagovornik priča, možemo da odcenimo kolika je tačnost onoga što govorimo. Treba čuti tudje mišljenje o onome što govorimo, ja ne odustajem od onoga što smatram za istinito tako lako, ali slušam ( dok imam strpljenja ) drugu stranu. U poslednje vreme strpljenje se povećalo.
Zoki, slažem se sa tobom, opet
Ništa ja nisam preokretao. Ako neko pretstavi sebe kao učitelja i filozofa smatram da u svim svojim stavovima ispoljava svoju filozofiju.Dionitrix wrote:...Ja dajem svoje mišljenje, a prihvataju oni koje isto privlači. Moje izjave nisu filozofija, nemojte preokretati moje reči...
Love and Light
-D
Objasnio si da to nije slučaj, hvala.
Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje a pošto i ja imam pravo na svoje to sam i izrazio.
Ne vidim ništa uvredljivo u svom postu, samo sam rekao da neki tvoji stavovi ne vibriraju sa mojim.
Ništa žustro nije bilo u tome jer sam svoju žustrinu ostavio najmanje 20 godina iza sebe.
Ako sam te na neki način uvredio onda se izvinjavam, to mi ni na kraj pameti nije bilo.
Love & Light
What I Feel I Make Real, My God Makes it Real
https://www.dropbox.com/sh/4poh9xrbaeem077/-Ax-Xr-GLY
http://www.akashaonline.com/
http://www.youtube.com/feed/UCvZpdp5qCSLhPTBTq5ZReeQ
http://www.youtube.com/feed/UC7gGJcbbNQS2DYuwH-LAOfg
https://www.dropbox.com/sh/4poh9xrbaeem077/-Ax-Xr-GLY
http://www.akashaonline.com/
http://www.youtube.com/feed/UCvZpdp5qCSLhPTBTq5ZReeQ
http://www.youtube.com/feed/UC7gGJcbbNQS2DYuwH-LAOfg
Žiko, ni ja nisam osetio žustrinu u izlaganju sopstvenog mišljenja i smatrao sam da je pravilno, pa sam bio udaljen na odredjeno vreme sa foruma
Raspade mi se čakra narukvica, pa sam je morao nizati iznova. Tek sad dođoh da proverim.
Sve ok. Utvrđeno je. Case closed.
:* lnl
Sve ok. Utvrđeno je. Case closed.
:* lnl
Dionitrix, sve pohvale Dopada mi se tvoj nacin razmisljanja. Video o aktivaciji DNK me je odusevio. Znas li nekog autora koji se bavi tom tematikom?