Divna tema

pogotovo zato sto moje pocinjanje dokazuje da je teza *koliko das,toliko dobijes*-istinita. Naime,pre godinu dana,upoznala sam jednu devojku. Imala je dosta problema,mentalnih pre svega,sto je naravno posledica negativnog zivota. Zivela je u stanu pored mog,i bila totalno asocijalna. Posto sam student,i zivim u studentskom kraju,vecina zna kako to ide,druzenje,zezanje,zurke,ma opsta radost

Puno puta smo pokusavali da je zovemo sa nama,trudili se da je razveselimo etc,ali nista..uvek se nekako povlacila,skrivala.. I tako jednog dana,ja se odlucim i pozovem je na kafu,na opusteno caskanje,bez ikakvog pritiska..provele smo divno popodne,pricajuci uglavnom o uopstenim temama. Nastavile smo sa tim kaficama,pa ponekim setnjama,u svakom slucaju devojka je pocela totalno da se otvara i opusta sto me je totalno fasciniralo (sa obzirom na to da je zivela u konstantnom stahu od rata u Iranu i budistickih sekti

). I tako,dolazi ona kod mene jedan dan,donoseci mi jedan disk,kao da pogledamo zajedno,njoj je to preporucio njen psihoterapeut,ona sva ushicena, fazon *promenice ti se zivot,totalno ludilo,pozitiva*..ja naravno skeptik,ali ajde bila je u takvom tripu,da je malo na mene prenela. U pitanju je bio film TAJNA. I sada vam je verovatno sve jasno. I divna je stvar sto nijednog trenutka nisam osetila nikakav otpor,bila sam u fazonu*wow,ovo je tako kul,hajde da probam*. Kasnije je nastupio mali period tisine,posto sam dozvolila da mi neke druge stvari zaokupiraju misli.ali onda jednog dana ,ja u suzama,depresiji zbog nekih gluposti,trazim neki dobar film na netu da se opustim,i eto ga.BUM-Lujza hej,ta divna Lujza Hej

i to je to. Sati i sati ceprkanja po netu,citanja,gledanje raznih videa..i eto me-na tom divnom putu ka sreci,dobrobiti,ljubavi i svemu lepom

Beskrajno sam zahvalna Ljubici,koja je je podelila sa mnom taj film.. i naravno zahvalna sam na svemu sto imam u zivotu
Tek sad vidim koliki sam sastav ovde napisala,ali eto samo je puklo iz mene

Ovaj forum je divna jedna oaza pozitive