Na čemu si zahvalna u ovom momentu???
Re: Na čemu si zahvalna u ovom momentu???
Zahvalna sam jer je osvanuo divan, sunčan dan koji ću provesti u prirodi. Uh, jedva čekam da krenem!
Divan vikend pun zabave, druženja i dizanja vibracije
Zahvalna sam na konstantnoj prilici za radost
Zahvalna sam na konstantnoj prilici za radost
A ja sam zahvalna jednom Cvetu koji mi je danas ispunio Zivot. Znate- sve, sve ali ljubav pomera planine, lepo je kad te vole, ali najlepse je kad ja volim , tada dajem najbolje..tada moja svetlost sija i obasjava..hvala
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Zahvalna sam svim ljudima sa ovog foruma koji su mi pomogli da shvatim neke stvari
Zahvalna sam sto imam jakoo pametnu sestru
Zahvalna sam sto imam jakoo pametnu sestru
Last edited by Brida on 15 Apr 2013, 11:47, edited 1 time in total.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Zahvalna sam na predivnom vikendu koji sam provela u ugodnom drustvu s dragim ljudima
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Ja sam stvarno, stvarno zahvalna Ivanu i Vini( hvala, mislim da mi je ovo 100-ti put, jel sad dobijam popust?)
Ovo vase-nase mesto je u meni samo slozilo kockice( i nisam cetvrtasta, samo da se zna )i ova razmena ovde meni mnogo znaci.
ima par dusa sa kojima se razumem i cujem ponekad .
Danas me zove Pozitiva da sa mnom podeli svoju pozitivu i radost( ej, kako je to fenomenalno) i ja to i osetim,tu dobru enrgiju, ceo dan je tekao bas, bas glatko. Suncano.
Ovo je nesto u sta ozbiljno verujem, da postanemo li jos svesniji mozemo jedni drugima dizati vajb ili zajedno uraditi nesto mnogo veliko. Ja znam da svi danasnji ucitelji pricaju probudi ljubav u sebi i gledaj sebe i ne mesaj se puno, ali ja mislim i osecam da dolaze nove energije i novi ucitelji..
Hvala, lj
Ovo vase-nase mesto je u meni samo slozilo kockice( i nisam cetvrtasta, samo da se zna )i ova razmena ovde meni mnogo znaci.
ima par dusa sa kojima se razumem i cujem ponekad .
Danas me zove Pozitiva da sa mnom podeli svoju pozitivu i radost( ej, kako je to fenomenalno) i ja to i osetim,tu dobru enrgiju, ceo dan je tekao bas, bas glatko. Suncano.
Ovo je nesto u sta ozbiljno verujem, da postanemo li jos svesniji mozemo jedni drugima dizati vajb ili zajedno uraditi nesto mnogo veliko. Ja znam da svi danasnji ucitelji pricaju probudi ljubav u sebi i gledaj sebe i ne mesaj se puno, ali ja mislim i osecam da dolaze nove energije i novi ucitelji..
Hvala, lj
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
- Case.Closed
Dragi moji, nije me dugo bilo ali evo me opet tu sa Vama!!! Zahvalna sam sto me je konacno posao krenuo i to bolje nego sto sam mogla da zamislim. To je ujedno i razlog sto me nije bilo ovako dugo. Volim Vas sve punoooooooooooooooooo :*** Presrecna sam i voljela bih da mogu bar dio ove srece da posaljem svima Vama Radila sam na sebi i... evo ga rezultat. Nadam se da je to to.
Zahvalna sam jer na ovom forumu "žive" samo predivni ljudi.
Da sam mogla da biram, bolje ne bih izabrala (jer ne postoje )
Da sam mogla da biram, bolje ne bih izabrala (jer ne postoje )
Draga,case.closed
Svaki rad na sebi se isplati neverovatnom dobrobiti jejeje
Stostruko nam se vrati juhu
Felisiti- nedostajes
Ja sam zahvalna ni ne znate kolimo na vama
Den moja Den da mi nema vas ja ne bih bila ovo sto jesaaaaam
U vortexuuuuu vec daniiiiimaaaa jejeje
Hvala bozanskoj univerzalnoj energiji na tomeeeee
Svaki rad na sebi se isplati neverovatnom dobrobiti jejeje
Stostruko nam se vrati juhu
Felisiti- nedostajes
Ja sam zahvalna ni ne znate kolimo na vama
Den moja Den da mi nema vas ja ne bih bila ovo sto jesaaaaam
U vortexuuuuu vec daniiiiimaaaa jejeje
Hvala bozanskoj univerzalnoj energiji na tomeeeee
Dragi moji ljudi želim da podelim sa Vama, to da sam sutra kuma na venčanju moje drugarice, i da sam jako zahvalna na tom divnom prijateljstvu, i na ovom divnom vremenu i što će venčanje biti pod vedrim nebom