Jovanice sreco hvala ti predivna si jako jaako volim ovakve opise i uzivam u njima
Hvala ti punooo
Znaci dobro sam pogodila pa neka onda i ostane bas ta slicica
eh da, dobro jutro svima
Foksy me probudila jer je htjela van, vratih se u krpe, mislim da cu ju morat naucit da mi kafu kuha
Kafić "Dobre vibre"
Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Dobro jutro radni i odmorni narode, ja jos na odmoru. Eh, sto su mi dani, taman sve u mojoj drugoj kuci ostavila cisto, oprano, pomereno, u Bgdu ista prica.Opet da malo cistimo. Ali stvarno imam divnog muskog ( znate, odjednom se probudio, nisam ja kriva, majke mi, sav je u ovoj nasoj prici oko Zp i zahvalnosti, mada osecam da ima nesto u njemu jos jace, ne mogu da provalim, a on je u sred trazenja, zovem ako zatreba pomoc, hm ne konkretna nego u lingvistici )i stvarno je vredan i pun te dobre energije, volim to..volim ga....VOLIM I VAS OVDE, bas..
Jaspis, super ti je avatar i lici na tebe, a ja imam nekog debelog medveda sa crvenim naocarima i puskom, ma smesan sav, ali kako sam puna ljubavi ovih dana, stavljam nesto ljubavno..( bice umereno, obecavam)
Ovde zurka, kako ste vi dobri likovi, aj da vas ne prozivam, dobre sam volje ..jos koji dan..hm..do kraja ovog zivota..a, da nema kraja, e jbg, bicu dobre volje do daljnjeg..
Jaspis, super ti je avatar i lici na tebe, a ja imam nekog debelog medveda sa crvenim naocarima i puskom, ma smesan sav, ali kako sam puna ljubavi ovih dana, stavljam nesto ljubavno..( bice umereno, obecavam)
Ovde zurka, kako ste vi dobri likovi, aj da vas ne prozivam, dobre sam volje ..jos koji dan..hm..do kraja ovog zivota..a, da nema kraja, e jbg, bicu dobre volje do daljnjeg..
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Dobar vam dan, predivni Ratnici <3
Kako je prelijepo vrijeme vani, sve si više ličim na nekog gmaza, samo se valjam po prirodi i hvatam svaku zraku sunca... Jučer sam se pošteno ispržila, čak sam i malo pocrvenila hahaha...neka neka, sunčeve energije uvijek dobro dođe Upravo pijem kavu, pa me lagano puca neka hiperaktivnost...mislim da će danas biti veoma produktivan dan
DenVik, baš sam sretna zbog tebe i tvog dragog, lijepo je vidjeti kada se ljudi u našoj blizini počnu buditi....samo ti njega guraj naprijed, možda ga s vremenom i dovedeš tu na forum, ha??
Budite mi sretni i nasmijani, neka se vaša prisutnost osjeti gdje god da se pojavite!! :****
Kako je prelijepo vrijeme vani, sve si više ličim na nekog gmaza, samo se valjam po prirodi i hvatam svaku zraku sunca... Jučer sam se pošteno ispržila, čak sam i malo pocrvenila hahaha...neka neka, sunčeve energije uvijek dobro dođe Upravo pijem kavu, pa me lagano puca neka hiperaktivnost...mislim da će danas biti veoma produktivan dan
DenVik, baš sam sretna zbog tebe i tvog dragog, lijepo je vidjeti kada se ljudi u našoj blizini počnu buditi....samo ti njega guraj naprijed, možda ga s vremenom i dovedeš tu na forum, ha??
Budite mi sretni i nasmijani, neka se vaša prisutnost osjeti gdje god da se pojavite!! :****
Dobar dan divni ljudi, samo da vas pozdravim uživajte u suncu i buđenju prirode ljubim vas sve
Dragi moji prijatelji, zaista smo se svi uželeli sunce, pa uživamo iz sve snage u sunčevim zracima. Divan je dan i ko može i ima vremena napolju je najlepše. Želim vam svima osmehe na licima.
Danas sam gledala tv. Oko dva sata. Gledala sam kako love ribu na Havajima,gledala sam emisiju o računarima,gledala sam reklame,emisiju o tenisu i desetak muzičkih spotova modernog folka. Najviše mi se dopadaju tekstovi pesama. Jedna ženska je pevala kako želi da bude bogata,a druga o nekom starijem tipu koji muva mlade devojke po kafićima,pa su mu u tri strofe objašnjavali da prošeta. Jedan muški duet je savetovao da je najvažnije imati ženu i para za kafanu. Jednu je prevario dečko i ona se leči tako što djuska ispred nekog BMW-a i tvrdi da neće naći nikad neku glupu kao što je ona. Neki tip peva "Ovo je najbolji grad na svetu",ali nisam skontala koji je to grad ni po spotu ni u tekstu. Eto. Tako je bilo.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Dobro veče, di ste svi, kakva je ovo pustinja a još Lecijev rodjendan danas. Draga Leci, ja sam tek sad stigla u smenu vidim nismo ni posluzenje spremili, ni tulum u tvoju čast, ali se nadam da si ti danasnji dan provela na najlepši mogući način. Još puno, puno ovako lepih, sretnih dana zelim
..i da, ovih dana sam imala problema sa disanjem, nikako se nadisati dragog nam vazduha, pa sam onda svesno disala, disala, disala, i prodisah. još sam se dana unatoč svemu izborila da odem na fitnes, da se iskačem i zadišem ki čovek, i sad sam već zena zmaj. samo ne bljujem vatru.
