Proces prisutnosti
Re: Proces prisutnosti
Naravno, Jeco, ali prvo pitaj sebe, svi odgovori su u tebi... I uživaj...
Jelena drago mi je što počinješ sa procesom, samo napred!
Ja sam juče završio sa vežbama i sad mi preostaje još nedelju dana povezanog disanja i nakon toga da pročitam zadnja dva poglavlja. Izuzetna knjiga.
Ja sam juče završio sa vežbama i sad mi preostaje još nedelju dana povezanog disanja i nakon toga da pročitam zadnja dva poglavlja. Izuzetna knjiga.
Džone, slažem se da je knjiga izuzetna... Puno toga se nauči iz nje..
Ja još nisam ni počela s praksom, a sad već imam osjećaj da prolazim Proces dok ga čitam Vjerojatno mi je i samo čitanje podignulo svjesnost pa jasnije vidim svoje odraze u životu... Šta će tek biti kad praksa dođe na red
Jeste Zorane baš tako.
Jeste Krijesnice i samo čitanje bez prakse je zaista nešto što bi svako trebalo da uradi, i pomaže sigurno u podizanju svesnosti, meni je dala jedan novi pogled na život
Naročito ovo deseto poglavlje koje mi je pokazalo koliko je ta provalija u mom slučaju bila velika. Sada se trudim da je zatvorim (oni koji su pročitali knjigu znaće o čemu se radi)
Jeste Krijesnice i samo čitanje bez prakse je zaista nešto što bi svako trebalo da uradi, i pomaže sigurno u podizanju svesnosti, meni je dala jedan novi pogled na život
Naročito ovo deseto poglavlje koje mi je pokazalo koliko je ta provalija u mom slučaju bila velika. Sada se trudim da je zatvorim (oni koji su pročitali knjigu znaće o čemu se radi)
Prijatelji, trebam pomoc....... da li je moguce da na samom kraju trece nedjelje procesa nisam sigurna da li ispravno radim vjezbe disanja, da i kada uspijem otpustiti glasnika, ne mogu da primim poruku.
Pozdrav, mirina... Samo se opusti i bez napora prođi kroz proces. To sa glasnikom nemoj da te brine. Sve će to doći na svoje. Sve što treba da se desi, desiće se. A što se vežbi disanja tiče, pročitaj ponovo uputstva za to, i lagano napreduj. To će doći samo po sebi... I uživaj...
Mirina, nemoj pokušavati shvatiti poruku. Ne razmišljaj o njoj. Odgovore dobiješ onda kada gotovo zaboraviš na pitanje, i to ide putem osjećaja i inteligencije, a ne putem logike i razmišljanja. Opušteno, kako Zoran kaže, doći će to na svoje
Hvala prijatelji na podrsci, sada je sve nekako bolje, ono se, izgleda, samo moj ego poigravao.