..i da, ovih dana sam imala problema sa disanjem, nikako se nadisati dragog nam vazduha, pa sam onda svesno disala, disala, disala, i prodisah. još sam se dana unatoč svemu izborila da odem na fitnes, da se iskačem i zadišem ki čovek, i sad sam već zena zmaj. samo ne bljujem vatru.
Dobra noc i nocobdijama i onima sto sanjaju.Jos jedno picence za nasu Leci i znam da ce nam oprostiti jer ona sve razume cak nam je i pozelela da budemo na suncu,napolju...( i ja sam bila ceo dan na ostrvu,na Dunavu,prelepo budjenje proleca,cvetanje,mirisi,cvrkuti,..) predlazem da sutra otvorimo bastu pa se okupimo u vecem broju sta kazete?
hihihih zarazila , zarazila i tek cu hihihijaspis wrote:Opaaa, ovdje opet veselo
Ja isto vec dva dana skacem po kuci uz Manu chao
Pitaju me sto mi je, jesam li normalna a ja umirem od smijeha toliko da mi suze idu
Mozda me udrilo sunce
Mozda me pozitiva zarazila, P draga izgleda da si kliconosa pogubno si dobra po okolinu, to zbog ovih svih smajlica i hahhaha i hihihi...
Ostali doprinose sirenju virusa i tako
Ja eto kuham rucak i skakucem po kuci opet sama sam pa mogu sta ocu sad
I pijem jogurt neki od vanilije, da nebi ispalo ccc
bas sam u vortexu
ali...nisam bila od jutros, lose sam spavala, pa ni cera nesto od jutros a dan samo za pozeleti divan
pozalim se ja svojim dragom... al nista... nista da podigne vibraciju
no...eto kad nesto zelite puuuno, puno
tako vam se i desi
i tako javi mi se rodjaka od mog muza , nesto se dogovaramo za karte za koncert da dodje da me vidi u subotu kako plesem
i tako smo nas dve umesto samo dogovora krenule u rad na sebi
hihihi
pomogla joj da se oslobodi proslosti metodom Lujze Hej, uradila je zadatak da zavoli i prihvati sebe isto metodom Lujze Hej i ona kaze da je sad taaaaaaaako srecna juuuupiii
kaze nestao joj kamen sa srca, ona teska gorcina i tezina u grudima
juuuupiiiiiiiiiii, pa ja sam sad vise nego presrecna
sta pozeleti vise do srecne ljude oko sebe koji zrace , srecom, dobrom , pozitivnom energijom i ljubavi prema sebi : )))) juhuhu
i da zaboravih da pomenem razgovor je krenuo tim tokom jer se osula po telu, opet alergija, kaze ona...
onda sam znala sta je u pitanju alergicna na samu sebe, neprihvatanje sebe bas takvu kakva jeste
i tako Jo10, hvala sto podseti na onu jos jednu pametnu Lujzinu , kihanje- alergija
Zapitajte se na koga ste alergicni u vasoj okolini???
na sebe, na komsiju, ukucane
ja koja nikada nisam patila od alergija, ja sam prosli jun zapatila kijavicu , hm... na koga li sam tad bila alergicna.... ...mmm pa znam na ukucane. tj i na sebe
tako evo jun uskoro al nema kihalice
mmm, izgleda da je sve u glavi a ne u polenu hihihihih
i tako eto meni opet ja na stocetvorci
vibriram li vibriram ceo sto se trese hihihihihi
volim vas ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Otvorena basta, joooj, volim to.
Ljubim Pozitivu, Clan, ej zovem da pijemo sladoled , Najzad, Felis, Tanita, Krijesnica, Jo10, dje Jo?, Jaspis, gde Sanco? opet prozivam, ko neka kulovka, eh kad mi jezik brzi od pameti, vazda bio..
volim ovaj grad, osecam da i on voli mene..doro se osecam ovde...Vik uziva, voli mali da skita( na koga li je ?)
Samo svratila na jednu, s nogu, da vam kazem da vas volim i nedostajete mi...LJ
Ljubim Pozitivu, Clan, ej zovem da pijemo sladoled , Najzad, Felis, Tanita, Krijesnica, Jo10, dje Jo?, Jaspis, gde Sanco? opet prozivam, ko neka kulovka, eh kad mi jezik brzi od pameti, vazda bio..
volim ovaj grad, osecam da i on voli mene..doro se osecam ovde...Vik uziva, voli mali da skita( na koga li je ?)
Samo svratila na jednu, s nogu, da vam kazem da vas volim i nedostajete mi...LJ
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba